@moonlight kardeşim şöyle düşün ... bu meslek oldu ve sen 3 ay sonra kanser olduğunu ogrendin.Peki ne olacak ? Hani o güzel hayaller ...hayal kurma demiyorum sadece sabırlı ol ve sana bu şekilde düşündüren Allah'ın adaletini sorgulayan şeytanca düşüncelere kapılma ...sakin ol ve sabırlı ol nerde kaldın 69 damı o zaman tekrar dene ama gücüm yok yada yaş gectimi diyorsun hayat bittimi sanıyorsun hayır ...rizkindan şüphe etme ..Allah rizkindan şüphe edenin burnunu boktan çıkarmaz( affedersin ) sakin ol ve Allah sığın hayırlı olanı iste ve ne gelirse dayanma gücü işte Allah'tan unutma bunu yaptığında Allah gayretlerini boşa çıkarmaz sen hayırlı sandığından seni alıkoyar ve en güzel olana yolunu çıkarır sakin ol ...
kaymakam rüzgar
Yasaklı
kaymakam rüzgar tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@moonlight kardeşim Ali imran süresi 31 ayet : "siz karanlığın içinde aydınlığı , aydınlığın içinde karanlığı ve hayrın icinde şerri , şerrin içinde Hayri bilemezsiniz." ....derim ve adalet kavramina bu mana ile bakarım ... Allah sana Eyüp Peygamber sabrı versin ...
-
ÖSYM'nin mazisi karanlik arkadaşlar bel bağlamayın bu kuruma !
Önünüze gelen kalemtraşlar bile yerli değildi.
Bu kurum malesef çürümüş bir yapıdır.
Bunlar mahkeme kararı olan sınav sonuclarini bile uygulamıyor...sen ne ogrendin idare hukukunda "idare mahkeme kararlarını uygulamak zorundadir,gecikme ya da geciktirme yapamaz binaleyn 30 gün içinde uygular " ...işte bunu yapmayan kurumdur bu ne hukukidir nede eğitime katkısı olan bir kurum bu nedenle iptal etmeyecek şekilde netlerinizi hesaplayın.
ÖSYM ipi ile kuyuya inmeyin.
Hatırlayınız FETÖ nasıl yapılandı ...!!!!ben demiyorum tvler bırakın onu savcilar tarafından hazırlanan iddianamede yer aldı eski ÖSYM başkanı biliyorsunuz fetocu çıktı.
Gecenlerde haber çıktı malum 2012 sanırım kaymakamlık soruları servis edilmiş ...anlayacağınız bu kuruma ben guvenmiyorum.
Allah verede bu sinav soruları inşallah birilerinie servis edilmemiş olsun.
Geceyi yaratan gündüzü ona bağlayan Rabbimize hamd olsun. -
@gürkannn değerli dostum uçan kaçan ne zaman ayakları yere bastiki bu seferde bassın ...
400 dolmaz 350-380 arası aday mülakata kalır 70 ile kapatır selametle -
Değerli arkadaşlar onu bunu birakinda ...azez cerablus, tel abyad kaymakamları olmak isteyen varmı isim topluyorum
-
Canlar AÖF olmaz lafına istinaden yazıyorum 2010-2012 arasında Afyon ilinde ilçelere atanan değerli AÖF li canlar var.
Teamül adı altında kadrolaşma dönemlerinde FETÖ bu tip ifadeler ile canları engellediler lakin unutmayınız ki,
Kaderimiz de ne yazılı ise o olacaktır.
Canlar bu vatanın güzide insanları gönlünüzü ferah tutun ve yes'e kapılmayın Rabbimiz Yusuf ( a.s. )kuyudan çıkarıp Mısır'a Sultan yapmıştır.
Allah'ın dediği olur. -
Bu sınavda birinci olan arkadaş 83-85 bandidair diye düşünüyorum neden mi sınavda Türkçe ve ekonomiden herkesin en az 5 yanlisi var.
Ben hala söylüyorum bu sınavda 400 kişi çıkmaz ve sınav 70 ile kapatır ...birde 68-69,75 müthiş yığılma var canlar.
