@ricardocu Hocam millet aldığım maaş artsın da başkası ne yaşarsa yaşasın derdinde. Ben bu sınav sürecine yeni başlayanlardanım ama öyle insanlar gördüm ki yazıklar olsun dedim kendi kendime. Evet onları da bu noktalara sürükleyen bir süreç var kabul ama önünü arkasını sağını solunu düşünmeden imkanlarım artsın da, maaşım 3 kuruş fazla olsun da ne olursa olsun kafasındalar. Hepsini Allah'a havale edip yoluna bakman lazım yoksa kafayı yersin, baş edemezsin çünkü böyleleri hiçbir zaman tükenmeyecek
mulkiyeligariban
@mulkiyeligariban
Mülkiye öğrencisi
mulkiyeligariban tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: UZMANLIKLAR Hakkında Her Şey.
-
BDDK Uzman Yardımcılığı VS Gelir Uzman Yardımcılığı
Arkadaşlar merhaba. Bildiğim kadarıyla BDDK Uzman Yardımcılığı, Bankacılık Uzman Yardımcılığından daha düşük seviyede bir uzmanlık. Peki Gelir Uzman Yardımcılığına kıyasla hangisi daha avantajlı bir uzmanlık? Tecrübeli abilerimiz, ablalarımız bilgi verebilir mi?
-
SORU BANKASI ÖNERİSİ
Arkadaşlar merhaba. Yeni dönem KPSS Alan için önereceğiniz İcra-İflas ve Ticaret Hukuku soru bankaları var mıdır acaba? Bu derslerle alakalı hiçbir bilgi birikimim yok. Benim hocam videolarını izleyip yanında soru çözersem biraz oturturum diye düşünüyorum. Önerisi olan yazarsa çok mutlu olurum.
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@miazim Hocam özelden mailinizi atarsanız sizinle paylaşayım.
-
@mulkiyeligariban Buldum arkadaşlar teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar 2021 sorularının tamamı kendisinde olan birisi var benimle paylaşabilir mi acaba?
-
İDARİ HAKİMLİK ÇIKMIŞ SORULAR
Arkadaşlar merhaba. Malumunuz 2017 sonrası çıkmış soruların yüzde 10'u mevcut. 2017-2021 arası idari hakimlik çıkmış sorularının tamamı pdf şeklinde elinde olan var mıdır acaba? Bir türlü ulaşamadım. Kasımdaki sınava çalışıyorum ve cikmis sorular burada cok kritik bir oneme sahip. Elinde olan ozelden paylasirsa cok memnun olurum. Herkese iyi calismalar.
-
RE: ASKERLİK İŞLEMLERİ
@scofieldmustafa Sağolun hocam. Peki kurum sınavını kazandıktan sonra askerlik yapmanıza izin veriliyor mu? Yani atama yapılmadan.
-
RE: askerdeyken kurum sınavlarına başvuru
@alcaser Hocam peki atıyorum sınav süreci başarıyla tamamlandı, daha sonra atama olmadan askerlik yapmanıza izin veriliyor mu?