4 . kez mülakatta elenmeye hak kazandım
maer tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Benim 3. Mülakatım 2 sinde ilk onda girdim bu işin özü belli mülakatta belli cenahtan olmassan sahipsizsen olmaz.. Kulun karar verdipi bişeye nasip denek mantıklı gelmiyor birileri benim hakkımda karar verirken bu iş nasip değil basiret meselesidir..
-
@samatta sen yenisin galiba 2 kere ilk 10 da girdim hala burdayım
-
Mrb arkadaşlr bugün girdim... Genel plarak ortam iyi mülakat komisyomu rahat.. Bugün sorulan sorular genelde 657 4483 ve 3628 denngeldi şhengen vizesi, brexit, zeytindalı harekatı, dünya 5 ten büyüktür ne demek gibi speaifik sorular geldi.. Genelde kısa sürdü bi kaç kişiye konusma yaptırdılar 2 gibi bitti mülakat.. Herkese başarılar
-
Merhaba arkadaşlar bugün girdik atlattık mülakatı... Şunu söylemeliyim ki mülakat komisyonu değişmiş ve eski mülakat tarzı yok en azından kaymakamlığı yaraşır bir mülakat ortamı oluşmuş.. Önceden 3 4 dakika ancak süren mülakatlar şimdi en az 15 dk buluyor gibi. Mğlakat komisyonu gayet ılımlı zor duruma sokmuyor sizi. Orda sorulan soruların pek bir önemi yok genel olarak ifade ve duruş daha önemli.. Bana sorulan sorular.
1— 24 ocak karakarları ( bu soru üzerine 6 7 dakika konuştuk soru bittiğinde güney koreden bahsediyorduk)
2— belediye borçlanması nasıl yapar izin kimden alır kşm karar veririz falan
3- belediye vergileri nelerdir, kültürel katılma payı nedir gibi sorular
Herkesin hakkına hayırlısı.. Bundan sonrası nasip işi ve takdir makamının kararı -
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@cfb_1907 kendini tanıtma haricinde 3 dk süren bi mülkatla kaymakamlık gibi en üst seviyedeki bir mesleğe alım olmamalı.. Mülakat sadece teferruat olduğu belli adamı olan içerde anlayacağın
-
Yaaa arkadas herkes duyuyor bişeylerde.. Duyumlar kendinizde kalsa daha hoş olur
-
Mülakat sonrası süreç;
1- mülakat biter ilk hafta kesin duyumlar cuma günü açıklanacak herkesi bir heycan kaplar ama sonra bir duyum daha herkes rahat uyusun bu hafta açıklanmayacaka
2- İlerleyen haftalarda etkisisiz osasuna atakları gibi ufak tefek duyumlar gelmeye başlar bugün yarın haftaya gelecek ay gibi, form üyeleri asparagas duyumcu avına çıkar
3- süreç ilerler günler geçmiştir yeni duyumlar gelir kimse tepki vermez form üyeleri; " kazanmayı geçtim yeter artık kalksın şu belirtiszlik" demeye başlar
4- Ve sonun hiç beklenmedik bir gecede laoding yazar
ben sonuç:Bir sonraki sınava girmeye hak kazanırım -
@kesinbilgi1 şuna bi oyuncak verin köşede oynasın
-
@cfb_1907 bu durumda aslında liyakatın, bilginin, entellektüel birikimin, temsil kabileyetinin ne kadar önemsiz olduğun gösteriyor yazık ediyolar
maer tarafından gönderilen son iletiler
-
Yine karavana benden bu kadar daha da girmem
-
Mülakat sonrası süreç;
1- mülakat biter ilk hafta kesin duyumlar cuma günü açıklanacak herkesi bir heycan kaplar ama sonra bir duyum daha herkes rahat uyusun bu hafta açıklanmayacaka
2- İlerleyen haftalarda etkisisiz osasuna atakları gibi ufak tefek duyumlar gelmeye başlar bugün yarın haftaya gelecek ay gibi, form üyeleri asparagas duyumcu avına çıkar
3- süreç ilerler günler geçmiştir yeni duyumlar gelir kimse tepki vermez form üyeleri; " kazanmayı geçtim yeter artık kalksın şu belirtiszlik" demeye başlar
4- Ve sonun hiç beklenmedik bir gecede laoding yazar
ben sonuç:Bir sonraki sınava girmeye hak kazanırım -
@mülkiidareci buluttan nem kapıyoruz
-
@discotheque ben yanlış okumuşum "açıklanmaması" gibi anladım çok özür dilerim
-
@discotheque açıklanması için bir sebep var mı
-
@fetih gündem falan değil referans çarpışmaları sürüyordur
-
arkadaşlar durun daha mülakatlar biteli 1 hafta oldu 2 aydan fazla beklediğimiz zamanlar oldu
-
@discotheque ilk heycanı yaşadık
-
loading yazacak baba yiğit bekleniyor