@ilhannn00 teşekkür ederim.Evet kötüleyen çok var hocayı.Ben konu anlatımı kitap almadım bu sefer.Ahmet nohutçu nun videoları var youtube ta oradan çalışıyorum ve bir yandan da ilgili kanunu açıp oradan teyit ediyorum dinlediğimi.Şu ana kadar hep çıkmış soru çözdüm ve açıkçası özgün soru bankası konusunda titiz davranmaya çalışıyorum.Zaten çok konu ve kanun var detayda boğulup kanunun özünü anlayamamak en büyük handikaplardan biri bence.Çok teşekkür ediyorum tavsiyeniz için iyi çalışmalar dilerim
Selimia tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Selimia tarafından gönderilen son iletiler
-
@ilhannn00 teşekkür ederim.Evet kötüleyen çok var hocayı.Ben konu anlatımı kitap almadım bu sefer.Ahmet nohutçu nun videoları var youtube ta oradan çalışıyorum ve bir yandan da ilgili kanunu açıp oradan teyit ediyorum dinlediğimi.Şu ana kadar hep çıkmış soru çözdüm ve açıkçası özgün soru bankası konusunda titiz davranmaya çalışıyorum.Zaten çok konu ve kanun var detayda boğulup kanunun özünü anlayamamak en büyük handikaplardan biri bence.Çok teşekkür ediyorum tavsiyeniz için iyi çalışmalar dilerim
-
Kas soru bankası çözen var mı acaba.Tavsiye eder misiniz?
-
Sınav ile ilgili tavsiye edebileceğiniz soru bankası var mı acaba? Anayasa için kpss a grubu soru bankaları yeterli olur diye düşünüyorum ama diğerleri için emin değilim.Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.Herkese iyi çalışmalar.
-
@dervisoglu ilgisi bulunmuyor seçeneği vardı onu işaretledim. Teşekkürler
-
Askerlik ile ilgili olarak neyi işaretlemem gerektiğini bilemedim. Askerlikten muafım acaba yapmış seçeneğini mi yoksa diğer seçeneği mi işaretlemeli miyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.