Merhaba arkadaşlar. Bu sene 72,5 aldım ve sadece 0,25 ile mülakatı kaçırdım. Hem de çok kolay soruları yapamayarak, üzüntümden girip iki kelam edemedim size. 2021 sınavına hazırlanan arkadaşlarım...Öncelikle bu sınava ne kadar hazırlanırsanız hazırlanın sınava girdiğinizde göreceksiniz ki çalışan ile çalışmayanı ayıran sorular göremeyeceksiniz, komisyonun fantezisine kalmış Türkiye ekonomisi soruları ( bu sene sorduğu aylık verileri kendisinin bile bildiğine ben hala inanmıyorum), insan hakları soruları, daha önce hiç sorulmamış idare hukuku soruları gelecek karşınıza. Sınavdan çıktığınızda bu foruma gireceksiniz merak etmeyin troller çoktan gelmiş olacak bu sınav 70 le kapatır baraj dolmaz benim adım şu bu... Sonra siz bunlara inanacaksınız, 30 gün boyunca her gün karnınızda bir ağrı stres ile bu sınavın sonucunu bekleyeceksiniz bir açıklanmış 73-74 veya her neyse. Öncelikle bu forumda bir kaç arkadaş var elbette ama lütfen kimseye inanıp hayal içine girmeyin, sınava çok erken başlayıp son zamanlarda motivasyonunuzu düşürmeyin sonra derece yaparım diye düşünüp listeye giremezsiniz (kendimden biliyorum) beni sorarsanız ben çok çalıştım.Gecemi gündüzüme kattım günde 5-6 saat uyumuyordum bile dışarı çıkıp nefes almıyordum.Takıntıydı benim için bu meslek ama artık öyle değil bir daha girer miyim bilmiyorum Allah bilir ama girmek istemiyorum, benden o kadar çok şey aldı ki... Başka iş fırsatlarını geri çevirdim şimdi yeniden aramaya başlayacağım ve pandemiden dolayı pek şansım yok... Sevdiğim kızı bile 2 haftada bir bir kaç saat gördüm 9-10 ay boyunca sırtımdaki ağrılar sağlık sorunları vs anlatmıyorum bile. Lafı çok uzattım biliyorum ama çok dolmuştum ve anlatacak kimsem yok umarım benden kötü etkilenmezsiniz bu meslek çok kutsal bir meslek herkese nasip olmaz bana nasip olmadı ( ki şuan bir soru için iptal davası hazırlığı yapıyorum sonucunu göreceğiz) sınav günü emin olun herkes çok emek vermiş olacak bir tek siz değil ama sınavda şans faktörü daha önemli bunu hiç unutmayın, hayatta en değerli şey ailemiz ve sevdiklerimiz inanın. Burada sınavı kazandığı gün annesini kaybeden bir arkadaş vardı başı sağolsun hiç bir şey önemli değil artık onun için. Son tavsiyem bu sınavı asla tek hedef haline getirmeyin... Ben 1 yıl boyunca denedim ve bunun böyle gitmeyeceğini öğrendim mesleğinizi elinize alın 35'e kadar yolu var... Allaha emanet olun artık pek aktif olmayacağım görüşmek üzere.
ryu753 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Cumhuriyet döneminde ilk nufus sayımı (1927)
Türkiye tarihinin ilk kanun ile üyeliği zorunlu olan sosyal güvenlik kuruluşu amele birliği(1921)
Cumhuriyet tarihinin ilk sosyal güvenlik kuruluşu işçi sigortaları kurumu (1946)
Merkezi istatistik dairesi (1926) 2005 yılında TÜİK adını almıştır
Hizmetler sektörüne en az katkı sağlayan il Tekirdağ
Türkiye kırılganlık endeksinde 46. sırada
En düşük gini katsayısı: malatya,elazığ,bingöl,tunceli
Türkiye’de en fazla özelleştirme yöntemi: hisse satışı
-
bedava adrenalin, para verseniz bu kadar kaliteli adrenalin bulamazsınız.
-
@yolosapiens dediklerinize katılıyorum, ayrıca ben burada bazı kişilerin kasıtlı olarak rakip elemeye çalıştığını düşünüyorum. Ben kpss ye hazırlanmıyorum ama kpss forumlarında ya da hmb alımları başlığına girdiğimde içim kararıyor. Gerçekten işiniz çok zor bunu sınavlar zor çok çalışmak lazım vs değil, insanların kalpleri kötü malesef. Sonuç olarak 1000 kadro açılmış değil mi? 1000 guy alınacak,100 kaymakam alınacak yani 100 kişi kaymakam olacak, başkaları yapıyorsa sen de yapabilirsin gerisi tefarruat
-
@fthdyngc Mustafa karadenizin kitabını kesinlikle önermiyorum içerisi yanlış bilgi dolu adam tüfeye paasche endeksiyle hesaplanıyor yazmış. Şaka gibi parayla satıyorlar birde
-
Çalışmaya ilanla birlikte başlayacak olan var mı?
-
@farukomer907 hocam o değilde 2019 sınavının üstünden 9 ay geçmedi 13 aydır nasıl çalışıyorsun
-
@dlr13 denemeler bile 50 lira olmuş kargosuyla 60 lira... Allah yardımcısı olsun öğrencinin
-
@alpkaim 2 ayda kazanılacak bir sınav olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Alt yapı varsa yani iktisat ve hukuk alt yapısı belki evet. ama sıfırdan başlayan biri için minimum 6-7 ay gerekli iktisatla beraber ki ne kadar çalışırsan çalış kazanamayacağın sınavlardan biridir kaymakamlık. Adam öyle sorular sorar ki bakar kalırsın..Emeğine üzülürsün sınavda. Öyle bir sınavdı. Herkes için hayırlısı olsun
-
@ESE0303 eş anne baba... ümitle bize bakıyorlar.Barajı geçtik geçtik ama mülakata kalabilecek miyiz? Allah herkese hayırlısını nasip etsin.
ryu753 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@gürkan35 evet 00.00’a kadar giriş sağlanıyormuş.
-
Yetkiuzem de yarın sabah türkiye geneli deneme var katılmak isteyenler için link veriyorum, link vermek yasaksa kaldırabilirsiniz
-
MAS ya da naib deneme çözen var mı? Hangisi daha yakındır sınava?
-
Hukuk kısmından bir soru paylaştım sorunun kalitesine bakarak kitabın kalitesini de anlayabilirsiniz, ben iade ettim umarım iadeyi kabul eder aldığım site 100 lirayı kimse kolay kazanmıyor parayı geçtim bizimle dalga geçiyorlar bu öğrenci nasıl olsa alacak bu kitabı 2011 kaymakamlık sınavı sorularını kopyala yapıştır. Hakkımı helal etmiyorum.
-
@prcibasi hukuk kısmı berbat. Çıkmış soruları kopyalayıp koymuş ünlü hocaları ayrıca çıkmış soruları koyarken güncellemeye bile tenezzül etmemiş sorularda bakanlar kurulu geçiyor hâla
-
@selimia kaim-makam en iyisidir
-
MAS hukuk soru bankasını çözen var mı?
-
@semihylc il seçimi yok sınav Ankara’da
-
@noksani analiz çok iyidir ama zorlar biraz kalındır çözümlerini mutlaka oku sınava kadar bitirmeyi dene