TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

KPSS A
    300
    3063
    844411
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      AdemS @zeustraus Son düzenleyen:

@zeustraus Dostum ben şu an ciddi ciddi şüphelenmeye başladım. Bazı böyle gözüme çarpan detaylar var. Mesela 2021 kaymakamlık sınavında sorulan "çanakkale bunalımı ve halkçılık beyannamesi" tarih sorularının detayın detayı olup, ilginç bi şekilde 2021 hakimlik sınavında tekrar sorulması, daha da ilginci 2022 kpss de sorulması. Şu an soruşturma geçiren kurulun çok dikkat çeken bir özelliği soru tekrarını çok sık yapması ki bu kpss ile gündeme geldi. Ayrıca yks 2022, kpss 2022 Türkçe sorularının ciddi anlamda benzerliği. Ne anlamda bir benzerlik diye sorarsan, soruların hatalı kurgusu ve anlaşılamama gibi örgüsü olması. Ne demek istediğimi merak eden lütfen kpss 2022 Türkçe sorularına baksın. 20 yıllık Türkçe öğretmenleri bile "paragraf ve şıkların alakasızlığından, metinlerin anlamsızlığından" dem vuruyor. 14 sorumuz var Türkçeden, lakin aynı komisyon hazırladıysa sonumuz olacaktır emin bir şekilde iddia ediyorum. Bu sene ÖSYM nin tüm sınavlarında Türkçe testleri facia oldu. Bunun haricinde 2021 kaymakamlık insan hakları testinde kurgusu hatalı bariz 2 soru vardı ve asla iptal edilmedi. 2021 kaymakamlık iktisat testinde 1 sorunun kurgusu bariz hatalıydı ve iptal edilmedi. Özellikle 2018 den sonra çıkan sorular ve sınav karakterleri bana çok çok şüpheli geliyor. Soru havuzunun farklı bir yerden kullanılması belirttiğim benzerliklerin sık tekrarlarla görülmesi dikkat edilmesi gereken şeyler. Ben şahsen konu ile ilgili cimere yazı yazacağım. Eğer aynı komisyon yada aynı çark kaymakamlık sınavı için de çoktan döndüyse bunu sınavdan sonra ispat etmemiz zor olabilir.

G Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • G
        görünmez el @AdemS Son düzenleyen:

@adems uzun lafın kısası bu komisyonun soru diline alışmıştık değişirse eğer korkum soruları görünce apışıp kalmayalım.

Nerede o eski günler

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • A
          AdemS @görünmez el Son düzenleyen:

@görünmez-el bu sizin korkunuz mu? Benim mesajımda anlatmak istediğimin mi bu olduğunu düşünüyorsunuz?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Z
            zeustraus @AdemS Son düzenleyen:

@adems desene geçmiş senelerin sinav başarılarıda bu şekil şaibelidr.. kazanamayacak iken kazanmış görünmek.. derece yapacak iken.. derece yapamamak … veya da bu soru hırsızliğı yüzünden sınırdan kaçırmış olmak..

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • A
              AdemS @zeustraus Son düzenleyen:

@zeustraus Eğer birileri Kpss 2022 için de sessiz kalsaydı bence bu da günyüzüne çıkmayacaktı. Yani bir şaibenin tespit edilemiyor oluşu, şaibenin gerçekliğini malesef ortadan kaldırmıyor. Geçmişte devletimize sızmış adı lazım olmayan terör örgütünün yapabileceklerini göz önüne alırsak ve kendimizi kandırmadan hala bi yerlerde sinsice birşeyler karıştırdıklarını kabul edersek açıkçası benim içim kararıyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • P
                profesör16 Son düzenleyen:

Arkadaşlar sınavın ertelenmeyecegi kesinlestimi

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • N
                  naim3434 @profesör16 Son düzenleyen: Admin

@profesör16 sınav kesinlikle ertelenecek dostum. Hatta bununla ilgili bir kaynak

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • N
                    naim3434 @naim3434 Son düzenleyen: Admin

@naim3434

G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • G
                      Godot37 @naim3434 Son düzenleyen:

@naim3434 bu pek güvenilir bir kaynak değil hocam. Ben erteleneceğini düşünmüyorum.

• N
                        Nashq Son düzenleyen:

Sınav 16 Ekim tarihine ertelenmiş.

• G
                          Godot37 @naim3434 Son düzenleyen:

@naim3434 dedim ve ertelendi😀

• N
                            Nashq Son düzenleyen:

Çıkmış soruların tamamının linkini ya da pdfini atabilecek olan var mıdır? Ya da nereden ulaşılabileceği hakkında bilgisi olan var mıdır?

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • I
                              iibf @Nashq Son düzenleyen:

@nashq kaymakamlık adaylığı sınavına hazırlık diye telegram grubu var oraya katılın dosyalar bölümünde bulabilirsiniz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • B
                                bitmediniz Son düzenleyen:

Uçak biletini almıştım kalmaz diye, sağ olsunlar 400 tl zarara uğradım.. kendi hatalarının bedellerini bize ödettiriyorlar. Diyecek çok söz var da neyse

Ya Nasip

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                • B
                                  bitmediniz Son düzenleyen:

Kıymetli dostlar alım sayısının artırılacağıyla ilgili iki yerde paylaşım gördüm, bu konu hakkında duyumu bilgisi olan var mı acaba ?

Ya Nasip

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • K
                                    Kethüda @bitmediniz Son düzenleyen:

@bitmediniz başvurular tamamlandıktan sonra böyle bir değişiklik yapılamaz.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • M
                                      mulkiyeligariban Son düzenleyen:

Arkadaşlar 2021 sorularının tamamı kendisinde olan birisi var benimle paylaşabilir mi acaba?

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • M
                                        mulkiyeligariban @mulkiyeligariban Son düzenleyen:

@mulkiyeligariban Buldum arkadaşlar teşekkür ederim.

• M
                                          miAzim @mulkiyeligariban Son düzenleyen:

@mulkiyeligariban merhabalar. Rica etsem benimle de paylaşabilir msnz?

• M
                                            mulkiyeligariban @miAzim Son düzenleyen:

@miazim Hocam özelden mailinizi atarsanız sizinle paylaşayım.

• 1
                                            • 2
                                            • 80
                                            • 81
                                            • 82
                                            • 83
                                            • 84
                                            • 153
                                            • 154
                                            • 82 / 154
                                            • İlk ileti