Herkese merhabalar arkadaşlar öncelikle netim 73 eklerseniz sevinirim. Bir süredir e posta onayından dolayı yazamadım. Dolayısıyla kusura bakmayın birkaç yorum yapmak istiyorum müsaadenizle bu sene farklı bir sınavla karşı karşıyayız özellikle kaymakamlık sınavı özelinde ‘kemikleşmiş kadronun’ ters köşe olduğunu dolayısıyla alt taraftan gelen nesilin çok başarılı olmadığı bir tablo bu evvel ki seneler ilk 10 ilk 20 ilk 50 görmüş dostlarımız baraj civarında kaldılar maalesef forumdaki listeye bakıyorum 80 üstü yazdıran dostları tebrik ediyorum (trolldür değildir kendi sorunları çünkü eğer trollse kimsenin yüklenmek istemeyeceği bir bedelin altına giriyorlar.. ) forumda çok değerli analizler yorumlar var özellikle canmavi kardeşimizin inanın umut aşıladığı için değil realist olarak yaklaştığı için favorim benim.. forumda 220 kişilik liste varken ortalama 71,56 ydı şuanda 72 lere yaklaşmış olsa bile bunun ekseriyetle sebebi seferber olup etrafımızdan eş dost yazdırma niyetimiz velhasıll türlü türlü hesaplar yapıyoruz 80 üstü çok olmasada 72 77 aralığı epey bir arkadaşımız var iyimser olarak 71-71,56 olduğunu öngörecek maksumum 72,56-73,50 olacağını düşünüyorum. Son olarak dostlarımız genelde kendi netlerinin altında baraj hesaplamaları yapıyorlar bazıları maalesef realist yaklaşmıyorlar ve hatta bu sınavda iyi yapmış olmanın kibirleri var üzerlerinde samimiyetle söylüyorum ben sadece verileri baz aldım ve tabiki geçmiş sınavlarda derece yapan dostlarımın sonuçlarını. Sonuç her ne olursa olsun 100 tane kardeşimiz bu kutlu meslek için seçilecek belki 71 puanla bir dostumuz olacakken belki 90 puanla kardeşimiz elenecek defalarca yaşadık bu tabloyu dolayısıyla biz dost kazanmaya bakalım kibir haset gibi şeytani düşüncelerden uzak duralım insanın hızırı yeri geliyor bir bakanın çaycısı oluyor da bir bakan olamıyor saygılar sevgiler selamlar ..
sakallıcelal tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Yaranma zaten dürüst davran 90 yapan tanıdığın vardır bir şey demiyorum helal olsun arkadaşına ama o buraya uğramıyor diye sanki onlarca yapanlar var uğramıyor havası estirme @siyasalllııı
-
Allah bizlere gaffar okkan Recep Yazıcıoğlu Adnan Kahveci azmi ve samimiyeti versin kardeşim @srsmn
-
Haklısın kardeşim böyle kibirli toplulukta var maalesef içimizde iyi ki bu sınavda iyi yaptı diye yok 75 yok 78 ile kapatacakmış diye laf gezdiriyorlar temennisi bu adamın başka bir şey değil sonuna da umarım 70 le kapatır tabi diyor ulan biz bilmiyor muyuz sınav 70 le kapatsa hasetinden geberirsin sen ama kimse unutmasın sınavı kazanınca değil mülakatı geçince kaymakam olunuyor vakti zamanı gelince haset insanları da göreceğiz @Yunus1059
-
Yorumlarını takip ediyorum sana her manada katılıyorum kardeşim @Yunus1059
-
74 değilde 78 haset olabilir yani hiçbir mantığa sığmaz 78 sizce de öyle değil mi mantıklı düşünelim 2 dakika 78 olabilir mi bu sınav listeye bakın 25 kişi yoktur 78 üstü yani dışarıda katsayı 16 çarpı olmadı demek tabi ki düşüncelere saygılıyız ama aşırı zorlama düşünceler duygular bende hep olumsuz duyguları çağrıştırıyor @yunusemrex3521
