@herseye-rağmen
Arkadaşlar ben aslında doktorum( doçent öğretim görevlisiyim ) kardeşim dolayısıyla Forumu uzun zamandır takip ediyorum.Kardeşim gece arayıp sonucu söyleyince İnanın hiç uyuyamadım, üzüldüm, sinirlendim. bugünkü ameliyatlarımda çok zor konsantre oldum.
Kardeşim derece yaptığı için, geçmişi tertemiz olduğu için, mülakat performansı çok iyi olduğu için çok çok çok ümitliydim ama yanılmışım.( kendisi geçen sene kpss ve idari hakimlikte derece yapmıştı, belki onun da etkisi var bunda. )
Dostlar ben sizin işleri şimdi anladım, burada durumlar farklı. Ben çok şükür böyle bir sınav düzeni ile muhattap olmadım şimdiye kadar, tusa girdim referans aramadım, doçentlik sınavına girdim aramadım ( bileğimin hakkıyla geçtim hepsini) kimseye yalvarmadım, referans diye dört dönmedim, ama sizde durum farklıymış bunu anladım. Allah sizlere sabır versin. Ama şunu da ekleyeyim, bu yol doğru yol değil
drfatih06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar bu platformdaki yazışmalara bakınca mülakat tecrübesi olmayan kişilerde normal bir sınav algısı oluşabilir. Bu sizleri yanıltmasın derim. Sınav hazırlığına bismillah demeden önce sizi mülakatta kollayacak referans var mı onu değerlendirin derim. gariban iseniz, etkin kişilere ulaşamayacak durumda iseniz hayalleriniz suya düşer ve üzülürsünüz.
Ayrıca diğer yorumlarda belirtildiği gibi, bu tarz platformlara yazanlar genelde etkin referansı olmayan kişilerdir. Sizler 'insan hakları kaç soru, türkiye ekonomisine nereden çalışayım?' gibi şeyleri araştırırken vatandaş referansını sağlama alıp sessiz ve sinsice işini görür, siz de derece yaptığınızla kalırsınız. bir sonraki yılın sınav başlığında aynı muhabbetlere eşlik etmeye devam edersiniz. -
@ilhannn00 yorumunuza katılıyorum. sınavda hakettiği halde (bunu anlamayan ve 416 kişinin hepsi kaymakam olmayı haketmiştir diyen arkadaşlar benim yorumumu okumasın, bu sınav 2 aşamalı bir sınavdır, yazılıyı geçtim benim de hakkım değil) listeye giremeyen ve bence hakkı yenilen insan tabii ki nasibim buymuş demeli ancak kul hakkının devreye girdiği de bilinmeli. Diğer yandan referanslar aracılığıyla listeye giren kişi de ''nasibimizde varmış, hamdolsun oldu'' gibi laflar etmemeli bence. buraya nasibi falan karıştırmamalı.
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@kendinehakime, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@zzzz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@amirim diyorsa gelir ilan bu gece geçen seneki ilan 22:00 23:00 civarında gelmişti tam da söylediği tarihte de olmuştu sınav
Ben de ilanın gelecegıne ınanıyorum 18 ekim için.@amirim her zaman haklı cıkıyor..ancak hastalık nedenıyle ilan gelsede ertelenır gıbı bır dusuncem var.Bekleyıp göreceğiz.
amirim geçen sene 70 ortalama olur demişti. herkese umut dağıtmıştı hatırlatayım.
-
vesikalık fotoğraf, elbise, bıyık... gibi bence önemsiz kriterleri bir yana bırakalım, mülakat performansının bile etkisinin tartışıldığı aşikar değil mi? Bu sınavı kimseye ulaşmadan, kimseyi aramadan geçmek mümkün müdür?
-
@kemankeşş2 reis-i cumhur yeter mi?
-
@yunusemrex3521 ben tartışmıyorum,durum tespiti yapıyorum ve ayrıca sizin özelinizde değil genel olarak yorumladım. 20. iseniz, güvenlik soruşturmanız temizse, mülakatta performansınız iyiyse normalde sıralamaya girmeniz gerekir diye düşünüyorum. 399. nun sizinle benzer mülakat performansını gösterip de '' ben de mülakata girmeyi hakettim, benim hakkımdır'' demesini yanlış buluyorum
-
Bugün Ankara'dan bir arkadaşımla görüştüm, net süre vermedi ama bu hafta içi açıklanma ihtimali yüksek dedi. bence de haftaya kalmaz (temenni ve tahmin benimki)
drfatih06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar bu platformdaki yazışmalara bakınca mülakat tecrübesi olmayan kişilerde normal bir sınav algısı oluşabilir. Bu sizleri yanıltmasın derim. Sınav hazırlığına bismillah demeden önce sizi mülakatta kollayacak referans var mı onu değerlendirin derim. gariban iseniz, etkin kişilere ulaşamayacak durumda iseniz hayalleriniz suya düşer ve üzülürsünüz.
