Arkadaşlar şimdi görüştüm daha net bi bilgi vermek isterdim ama olmadı yani tek öğrendiğim şey dün söylediğm bilginin aynısı 1 haftaya inşallah sıkıntı olmazsa açıklanıcak ve anladığım kadarıyla adliyle beraber tabi adli kelimesi duymadım duydum desem yalan olur . Ama inşallah hayırlısıyla olsun da hepimizin yüzü gülsün de önemli değil bekleriz ...olur da farklı bişeyler duyarsam haber veririm. Hakkımızda hayırlısı
Hassaa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür
-
@aliveli hocam yok mu bi haber ??
-
Haber geldi; gecikmenin nedenin Külliye olduğunu söyledi arkadaş. Külliyeden onay bekleniyormuş. Listelerin hazır olduğu bilgisini inatla savunuyor ve açıklanma tarihi ile ilgili de "net bilgi" istediğim için "açıklanma tarihi ile ilgili verilecek en net bilgi bu hafta içi kesin açıklanacak" şeklinde oldu. Şimdi birileri çıkıp bu işin Külliye ile ne alakası var diyecek, biliyorum! Onu diyecek arkadaş(lar) işin o kısmını da kendileri öğrensin bir zahmet. Benden bu kadar arkadaşlar. Hepiniz sağlıcakla kalın, sürçü lisan ettiysek ya da farkında olmadan birilerini kırdıysak hakkınızı helal edin.
Denbanımünacaat ttan geldi şimdi haber -
@gözlüklü evet kardeşim ben den o benim
-
Hakkınızı helal edin arkadaşlar ben de kaçıyom şimdilik inşallah hayırlı cuma günü Hayırlı ve. Mutlu Haberler almak nasip olur hepimize
-
@Ülkü evet hocam ilk denememdi . Kursa dersaneye gitmedim . Zaten kaynak olarak belirli kaynaklar var idari için ben hemen hemen hepsinden çalıştım murat yayınlarına ve Nohutçudan daha çok çalıştım ve kanun okudum bolca konu çalışması bittikten sonra tabi . Ve en önemlisi de çok dua ettim çünkü çok zorluydu ve tektim çevremde danışacağım hiç kimse yoktu ama çok şükür oldu Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
-
@cfb_1907 kardeşim inşallah yaa kazanalım hayırlısıyla günü o kadar önemli değil
-
Arkadaşlar şimdi kapattım tel tabi 2. Ağızdan duydum ama 2. Ağızda sağlam 1 haftaya açıklanıyo inşallah dedi
-
@cfb_1907 inşallah hocam ben de bekliyom gelirse hemen yazıcam
Hassaa tarafından gönderilen son iletiler
-
@Suigeneris evet aynen onlardan bahsediyom ama yeni kanun olduğuna dikkat et değişikliklere falan
-
@Suigeneris sen bu çalışmalarınla hemen hemen tamamsın bence sadece size tavsiyem bol kanun okumanız ve daha zaman çok var sıkmadan çözümlü soru çözmen
-
@thyasbr tebrik ederim kardeşim benimde merak ettiğim bi çok konu var ama yardımcı olacak bi babayiğit yok hala :))
-
@Suigeneris inşallah kardeşim seve seve cavaplandırırım :)))
-
@paretowilfredo hocam bizi idari mezun olarak bilgilendirebilirmisiniz . Yani staj süresi ne kadar ne zaman ve ilk olarak nerde staj a başlıyacaz , ...
-
@Suigeneris tarihin pusulası konu anlatımlı yı hergün sabah aç karna ilk onu 1-2 sayfa çalışıp sonra diğer derslere başladım soru çözdüm tabiki o da bulduğum her kaynaktan çözmeye çalıştım yani hiç bırakmadım tarihi ezberim pek olmadığı için sürekli tekrar ediyordum az çalışıyordum ama her gün ...
-
@Sucuklu_Oralet içim parçalandı be kardeşim valla tamamını okuyamadım ne diyim Rabbim daha güzelini nasip etsin inşallah
-
@Suigeneris 80 net hocam üç buçuk sapma gelmiş