-
Burada dursun
2018’e göre 70,65
2019’a göre 72,85(soru iptali hariç)
2020’e göre 71,75(soru iptali hariç)Başından beri takip ettiğim 225 kişilik listeye göre matematiksel hesaplarım bunlar umarım daha altı olurda üstü olmaz ve umarım kimsenin vebaline girmiyorumdur. Muhtemelen veriler doğruysa çok sapmayacaktır arkadaşlar
-
@ryu753 hocam şöyle veriler doğru çıksın diye 225 kişide kestim ben listenin ciddiyetini o sırada 71,56 idi ortalama ve 60 altı veri yoktu aynı bazda 224 ve 229 kişilik 2019 listelerini kişi kişi puan puan karşılaştırdım tek tek zor ve öncüllü soruları hesapladım daha evvel derece yapmış dostlarımdaki puan kayıplarını inceledim sınava kaç kişi girdiği verisini bilmiyorum bir adam 23 bin dedi o bazda kendimce denklem kurup oranladım bu sonuçları elde ettim
-
@siyasalllııı siz geçen gün yaptığınız terbiyesizlikten sonra daha çok müdahil olacaksın ayrıca tehdit vari üsluplarını kendine sakla ufaklık 4 5 mesaj yukarıya çık canmavi kardeşimizin yazdığı yazıyı oku insanların yaptığı fedakarlıkları gör ve trol arkadaşlarını da al defol git burdan
-
@siyasalllııı sen bugün çeker gidersin yarın yalvarır dönersin kimsenin tapulu malı değil birdahaki kimseyi inanmadığınız şeyler üzerine yıpratmayın sıkıntılı olan sizlersiniz emek vermiş fedakarlıklar yapmış yıllarını vermiş insanların hayalleriyle oynuyorsunuz vebal diyoruz olmuyor kul hakkı diyoruz olmuyor ..
sakallıcelal tarafından gönderilen son iletiler
-
@cavenecadas kusura bakma kardeşim trol sandım tebrik ederim iyi puan almışsın
-
@cavenecadas usta ne yapmaya çalışıyorsun ne gerek var ibadetimizi edelim duamızı edelim geldiğimiz seviyeye bak 79 diyor
-
@bozkurtbey tam tartışma çıkacak konu aman kardeşim
hak versem bile aman diyeyim
-
@siyasalllııı bizim yerimiz belli haydi git artık iyi geceler
-
@siyasalllııı sen kimsin sana sarayım ahlaksızlığa hiçbir zaman gelmedim gelemem admin bey/hanım müdahale etmeli zaten sizin ve küçük basit numaralarınızı bu forumdan uzaklaştırmak doğru olan
-
@siyasalllııı sen bugün çeker gidersin yarın yalvarır dönersin kimsenin tapulu malı değil birdahaki kimseyi inanmadığınız şeyler üzerine yıpratmayın sıkıntılı olan sizlersiniz emek vermiş fedakarlıklar yapmış yıllarını vermiş insanların hayalleriyle oynuyorsunuz vebal diyoruz olmuyor kul hakkı diyoruz olmuyor ..
-
@siyasalllııı valla benim çizgim baştan beri belli yaptığım yorumlarda belli aynı şeyi sabahtan beri bende tam olarak size söylüyorum siyasal12 yok 83 85 diye saçmaladı sende geçen gün 90 diye boş yaptın acaba kim kimin yandan indirmesi
-
@siyasal12 adam mı adam olsa duramazdın kardeş adamsa bile Anadolu’da avrat ağızlı derler ne güzel tabir böylelerine
-
@siyasal12 arkadaşlar şikayet eder misiniz bu arkadaşı
-
@siyasalllııı siz geçen gün yaptığınız terbiyesizlikten sonra daha çok müdahil olacaksın ayrıca tehdit vari üsluplarını kendine sakla ufaklık 4 5 mesaj yukarıya çık canmavi kardeşimizin yazdığı yazıyı oku insanların yaptığı fedakarlıkları gör ve trol arkadaşlarını da al defol git burdan