@godot37 acaba son gün heyecanımı nedense içimde bı hüzün var hayra çıksın inslahh yüksek kapatırsa vay halime hüznüme, son saatler...
Emre23 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@alpkaim eline emeğine sağlık kardeşim
-
@zoll13 bu elestirine katılmıyorum ortada bı emek var sizede eleştiri yapılsa kendinizi savunucaksiniz haliyle yiğit Yılmaz'ın da öyle yaptığını düşünüyorum bana gelirsek puanım sinirda geçen senede 82 alan arkadaşım kaim baktı bu sene de 75 ye kaldı yine kaim baktık ha ben hızımı alamadım kaim yanina nohutcu ve themis de aldım ama kaime bakarak yaptım diyebilirim gönül rahatlığıyla can çelik tanımam etmem kim keza töre de öyle ama piyasada sağlam guvenilecek para dışında destek vs bunu yapan tek kisi varsa gözümde tüm samimiyetimle yiğit yilmaz'dir vebale giremem ben
-
RE: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
@darısı-başımıza dostum kimsenin hakkına girme şu an yeni sınava dair trollerden başka bi yorum yok duyum vs işi degil yeni sınav sana o kadar diyimm
-
@alpkaim gy gk için neye çalıştınız acaba her sınavda beni batiriyo çünkü u sınavda sağolsun eksik olmamış Allah muvaffak etsin bu arada
Emre23 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
@alpkaim gy gk için neye çalıştınız acaba her sınavda beni batiriyo çünkü u sınavda sağolsun eksik olmamış Allah muvaffak etsin bu arada
-
@godot37 acaba son gün heyecanımı nedense içimde bı hüzün var hayra çıksın inslahh yüksek kapatırsa vay halime hüznüme, son saatler...
-
@kethüda katılıyorum ve altına imzamı atıyorum .
-
@godot37 kalbim 73 diyo ama şimdi olursa da şaşırmam millet yazıyı işte kapatsjn girmem vs bilmem ne ama malesefki yine yine giriliyo ne diyim bu kadar sabrettik bi iki gün daha sabredecegiz selamlar forumdaslar.
-
@ahmetdeniz111mia dağılın net bilgi geldiii monday loading....
-
@bende dostum geçen sene bu sınav ixin kaymakam arkadaşlar Ocak duydu Mart duydu herşey duydu ama nedense 200 kişilik alımı Eylül sınavını bakanlık vs ÖSYM arasında sınav konusu konuşulmamısken duyulmadı yüzde yüz kesin konuşuyorum bunlar dersanecilerle bir kişiler sadece yeni kişiler düşsün diye yem atiyolar sahaya inilmis seçim çalışması ve 200 kişilik alim varken bakanlıkta kaymakam alımına mi düşerler Allah aşkına alim olsa bile yeniden seçimden sonra Kasım Aralık ki şu an gundemimiz baraj ,sınav iken kaymakam arkadaşlar siz duyumu vs bırakın ya ilçede takılin ortalığı bulandırmayin saygılar forumdaslar,yol arkadaşlarımız...
-
@elmalma kitabın ortasından konuşmussun ağzına sağlık
-
RE: 26-27 Kasım 2022 Adli ve İdari Hakimlik sınavı
@ceterissparibuss kanun mu bakiyosun kurs mu hocam süreçte yeniyimm ilk kez giricem kaymakamlık gibi çarparsa tedirginimm
-
@ceterissparibuss aynı durumdayız hocam stresten gece uyuymadigjm uykular kel kalacak vaziyette saç dokulmem karşımda uyurken kitapligima bakıp ha ara ara da stresten gözyaşları çabası emeğin karşılığını ya alamazsam diye sorguladigim saatler de cabası
-
@ahmetdeniz111mia hoşgeldin kralllll kalbim temiz daha bugün geçtin içimden aslanım benimmm