@paretowilfredo kardeşim şu haberi almak için kardeşimiz ecdadımız devrinden çıktı geldi
... Inşallah akıbet hayır olur. Sağol kardeşim.
kuskonmaz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureciDİĞER içinde yayımlandı
-
Hayırlı cumalar
"Hicbir zafer umulani getirmez, hicbir bozgun mutlak değildir." Cemil Meric'in bu sözü bekleyisimize hem umut hem merhem olsun inşallah arkadaşlar.. -
Listeye belki 10 kez baktım. Var miyim diye. Yokum... sasirmadim. Hayırlısı olsun sağlığımız yerinde en azından..
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık SınavıKPSS A içinde yayımlandı
Mülakata kalmaya hak kazandık çok şükür yine bir önceki yıl gibi.. Allah sağlığımızı ve gayretimizi artırırsın. Çalışmaya devam. Hicbir başarı bedelsiz değildir.
-
Umudun çinde hem çare hem çaresizlik barındırdığını bu süreçte daha iyi idrak ettim.. hakkımızda hayırlısı olur inş.
-
Içişleri Bakanlığının sitesini o kadar ziyaret ettim ki ömrümce geçirdigim bayramlarda bu kadar ziyaret yapmamışımdır...
-
@KaymakamAdaylıgı heyecanımıza ortak olmak istemez misiniz

-
Esasında heyecan yapılması gereken bir süreç fakat listede adimizin olmayacağının düşüncesi bu heyecanı kırmaya yetiyor. Umarım hepimiz için sonuçu kabul etmek kolay olur. Allah yardımcımız olsun.
-
Bu aralar Sayın Bakanımızı o kadar takip ettik ki.. bilincimizde nasil yer ettiyse..rüyamıza girdi. Sinav ne zaman açıklanacak diye soramadim

hazir bulmuşsun iste sor...
sadece gülümsedi..
kuskonmaz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
@Dolaylı-tümleç cümleyi yanlış kurmuşum. Evet Personel genel müdürü değişti... komisyona katılacak ekip her yıl değişmiyor sanırım. Onu söylemek istedim.
-
@Kethüda Sayın Bilal Şentürk geçen yıl komisyon başkanıydı. Değişmiyor sanıyorum her yil
-
@pabloescobarr hep el yazısı ile istenir. Taslakta istenen bilgiler doğrultusunda yazmamiz istenir hep..
-
Mülakata kalmaya hak kazandık çok şükür yine bir önceki yıl gibi.. Allah sağlığımızı ve gayretimizi artırırsın. Çalışmaya devam. Hicbir başarı bedelsiz değildir.
-
@mzfrcank idarenin takdir yetkisi bisey diyemeyiz.
-
@399mia geçen yıl o listeden haberim yoktu. Arkadaşım fikir vermesi acısından bak dedi. Netler havada uçuyor. Olmayacak demistim. Sınav günü kazandığımı gördüm sıralamam da iyiydi. Nihayetinde fikir verir ama çok bel bağlamamak lazım.
-
@mzfrcank tecrübe ve olgunluk konusunun da kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum. Azmi bırakmayalım nasipte varsa olur.
-
@mzfrcank kardeşim ben henüz 20 lerdeyim kamu görevine erken başladım. Arkadaşlarım var 33-34-35 lerinde giren. Içın rahat olsun.
-
@mzfrcank gönül rahatlığı ile 5 yıl daha deneyin.. hayat daha yeni başlıyor