Hem duyumcuları kovun hem de duyum bekleyin.
Mülki Amir tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Forum dışı bir arkadaşım 86 beklediğini söyledi.
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Kaymakamlık sınavı ile hakimlik sınavını aynı anda kazanmak gibi bir hedef koymuştum kendime lakin Kaymakamlık sınavının aciklanma tarihi yaklaştıkça, hakimlik hatta GUY'dan koptum istemeden. Gerçekten açıklanma tarihleri uzun olduğu için insan yoluna bakamıyor hatta fırsatları kaçırabiliyor istemeden :(.
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@yunusemrex3521 katılıyorum hocam yarın kaymakam adayları şubesi ile görüşeyim ilk iş.
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Sanki Sayın Bakan afet bölgesinden Ankaraya gelmediği sürece açıklanmayacak gibi geliyor.
-
Koskoca 66 soruluk alan kısmından sadece boşluksuz 5 yanlış yapıp, 14 soruluk Türkçe kısmından 8 yanlış yaparak tarihe geçtim sanırım. Herkes Türkçe çıksa keşke daha çok diye dua eder ben yine mi Türkçe diyorum. Kıssadan hisse 2 tane hatırlayamadığım soru olduğu ve yanlış sayarak bu sorularıda 75.50 Net benden.
-
Hayırlı günler, bugün Allah'ın izni ile açıklanır inşallah. Bu arada hafta sonu hakimlik sınavına girecek arkadaşlara da başarılar dilerim.
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Bu ayın sonunda askere sevk edileceğim Allah'ın izni ile. Bu tarihe kadar askerlikle herhangi bir ilişiğim olmadı ve 22 Şubatta tecilim bitiyor. Bu durum atanmama engel oluşturur mu?
(Ilan, yazılı sınav, mulakat süreçlerinin her birinde tecilliydim)
Mülki Amir tarafından gönderilen son iletiler
-
Sanki Sayın Bakan afet bölgesinden Ankaraya gelmediği sürece açıklanmayacak gibi geliyor.
-
Bakanlığın sitesi bende çöktü arkadaşlar.
-
@108 onların hepsi atandı hocam.
-
@mia11106 bu gece ak mı kara mı belli olacak hocam.
-
Hemen sonuçları öğrensek bari, önümde muhasebe dersi açık; GUY çalışmayı bırakırım.
-
Kaymakamlık, iller bankasi, halk bankası mulakat sonucu beklerken. Bir yandan göç idaresi yazılı sonucum neredeyse kesinken yine il planlama uzman Yardımcılığı mulakatına yuksek ihtimal kalma durumum halinde dahi. Hiçbiri bu kutsal meslek kadar heyecan vermiyor.
-
Duyuruyu görünce bir heyecan yaptım
-
2022 yaz ayında meslekten atılan çok olduğu için, 200 kişilik alıma çıkmıştı, bakanlık. Hatta o dönem 110. Dönemlerin vekaleten göreve gittikleri mulki amırlıkte ciddi bir sayıda azalma olduğu şeklinde bilgiler almıştım o dönem ve durum gereği olarak bakanlık ilan sınav vs derken süreci hizli yürüttü. Lakin mülakat sonucu açıklanmaya gelince süreç birden yavaşladı, bunun mantıksal açıklamasını yapabilecek var mı?
-
@amirim-0 amirim senden mulakat sonuç listesini eklemeni bekliyoruz, duyumdan öte artık.
-
@baybarstr hocam bu gidişle, göç ve guy sınavlarına gireceğiz. Hemen açıklansa da önümüzü görsek hemde diğer adayların hakkini yemesek.