Ayrıca diğer yorumlarda belirtildiği gibi, bu tarz platformlara yazanlar genelde etkin referansı olmayan kişilerdir. Sizler 'insan hakları kaç soru, türkiye ekonomisine nereden çalışayım?' gibi şeyleri araştırırken vatandaş referansını sağlama alıp sessiz ve sinsice işini görür, siz de derece yaptığınızla kalırsınız. bir sonraki yılın sınav başlığında aynı muhabbetlere eşlik etmeye devam edersiniz. -
@ilhannn00 yorumunuza katılıyorum. sınavda hakettiği halde (bunu anlamayan ve 416 kişinin hepsi kaymakam olmayı haketmiştir diyen arkadaşlar benim yorumumu okumasın, bu sınav 2 aşamalı bir sınavdır, yazılıyı geçtim benim de hakkım değil) listeye giremeyen ve bence hakkı yenilen insan tabii ki nasibim buymuş demeli ancak kul hakkının devreye girdiği de bilinmeli. Diğer yandan referanslar aracılığıyla listeye giren kişi de ''nasibimizde varmış, hamdolsun oldu'' gibi laflar etmemeli bence. buraya nasibi falan karıştırmamalı.
-
@herseye-rağmen
Arkadaşlar ben aslında doktorum( doçent öğretim görevlisiyim ) kardeşim dolayısıyla Forumu uzun zamandır takip ediyorum.Kardeşim gece arayıp sonucu söyleyince İnanın hiç uyuyamadım, üzüldüm, sinirlendim. bugünkü ameliyatlarımda çok zor konsantre oldum.
Kardeşim derece yaptığı için, geçmişi tertemiz olduğu için, mülakat performansı çok iyi olduğu için çok çok çok ümitliydim ama yanılmışım.( kendisi geçen sene kpss ve idari hakimlikte derece yapmıştı, belki onun da etkisi var bunda. )
Dostlar ben sizin işleri şimdi anladım, burada durumlar farklı. Ben çok şükür böyle bir sınav düzeni ile muhattap olmadım şimdiye kadar, tusa girdim referans aramadım, doçentlik sınavına girdim aramadım ( bileğimin hakkıyla geçtim hepsini) kimseye yalvarmadım, referans diye dört dönmedim, ama sizde durum farklıymış bunu anladım. Allah sizlere sabır versin. Ama şunu da ekleyeyim, bu yol doğru yol değil -
Bugün Ankara'dan bir arkadaşımla görüştüm, net süre vermedi ama bu hafta içi açıklanma ihtimali yüksek dedi. bence de haftaya kalmaz (temenni ve tahmin benimki)
-
@bbbmmm okuduğunu anlamak güzel meziyettir. ben ne yazdım, mülakatta eş performans gösteren 2 kişi var, birisi 85 almış, diğer 75 almış. ikisinin de mülakat puanı aynı (verdiğim örneğe dikkat), matematik de önemlidir tavsiye ederim, 2 puanı toplayıp aritmetik ortalamasını aldığımızda 85 olan teorik olarak önde oluyor değil mi?
-
@yunusemrex3521 ben tartışmıyorum,durum tespiti yapıyorum ve ayrıca sizin özelinizde değil genel olarak yorumladım. 20. iseniz, güvenlik soruşturmanız temizse, mülakatta performansınız iyiyse normalde sıralamaya girmeniz gerekir diye düşünüyorum. 399. nun sizinle benzer mülakat performansını gösterip de '' ben de mülakata girmeyi hakettim, benim hakkımdır'' demesini yanlış buluyorum
-
@samatta, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@fkoseli gelde çoluk çocuga bunları anlat. Şimdi sizede forma numaranız 15 mi diye sorarlar yada sınav sıralamanız 15 mi derler guzel espiriler yapıyorlar...
Bunu söyleyenler kanımca sıralaması 300-400 civarı olup, referansı sağlam olduğu için kaymakamlığı derece yapanlardan daha çok hak ettiğini düşünenlerdir. Vicdanen de çok rahattır bu arkadaşlar, sonuçta ilk 433 e girdi mi, girdi. 3000 kişi alınsa mülakata, 2999. Olsa bile 15. İle kendini bir görür( mülakat puanı- performansı aynı ya da kötü bile olsa) -
@hayek, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Tahminim bu haftasonu adaylar üzerinde çalışılır haftaiçi değerlendirme yapılır en erken cuma açıklanır. Ama sadece öngörü duyum değil.
Neye çalışılıyor acaba?
-
@siyahadam sizin de duyumunuz var mı hocam?
-
@mets hocam herhangi bir duyumum yok ama geçmiş yıllara baktığımızda ve ek mülakatın, mülakat bitiminden 12-13 gün sonra yapıldığını gözönüne aldığımızda haftaya açıklanmasının zor olduğunu düşünüyorum, sonraki cuma açıklanır diye tahmin ediyorum