@cevatcobanli444 bende kesin duyum aldım bu gece ilan gelmeyecek.
Hüseyin0016 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@abdulbakitr Elinde PDF varsa 2. PDF 105. sayfa.
"Meclisin bu tercihine rağmen 1920 Ağustos’undan itibaren yeni bir anayasa
için hazırlıklara başladığı görülmektedir. Meclis Anayasa Komisyonu tarafından
hazırlanan “Büyük Millet Meclisinin Şekil ve Mahiyetine Dair Mevadd-ı Kanûniyye”
tasarısı, 18 Ağustos 1920’de Meclis Genel Kurulu’nun gündemine geldi. Bunu 5
Eylül 1920’de Nisab-ı Müzakere Kanûnu, 13 Eylül 1920’de Halkçılık Programı diye
de anılan 31 maddelik Teşkilât-ı Esâsiyye Kanûnu Layihası, 4 Kasım 1920’de İcrâ
Vekilleri Kanûnu’ndaki değişiklikler Meclis’in gündemini belirlemiş ve çok sert
tartışmalar yaşanmıştı." -
@bbbmmm sen ne demek istediğimi anlamadın herhalde, bir daha oku.
-
@hedeff 86 yokmuş. En yüksek 85 küsür. Tabi bu duyum. Net değil.
-
@emre23-0 hocam bende kaim makam kitabını kendime iskelet kitap olarak çalıştım diğer kitaplarla kaim makam kitabına destekler nitelikte hazırlandım. Kaim makam kitabını en az 10 kere bitirmişimdir. İnsan hakları ve hukuk kısımlarını el alarak değerlendirmek daha rasyonel olacak. 60 soruluk kısmın 46-47 soruluk kısmı kitapta doğrudan ve dolaylı olarak geçiyordu. Geri kalan 13-14 soruluk kısım ise zaten zor olan sorulardi. Kimsenin beklemeyeceği sorulardi. Sınav 100 soru değilde bu 60 sorudan oluşsaydı sınavı kazandırırdi. Kaldı ki kitabın içinde Türkçe, tarih, Türkiye ekonomisi ve iktisat dersleri yok o yüzden sınavı kazandıracak kitap gözüyle bakmak yerine 54-60 soruluk kısım icin öncelikli kaynak olarak ele almak daha iyi olacaktır.
Hüseyin0016 tarafından gönderilen son iletiler
-
@seryaman hocam ne yazıldıysa onu yazdım. Kendi sonucun olmadığı için net olarak hangisi doğru birşey diyemem.
-
80.35 puan, 86 sıralama yazan var
-
@fthdyngc 71.21 ile 806. Olan var
-
@fthdyngc 73.25yapip 496 olan var. Puanlar birbirine çok yakın anlaşılan
-
@emre23-0 hocam bende kaim makam kitabını kendime iskelet kitap olarak çalıştım diğer kitaplarla kaim makam kitabına destekler nitelikte hazırlandım. Kaim makam kitabını en az 10 kere bitirmişimdir. İnsan hakları ve hukuk kısımlarını el alarak değerlendirmek daha rasyonel olacak. 60 soruluk kısmın 46-47 soruluk kısmı kitapta doğrudan ve dolaylı olarak geçiyordu. Geri kalan 13-14 soruluk kısım ise zaten zor olan sorulardi. Kimsenin beklemeyeceği sorulardi. Sınav 100 soru değilde bu 60 sorudan oluşsaydı sınavı kazandırırdi. Kaldı ki kitabın içinde Türkçe, tarih, Türkiye ekonomisi ve iktisat dersleri yok o yüzden sınavı kazandıracak kitap gözüyle bakmak yerine 54-60 soruluk kısım icin öncelikli kaynak olarak ele almak daha iyi olacaktır.
-
@hedeff 86 yokmuş. En yüksek 85 küsür. Tabi bu duyum. Net değil.
-
@bende 400 kişi mülakata çağırılsaydi aynı fikirde olurdum. Ama 800 kişi faktörü var. O yüzden kontenjan dolmayacak.
-
Bence de dolmayacak barajı geçen herkes mülakata kalacak. Tahminim 650-700 kişi arasındakiler mülakata gidecektir.
-
73 net ile beni de ekleyiniz.