adam susuyoken sıkıntı çıkarıyordu, konuştu yine ortalığı ateşe verdi. bu nasıl bi ilana çıkmadır arkadaş, 5 lirayı 50 lira diye millete yutturmaya çalışıyorlar?? ya kafayı yememek elde değil, adam deli gibi çalışmış siyasal-hacettepe vs. kazanmış mezun olmuş, kpss ye girip 85+ almış koskoca bir yılda bir bilemedin iki sınava girebiliyor. birinin sınavı öbürünü. mülakatı derken sonuç boştasın. biz haketmiyoruz kardeşim bunu! ya her sene doğru düzgün alım yapacaksın yada bu fakülteleri kapatacaksın! elini sallasan iibf liye denk geliyor! adaylar perişan, aileler çaresiz! hem en çok mezun veren fakülteyiz hem de en az alım yapılan! bn böyle düzenin de sistemin de..... adam 2018 de girmiş 90 almış, şimdi bu adama nasıl bi daha sınava gir diyebilirsin ya?! Amaaann, virüsün yüzünden evdende çıkamıyoz düşün düşün kafayı yesin herkes. gerçi çıksan nereye gidecen? - kütüphane ...
abdulbakitr
@abdulbakitr
abdulbakitr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: Seneye için alan Ankara da alan kursu önerisi
otur kendin çalış kardeşim, emin ol bi katkıları yok. illa ders dinlicem diyorsan "benim hocam" a bak. herkes dersanesiz olmaz der, kurs bitince anlarlar bi halta yaramadıklarını. herşey bireysel çabaya bakıyor, boşa düzenini bozma, gerekli kaynaklarını al, bulunduğun yerdede bi kütüphane git, evde sakın çalışmaya kalma.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
"Olanda hayır vardır."
Cumamız mübarek olsun.
-
RE: Kaybedenler Kulübü
gidip kendime koronavirüs bulaştırasım var. gerçi öyle şanssızım ki herkesi öldüren virüs beni öldürmez. ama gerçi en azından 14 gün kafa dinlerim, karantinada mis gibi, yemek geliyor önüne, kira derdi falan yok
Allah'ım ne hale geldik ya, bu fakülteye kayıt olduğum güne lanet olsun -
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
abi bölüm ayırımı ne saçmalıktır ya?? iktisatçıdan daha iyi iktisat yapan bi sürü kamucu var, şu süreçte herkes herşeyi öğreniyor. sayının azlığına zaten denecek söz kalmadı artık. şu süreçten biran önce muvaffak şekilde çıkmayı Rabbim hepimize nasip etsin
-
ortada bir tane resmi bir açıklama yok ya ona yanıyorum. arkadaş bir fakülte bu kadar mı iplenmez?? her yıl binlerce mezun veriyor ama 1 yılda bin kişi bile atanmadı. guy, vmy, kyk, ptt... hiçbirinden tık yok. sanki ilanlar 2020 kpss si sonrasında gelecek gibi.. umutlar, hayaller, emekler hep boşa gitti.. birinin sınavından öbürünün mülakatından derken bi sarmalın içinde savruluyoruz...
-
sağlığa 32.000 ( yazıyla; otuz iki bin ) yeni personel şimdiden hayırlı olsun. hey sen iibf li senin canın cehenneme dostum!
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
kaynak listesi;
•Anayasa - Ahmet Nohutçu / Altın Seri
•İdare - Ahmet Nohutçu / Altın Seri
•İktisat - Yüksel Bilgili / Konu / Çıkmış Sorular
Tufan Samet / Özgün soru bankası
Ayrıca Benim Hocam iktisat videoları izlenmeli
•TR Ekonomisi - Berkay Cihan
•İnsan Hakları - Akfon yayınlarının kitabı-> Soru bankası; KAS kesinlikle çözülmeli, ayriyeten maddi durumunuza binaen diğer kitaplarda alınıp çözülebilir.
-> Ahmet Nohutçunun kitaplarında konu anlatımın yanısıra çıkmış da var, gözünüz korkmasın.
-> tr eko için kesinlikle berkay hocanın kitabı alınmalı. youtube da videoları da var izleyebilirsiniz.
-> nohutçunun kitapları eksiksiz sayılır, ayriyeten mevzuat okumak da tabi çok faydalı oluyor. nohutçudan çalıştıktan sonra gerekli kanunları ve cbk ları indirip birde kaynağından görün.
-> türkçe de abartacak bişey yok, okuduğunu anlıyorsan sıkıntı yok ha son sınavın soruları zordu evet ama sakince okuyanlar doğru yaptı. gerekirse sınava türkçe yerine başka bir dersten başlayabilirsiniz.
-> insan hklarını da abartmaya hiç gerek yok, akfonun kitabı 6 da 4 yaptırır. 6 da 6 yapan zaten yok dnecek kadar azdır
-> süreç boyunca burayı ve sosyal medyadan güvenilir sayfaları takip edin. güncel kalma adına bu çok önemli.
-> deneme konusunda ise ne kadar çok çözerseniz o kadar kar. denemeleri sona saklayın, sürecin sonuna gelmeden çözmeyin, gereksiz stres yapmayalım
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
ya kitap yazacak duruma gelmişiz resmen daha ne kitabı alıyorsunuz, hepimizde her dersten en azından 2 tane kaynak vardır kesin, artık şu kitaplara para dökmeyin abi
abdulbakitr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 İSTANBUL BEYKOZ BELEDİYESİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI İLANI
Hanımlar beyler var mıdır önceki sınava giren aramızda, biraz bilgi verse
-
@pınar26 şuan baya hazırlıksızim ben ama. Kalan süre yeter inşaallah. Önceki sınavın soruları olsaydı keşke, sizin bir bilginiz var mı sınavin zorluğuyla ilgili
-
@pınar26 hadi hayırlı olsun 82 ile kapamis
-
Kaçla kapar ki acaba? 100 kişi çağrılıyormus sınava. 85 e gelir mi ki
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@hüseyin0016 teşkilatı esasiye sorusunun cevabı için sayfa numarası verebilir misin?
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@asder şu söylediğiniz eğer uydurma ise ne kadar büyük bir vebal aldığınızın farkindasinizdir inşallah. Yanlış anlamayın bir itham kastım yok. Bu yazdığınızdan yola çıkıp insanlar; askerliğini, işini, iznini, ameliyatını ..vs. işlerini o tarihe göre ayarlayacak belki de. Yada sadece ümitlenmeleri bile yeterli bence bir sorumluluk almanıza. Tekrar söyleyeyim sizi herhangi bir şeyle itham etmiyorum.
-
RE: İL GÖÇ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
@lion kaçla kapayacak acaba sayı baya az geldi
-
RE: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
Geçen ki sınavın soruları elinde olan gönderebilir mi
-
RE: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
@hakım2129 yakın eğitim kadrosunda derken? Ders anlatmıyor, ortak bir kaynak da çıkarmadılar.