@hakimehanımm valla hocam kusura bakmayin da yds ye 4 kez girmis ve en sonunda 75 almış biri olarak bu sınava o kadar da şey değil demeniz çok ayıp oluyor. Bir de komik oluyor. 2019 kpss sinden de 85 üstü puanlar almış biri olarak söylüyorum. Yani her iki sinavi da tatmış çalışmış biriyim. Bir kere ikisi kıyaslanamaz bile. Iki de farklı kulvarlarda. Ikisinin de kendisine has zorluklari var. Şu yorumlarla belki kisa vadede kendinizi rahatlatirsiniz ama uzun vadede gerçeklerle illaki yüzleşirsiniz.
teta tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
benim bir arkadaş var 95 almış, eklerseniz sevinirim. Hatta arkadaş sınavda heyecan yapmasın diye annesiyle babası da girmiş sınava. Babası da 127 almış lütfen babayı da ekleyin(baba sonuçta daha yüksek almalı) annesi de 75 almış ama sınav zaten 80 le kapatacağı için eklemeseniz de olur onu.
-
valla kim ne derse desin 80 veya 85 netini ''aof lü '' ibaresiyle belirtme ihtiyacı duyan herkeste ben bir art niyet ararım. Abi hangimiz netimizi söylerken okuduğumuz okulu söyledik. Ne gerek var yani. Seslerini duyurma arayışlarını anlayışla karşılarım ancak yeri burası değil, burada hayal kuran yüzlerce insanın umut bağladığı bir liste üzerinden bunu yapmak da gayriahlaki, kimse kusura bakmasın. Bu da aof hakkındaki son görüşümdür, saygılar!
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Strateji ve bütçe başkanlığının anasayfasını 2 saattir film izler gibi izliyorum. Annem odaya girdi. Ekrana baktı. Olum deliriyor galiba diyerek söylenerek gitti.
-
Şu tek yargıcin ne olduğunu bile bilmeyen arkadaşlar var belliki, açıp bir bakın internetten allah aşkına ya. Burada insanlari yanlış bilgilendirip durmayın. Sırf kendiniz yanlış yaptınız diye iptal olsun temennilerini biz yemeyiz. Soru iptal olmayinca da ondan sonra ne kadar kötü bir sinav olur. Suç sizde degil ösym de olur hep. Bu hep böyle olur. Hiç sekmez nedense
-
@katipcelebi1234 biraz sanki bazı kaymakamlık kitapları yayınlarının piyasası buradan dönüyor. Muhabbet genelde şöyle - 85 aldım - aaa çok iyi hangii yayından çalıştın?
kimsenin günahını almak istemem ama çok uçanlar var abi:) belki de benim önyargımdır -
Ösym nin taktiği şu. 50 puana kadar herkese sınavı yaptırır. 50 ile 60 arasını konuyla biraz ilgilenenler yapar. 60 ile 70 arası bu işe gönül vermiş ama çok çalışmamış insanlardır. 70 üzeri de konsantre, dikkatli, sınavı gerçekten kazanmak için çalışmış adamlardır. 80 üzeri de zaten bu sınava daha önceden girmiş, hazırlanmış, yıllanmış tecrübelerdir. Bu mantığı hiç sekmedi. Yığılmanın 65 70 arasında olması çok normal. Baraj da 71 72 civarında olur. 77 79 baraj yorumları görüyorum gülüyorum..
-
Ösym genelde süresinden önce açıklamıyor arkadaşlar. Zamanında aciklarlar. Bir gelenekleri var. Önceden bazı sınavları erken acikladilar. O zaman da insanlar ösym nin yaptığı başka bir sınava erken aciklanır umuduyla baskı yapıyor. Şu anda bizim sonuçlar sistemde zaten. 4 aralıkta bir enter e basacaklar sonra bizi kaderimizi başbaşa bırakacaklar:)
-
Lan yemin ederim şuradaki herkes sonuclarin açıklanmasından korkmuyorsa neyim
-
@lanternight 80 üstü netin var ve şimdi sınav iptal mi olsun diyorsun ee devam etsene hikaye çok heyecanlıymış
teta tarafından gönderilen son iletiler
-
Ileti kaldirilmistir.
-
''herşey benim istediğim gibi olsun bedavacılığı''
biri bazı arkadaşlara mülakatta alan sorularının çıktığını, orada da adam seçimi süreci olduğunu hatırlatması lazım. Dünya'nın ortak dilini bilmeyen Dünya'yı okuyamayan birinin de ne bileyim hazine gibi önemli bir kurumda olması. Garip:) -
yds si olanlar rahat olun arkadaşlar! Biri alana yüklenmeyen diye yorum yapmış. Bilmiyor herhalde buraya kpss yle başvurulduğunu. Çok şükür yds istiyor. Kaliteli kurum adam seçer. Tebrik ediyorum sayın bakanımızı! Seçim çok doğru Helal olsun!
-
@Godot @Godot keşke prosedurü kendinize uydurmak yerine siz prosedure uysanız da gerekenleri yapsanız. Bu kafayla o sınava girmemesi gereken birinci adam sensin godot
-
@cemresaygin kesinlikle sonuna kadar haklsiiniz. Ortada hafife alinamayacak kadar zaman ayrılmış bir emek var. Ben dili geçebilmek icin kac gece uyumadığını bilirim.
-
@scofieldmustafa ankara ve istanbula 12 şer kisilik bir kaç ay önce ilana acılan hmb uzman yardımcılığı aliminda yds istendi. sonuc bekliyorum su anda. Istenmeyecegini nereden cikardiniz?
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Hmb nin sitesine giremiyorum. Sonuclar aciklanmis olabilir mi var mi bir bilginiz
-
@hakimehanımm hocam değerlendirmediğimi nerden biliyorsunuz? Bir de her kuruma basvurma zorunluluğumuz mu var. Yaklasik iki kuruma basvurdum. Bununla üç olacak. Herkesin yaşadığı mağduriyeti anlarim ama anlarken de emeğe saygısizlik yapmam. Bu arada cahil ifadem doğru degildi. Onun icin ozur diliyorum. Doğru söylemiyorsunuz diye düzeltiyorum. Sonucta zor bir surec. Issizlik yuksek bir oranda. Umarim herkes evine ekmek goturecek bir işi bulur
-
@hakimehanımm valla hocam kusura bakmayin da yds ye 4 kez girmis ve en sonunda 75 almış biri olarak bu sınava o kadar da şey değil demeniz çok ayıp oluyor. Bir de komik oluyor. 2019 kpss sinden de 85 üstü puanlar almış biri olarak söylüyorum. Yani her iki sinavi da tatmış çalışmış biriyim. Bir kere ikisi kıyaslanamaz bile. Iki de farklı kulvarlarda. Ikisinin de kendisine has zorluklari var. Şu yorumlarla belki kisa vadede kendinizi rahatlatirsiniz ama uzun vadede gerçeklerle illaki yüzleşirsiniz.
-
@hakimehanımm aaahhh aaahhh cahildim dünyanın rengine kandım.