81.5 net demiştim ama 1 soru yanlış işaretlemek ten dolayı 80.25 olmuşum 24. Sıra
yunusemrex3521
@yunusemrex3521
yunusemrex3521 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@daywalkerss bir de niye ilk 10 ? Arkadaş 10. Sanırım o yüzden olabilir
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Benimki çok trajedik oldu 25. Sorularin yerlerini degistirmisim 76.55 gelicekken 74 geldi .
-
@districtgovernor anket kapandı anket sonuçları hikayede śuanda
-
@pabloescobarr olumsuz faktörleri de göz ardı etmemek lazım malesefki o da şu ; geçen sene sınırda kaybedenlerin cogunun iştahını kabartmış bir sınav çünkü ÖSYM insanlari 65 -75 bandında tutarak bir daha sıkı bir şekilde hazırlanmasını sağladı insanların ayrıca alım azligindan dolayı insanların daha çok girmesi her geçen yıldan itiraberen artıyor (örneğin 2018 de 125 bin kişi 2019 da 650 bin 2020 de 1milyon 250 bin dolayında kpssye giren olması gibi )
-
@sakallıcelal yuksek kapatır diyenlerin hepsini hasetli yapalım 74 75 78 le kapatir diyenlerin hepsi hasetli sana göre böyle bir anlayış olamaz
-
@sakallıcelal yok sorun değil herkes stresli bu dönemde Allah ne derse o olur hakkımızda herkesin kandili mübarek olsun bu kutlu günde Allah herkesin nasibini ayarlamistir zaten
-
Bence siyasalli trol değil de siyasal12 trol olabilir o da ciddi ortamda gülüyor sürekli alaycı takınıyor kahkaha atıyor bir tuhaflik var siyasal12 de
-
@tyr61 başın saolsun dostum çok doğru söyledin
yunusemrex3521 tarafından gönderilen son iletiler
-
@mülki-amir kazanırsa hakkı yanmaz askerlik bittikten sonra başlar diye biliyorum ama en azından dediğiniz gibi bir görüşme yapmalı arayıp
-
@mülki-amir sakın bakaya kalma askerliğe hemen gitmiyorsun ki zaten askerlik secimi yapicaksin daha bedelli mi normal mi ondan sonra kim bilir hangi ayda gidersin meçhul...
-
@mülki-amir askerlikle ilişiğin 1 gün sonra bitiyorsa şayet bugün son günün askerlik seçimini yapman gerek e devletten bugün acil askerlik seçimini yaptıktan sonra bekliceksin ne zaman askere gidicegini sanırım en az 3 ay gitmessin askere
-
@drfatih06 ayrıca çok gereksiz bir tartışma bunun için tartışmaya değmez
-
@drfatih06 ben 20. Yim sanırım tezin şimdiden çürüdü
-
@daywalkerss bir de niye ilk 10 ? Arkadaş 10. Sanırım o yüzden olabilir
-
@m-e-s-k teşekkürler kardeşim sağol
-
@samatta ilk 20 de olanlar ne yapsın ?
-
@samatta senin cevabına göre yazmıyor
-
Yani kazanamayan aldığı mulakat puanıni görebilir mi ?