Maksimum 70 ve üzeri 350-380 kişi mulakat görür ... diyeceksiniz nerden biliyorsun o arkadaşa samimi cevabım " Hissikablelvuku " -
" adı Ali aylarca gece gündüz ders çalıştı amacı vardı ya ailesine ya sevdiğine ya da sessizce yürüttüğü mücadelesini tüm sevenlerine sürpriz yapıp çok güzel bir fotoğraf karesinde hayal etti kendini sonra azim ile hergun en 1 saat en çok 9-10 saat çalıştı ....bazen öle bunaldı ki Ali kardeş indi bir çarşıya aylak aylak gezdi ama gördükçe zabıta aracını veya devlet kurumlarına ait araçları aklından hep tekrar yaptı bir gün bir zabıta gördü dedi ki Ali ..aha işte bunların görevlileri alanında genelge çıkarabilecwgim sonra başka bir başka şey ...evde siyaset konusulunca hemen lafa atladı ve evdekiler en sonunda dedi biz senin kadar bilmiyoruz doğrudur Ali hep bir mücadele içinde idi...sosyal hayatı sorunlar ile yüklü idi belkide günde sadece ortalama 7-10 TL arası harcliklar ile hayatı geçti Ali'nin ...ey Ali'ler kıssadan hisse bu yola girdiyseniz gönlümüzde kalbimizde rahat olsun ...sonu ne olursa olsun sizler başarmış insanlarsiniz ...varsın olsun güzel olur varsın olmasın oda güzel olur ...hepsi sınava girerken Allah'ım yardım et hayırlısını ver dediğiniz duanın cevabıdır.
-
@Atabey_06 kardeşim yeri burası mi peki ? ..tamam özgürüz ama insanlari bu yaklaşım incitiyor sen farkında değilsin ... Yıllarca hazirlananan arkadaşlar var ...yazıktır günahtır lütfen ...klavyenizden çıkana dikkat edin ...söyleyecek sözü olmayan Bir zahmet yol alsın ...
-
Mevlana Hazretleri anlatir, ....ahrete göç edip gelenler olmuş hemen tüm ahali toplanmış ve sormuşlar merak bu ya cennnet ya da cehennem varmı diye ... gelenler anlatmış demişler ki ne cennet var ne cehennem herşey burada demişler.
Hayatınızda cenneti de cehennemi de bu dünyada yaşarsınız bu nedenle sakin olun strese lütfen girmeyin ...akıl yetmez kalbinize güvenin ...hissedin ve yolunuzu belirleyin ...aksi halde bu hayatta cehennemi yaşarsınız ...
kaymakam rüzgar tarafından gönderilen son iletiler
-
Değerli dostlar ve canlar,
Bu sınavda cuvallayan dershaneler ve bu sınava yönelik olarak yayın çıkaran kitaplar oldu.
Özgün 20 soru hiç bir kitapta ve yayında yok.
Bu sınav için dersaneye gitmeyin paranıza yazık etmeyin bu sınav için kütüphaneye gidiniz Ankara Milli Kütüphane İstanbul Üniversite kütüphaneleri ve Marmara üniversitesi ile Ankara üniversitesi hukuk bölümleri hangi kaynakları okutuyor ise onlara bakınız ve iktisatta kesinlikle temel ders kitabı ile çalışınız.
Ahmet nohutcu hoca ayrintili anlatmış diyene bakmayın bu işin kitap olarak en yakını onda
Ama sakın dersaneye gitmeyin vaktinizi paranızı yedirmeyin.
Sevgi ile -
@teta ben sana tek diyeceğim şu sana hakkımı helal etmiyorum.
Sen beni burada verdiğim emeği manipülasyon ile farklı noktaya çektin.
Belki kaymakam olursun vali olursun lakin hakkımı helal etmiyorum ve sana kesinlikle cevap yazmayacagim.
SANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM -
tehdit içeren ileti silinmiştir
-
@Willsmithh ben en başından beri şunları söyledim.
