Yarın idari yargı mülakatım var dostlar, bir basarı duanızı alırım
cfb_1907 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
En son boyle yuksek alimin oldugu yil 2 hafta sonrasi cuma aciklanms. Bizimkide buna uyuyor sanki
-
@zeze verilmez devlet sırrı ben daha girmedim ama her buyuk mulakatta böyle oluyor. Evrak teslim suresince yardımlasma muhabbet, mulakat baslayinca sessizlik. Onlara sorulanı onlar cevaplayamadıysa sen cevaplarsan onların önune gecermişsin filan... komik savunmalar. İnsan insanın kurdudur dememisler bosuna. Allah heycaninizi daim etsin
-
@paretowilfredo cok tesekkur ederim hocam. Sitenin kalitesi tekrar ortaya cikti. Sagolun..
-
Tebrikler Beşiktaş. Mikrofonlarımız tekrar Ankara'da..
-
@osaduman kardesim onlarla zaten direk muhattap olmamda okudukca sinirini bozuyor insanin
-
Mulakata 398 kisi girmis. 2 kisi katlmamis. Osym sonuclari degstirince dava acan 2 kisi davayi kazanms. Yani mulakata kalan 402 kisiydi. 2 kisi mulakatlar baslamadan feragat etmis. 2 kiside mulakata girmemis. Bilgilerinize.
-
@paretowilfredo kardeşimizi goreve cagriyorum
-
@hasbayburtlu siz diğer 100 kisi icinde misiniz acaba ?
-
Birgün gercekten acikliycaklar, ozamanda inanıp bakan olmycak
cfb_1907 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
@zenginmemur 200 icinde 40 a kalabilmek komisyonun taktiri hocam onun bi formulu yok. Ilk 600 un hepsi ibf lide olabilir. 40 kisilik kota nihai sonuclarda
-
Face te ki duyumlar ne yönde arkadaslar ?
-
@Hassaa ama orda birisinin dedigi gibi bu durum hepsi icin iyibisey olmayadabilir. Yani biz gonderdiginiz kisiyi aliyoruz bilginiz olsun diye aramalarimi mantikli yoksa boyle boyle durumu varmis halen kefilmisiniz seklinde aramami ?
-
Vay arkadas ne sinavmis ya referansi arananlarmi dersin, listenin halen degistigi soylentisimi dersin neler neler dönmüş (memurlarda birisinin yazdigi). Tahminim halen şekillenen adlidir heralde. Bizim liste cok onceden bitmistir diye ümit ediyorum
-
@Hassaa insallah kardesim. Mulakatlar bittikten sonra sakal birakip aciklanana kadar kesmiyim demistim ama iyiki yapmamisim
-
@Hassaa orasida karisık bugun bakan beye soran üç arkadas onumuzdeki gunlerde insallah daha bekliyceksiniz yanitini alms. Baska bir arkadasta bir baska yetkiliden 1 haftaya yanitini almis. Kesin olan tek sey beklemek
-
@Hassaa yok hocam merak ettigmden sordm
-
@Hassaa senin ilk mulakatmiydi hocam ?
-
@Hassaa basarili yazisini gorelimde kardesim, yarinda olur haftayada (insallah fazla gecikmez tabi)
-
Diger forum karismis gene. Ne varsa burda var. Son durum ne dostlar simdi ?