18 Kas 2019 11:16

Neden mi iptal etmeyecek ?

Lütfen kamu baş denetciligi raporlarını girip sitesinden bakınız milli eğitim ve YÖK,ÖSYM nasıl bu kurumdan gelen şikayetleri dikkate almadığını görünce anlayacaksınız.

Nasıl bel baglarsiniz ben inanın anlamıyorum.
Bu kurum çürümüştür.

İzahını yapayım : kurum en son yapılan sınav ücretleri için bir açıklama yaptı dedi ki biz 2018 yılında 735 mio TL para topladık ve sanırım 720 mio harcama yaptık.Guzel kardeşim soruyorum sana elini vicdanına koy nereye harcandı kalem kalem açıklamadı neden !? Bunlar bu kurumun malesef çürüdü günü gösterir.
Gelelim başka bir taraftan izaha ki burası diğeri gibi facia ....mahkeme kararlarını uygulamamak sen bu kurumun senin dilekceni dikkate alacağını mi sanıyorsun ... Budami yetmedi gelelim çalınan sorulara geçmişte senin gibi sınava girip kazanıp elenen arkadaşlar yada kazanamayip kıl payı elenen arkadaslarimiz kendilerini yıllarca mal gibi hissettiler kim buna neden oldu bu çürümüş kurum sen hala güven mi duyuyor Sun yarın 2025 bir alt yazı ile şu haberi duyarsan pekte şaşırma " 2019 kaymakamlik sınav soruları çalınmış " verebiliyormusun garanti !