@mia-111 Tekrar merhaba dostlar. Bazı hesapların lüzumsuz yaftalamalarından dolayı açıkçası yazmak pek içimden gelmiyor olsa da sayılarının çoğunlukta olduğunu düşündüğüm siz dostlara edindiğim '' iki duyumu'' paylaşmak istiyorum. ilk yazımda sayının 100 olduğunun net fakat tarihin henüz belli olmadığını, kendi tahminimin ise Nisan olduğunu belirtmiştim. Fakat edindiğim son duyuma göre sınav takvimi için mayıs sonu ya da haziran başının düşünüldüğü, yakın zamanda ösym ile protokol için görüşüleceğinin ve bu iki tarihten birinde sınav olmasının büyük olasılıkta olduğunun, ikinci duyumumun ise akabinde çok bekletmeden 50 ile 60 kişilik bir başka alımın düşünüldüğü fakat bu ikinci alımın henüz net olmadığı sadece planlama aşamasında olduğunun ve 111.dönem alımı tamamlandıktan sonra netleşeceğini halisane duygularla okuyan dostlara dostların bilgisine sunarım. Ayrıca bunun yazacağım son duyum olduğunu da belirtmek ister herkese kolaylıklar dilerim.
mia-111 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Dostlar günaydın. 111.dönem mülki amirlik için 100 kişilik alım tahsis edildi. Tarih için düşüncem Nisan başı gibi olması fakat net tarihi bir kaç güne teyit ettirebilirsem tekrar bilgilendiririm. Herkese kolaylıklar dilerim
mia-111 tarafından gönderilen son iletiler
-
@mia-111 Dostlar bir önceki duyumumla ilgili güzel haberlerle gelmek isterdim fakat bugün tekrar teyit etmek için iletişime geçtiğimde adımıza gelişen olumlu bir durum emaresi göremedim. Şu an tek olumlu şey yıl bitmeden 100 kişilik alımın gelmesi. Ticari amaç güden kursların ve ''kitap satıcıların'' manipülasyonlarını dikkate alamamanızı, KPSS ya da diğer kurum sınavlarını da vakit varken planlarınız dahiline almanızı öneririm. Duyumum ve beklentimin Mayıs sonu ya da Haziran başı gibi olduğunu belirtmiştim fakat şu aşamada bu takvim gittikçe zora giriyor, bu yüzden kimsenin hakkına girmek, planlarını değiştirmelerinin müsebbibi olmak istemem. Herkes hakkını helal etsin. Olumlu bir gelişme olursa tekrar bilgilendirir, kolaylıklar dilerim.
-
@mia-111 Tekrar merhaba dostlar. Bazı hesapların lüzumsuz yaftalamalarından dolayı açıkçası yazmak pek içimden gelmiyor olsa da sayılarının çoğunlukta olduğunu düşündüğüm siz dostlara edindiğim '' iki duyumu'' paylaşmak istiyorum. ilk yazımda sayının 100 olduğunun net fakat tarihin henüz belli olmadığını, kendi tahminimin ise Nisan olduğunu belirtmiştim. Fakat edindiğim son duyuma göre sınav takvimi için mayıs sonu ya da haziran başının düşünüldüğü, yakın zamanda ösym ile protokol için görüşüleceğinin ve bu iki tarihten birinde sınav olmasının büyük olasılıkta olduğunun, ikinci duyumumun ise akabinde çok bekletmeden 50 ile 60 kişilik bir başka alımın düşünüldüğü fakat bu ikinci alımın henüz net olmadığı sadece planlama aşamasında olduğunun ve 111.dönem alımı tamamlandıktan sonra netleşeceğini halisane duygularla okuyan dostlara dostların bilgisine sunarım. Ayrıca bunun yazacağım son duyum olduğunu da belirtmek ister herkese kolaylıklar dilerim.
-
Yukarda bazı kişilerin yapmış oldukları eleştirileri anlayışla karşılıyorum fakat meramımı bir kaç cümleyle anlatmak isterim ki işin son mercii olan yerlerden birinden sayıyla ilgili aldığım duyumumu bu yola baş koymuş, ideali devlet terbiyesi kazanıp memlekete tüm benliğiyle hizmet etmek olan siz değerli mülki idare amiri adayı dostlarımın motivasyonlarına bir nebze de olsa katkım olması gayesiyle paylaşmak istedim. Fakat görüyorum ki forumda eleştirinin dozunu kaçırıp başka insanları hedefsiz yaftalamalara maruz tutmak moda haline gelmiş. Duyumun sayıyla ilgili olduğunu tarihin ise henüz net olmamakla birlikte kendi tahminim olduğunu belirtmeme rağmen eleştirinin dozunun kaçtığını görüyorum. Tarihle ilgili duyumum hafta içine kadar netleşecekti fakat foruma uzun bir süreden sonra tekrar dönmenin hata olduğunu görüyor, buradan forum yönetici dostların hesabımı kapatmalarını talep ediyorum. Kalın sağlıcakla.
-
Dostlar günaydın. 111.dönem mülki amirlik için 100 kişilik alım tahsis edildi. Tarih için düşüncem Nisan başı gibi olması fakat net tarihi bir kaç güne teyit ettirebilirsem tekrar bilgilendiririm. Herkese kolaylıklar dilerim