1 ) AÖF kaymakam var
2) stres yapma 70 ile kapatacak ve 350-380 arası aday mukakat görecek.
3) kop ve iş aramayanlar sorusu hatalıdır
4) ÖSYM bek baglamayin mahkeme kararını bile uygulamiyorlar.
5) haksızlık var ise cimer ve sosyal medya ile hakkınızı arayınız
6) iktidar ve avaneleri ile muhaliflere bel bağlamayın
7) Rabbimiz hepimize rahmet ve merhamet ihsan etsinHala daha sözlerimin arkasindayim
Asla dilsiz şeytan olmayacağım. -
Neden mi iptal etmeyecek ?
Lütfen kamu baş denetciligi raporlarını girip sitesinden bakınız milli eğitim ve YÖK,ÖSYM nasıl bu kurumdan gelen şikayetleri dikkate almadığını görünce anlayacaksınız.
Nasıl bel baglarsiniz ben inanın anlamıyorum.
Bu kurum çürümüştür.İzahını yapayım : kurum en son yapılan sınav ücretleri için bir açıklama yaptı dedi ki biz 2018 yılında 735 mio TL para topladık ve sanırım 720 mio harcama yaptık.Guzel kardeşim soruyorum sana elini vicdanına koy nereye harcandı kalem kalem açıklamadı neden !? Bunlar bu kurumun malesef çürüdü günü gösterir.
Gelelim başka bir taraftan izaha ki burası diğeri gibi facia ....mahkeme kararlarını uygulamamak sen bu kurumun senin dilekceni dikkate alacağını mi sanıyorsun ... Budami yetmedi gelelim çalınan sorulara geçmişte senin gibi sınava girip kazanıp elenen arkadaşlar yada kazanamayip kıl payı elenen arkadaslarimiz kendilerini yıllarca mal gibi hissettiler kim buna neden oldu bu çürümüş kurum sen hala güven mi duyuyor Sun yarın 2025 bir alt yazı ile şu haberi duyarsan pekte şaşırma " 2019 kaymakamlik sınav soruları çalınmış " verebiliyormusun garanti ! -
@teta ben ÖSYM hiçbir soruyu iptal etmeyecegini söylüyorum.
Çok güveniyorsunuz lakin yanılgı içerisinde siniz. -
@teta güzel kardeşim hoş geldin.
Milletin aklını karistirmak mi oldu ifade özgürlüğünü kullanmak.
Sen kaymakam adayı isen sana pek yakışmadı bu davranış hoş bu hiç bir insana yakışmaz.
Tera kardeşim belkide çok yakının sağlam referans olacak sana ya da yapayalnız bir kardesimsin ama unutma ki ... Neye hizmet edersen onunla imtihan olursun ....örneğin Fetonun değirmenine su taşıyanlar hatırla adam general olmus,vali olmuş kaymakam olmuş ama sonu ne olmuş hüsran ...sana tavsiyem benimle yazışırken ifadelerine dikkat et itham etme ama herşeyi yazis konuş aksi halde ne olur hicbirsey olmaz endişe.
Lakin seni busekilde tanimamiza izin verme
Sevgi ile kal ve Rabbimizin rahmeti merhameti banada sanada bol bol ihsan olsun. -
@hll kardeşim o kadar işsiz insan var ki bu mülakatta "şu soruyu bekliyorum" ...neden kaymakam olmak istiyorsun iyi bir iş ve maaşı ve kanunu olduğu için mi ? ....
Hakikaten özel sektor insanların kanını emiyor ve malesef toplumu patronların elinin altında büyük kiyimlara iten bir yönetim var.
Ağır kapitalizm şartları yasanan toplumumuzda yakında hislerim bu yönde anlamsız bir konudan patlama olacak hissi taşıyorum.
Biz kaymakam adayları unutmayınız ki milletin yanında olunuz sakın ola iktidar ya da avaneleri ile iş tutmayiniz gidin muhalefete sarilinda demiyorum ama yakında ters düz olacağız sıkı tutunun.