Arkadaşlar benim 4. Mülakattı ve oldu.tarifsiz duydular içindeyim .ben hep hayırlsı için dua ettim .inşAllah hayırlısın olmuştur benim içinde tüm emek veren kardeşlerim içimde.selametle
aramsamsam tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@paretowilfredo üstad neden şu forum içim bir application geliştirmiyorsunuz?şöyle sonuç açıklanınca telefona bildirimler gelseydi fena mı olurdu
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı haberler alacağımız bir gün temennisiyle ..
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Değerli arkadaşlar oncelikle herkese hayırlısını diliyorum. Bende büyük emekler uzun, uğraşlar neticesinde bu kutsal mesleğe intisap ettim.bir önceki yazılı sınav ve mülakat sürecinde bende aynı heyecanları yaşadım. Lafı cok uzatmadan sınava giren 3 arkadaşımın netleri paylaşmak istiyorum yardımcı olmak babında. 71 net , 76.50 net ve 77.50 net. Tahminimce barajı aşan 400 üzeri olacaktır. 71-72 gibi kapatabilir. Iyi akşamlar herkese
-
@KaymakamAdaylıgı gel vefasız çağırmazdım acil olmasaaa:))))
-
@kuskonmaz hiç belli olmaz kardeşim çalışmanın sonuna gelinmiş zaten bakan beyde bakanlıktaysa neden olmasın .bakan beyin mesai kavramıdır yok.geçen bir röpörtajında uyuyamıyorum demişti fırsat olmuyor .
-
@metinoktay aynen kardeşim çocuğu olanlar nasılda anlıyor hemen eyw .:)
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@city-of-justice aynen katılıyorum 69-70 net puan olarak 73-74 arasına denk gelir .
aramsamsam tarafından gönderilen son iletiler
-
Dun sınava giren iki arkadşım daha aradı. Biri 69.25 diğeri 75 net yapmış. Öngörüm 400 kişilik kontenjanın dolacağı.
-
Değerli arkadaşlar oncelikle herkese hayırlısını diliyorum. Bende büyük emekler uzun, uğraşlar neticesinde bu kutsal mesleğe intisap ettim.bir önceki yazılı sınav ve mülakat sürecinde bende aynı heyecanları yaşadım. Lafı cok uzatmadan sınava giren 3 arkadaşımın netleri paylaşmak istiyorum yardımcı olmak babında. 71 net , 76.50 net ve 77.50 net. Tahminimce barajı aşan 400 üzeri olacaktır. 71-72 gibi kapatabilir. Iyi akşamlar herkese
-
Arkadaşlar benim 4. Mülakattı ve oldu.tarifsiz duydular içindeyim .ben hep hayırlsı için dua ettim .inşAllah hayırlısın olmuştur benim içinde tüm emek veren kardeşlerim içimde.selametle
-
Bana da öyle geliyorki bu gece çok uzun bir gece olacak hayırlsı hakkımızda..
-
@27ömer27 kardeşim açıklanma tarihi bir yana çalışmalar ne aşamada bilgin var mı ?
-
Yanlış anlaşılmasın lüten @amirim e bir haksızlık edilsin istemem.kendisi bu forum için çok kıymetlidir .
-
@bozkırlı1 arkadaşlar bu işin net bir tarihi olmaz olamaz zaten.@amirim bie tahminde bulunmuştur zannımca .onun bu öngörüsünü net bir tarih olarak vermek doğru olmaz zira tefe ne adamlar kondu bu platformda.
-
@gurkan ayrıca kardeşim net bşy biliyorsan paylaş bizlerle lütfen
-
@gurkan söylemiş olsaydı forumdan bazı arkadaşlar bildirirlerdi diye düşünüyorum
-
@avexer liste hakkında son sözü kendisi söylüyor olabilir mi acaba :))