Sorularda hata olduğunu olabileceğini farkeden donanımlı çalışan kişiler 70-75 net ama soruda hata mı var hangi bilginin gerçeği hangisi vb hiçbir fikri olmayanlar 80-85 net. Helal olsun. Ya ÖSYM çok kalitesiz sordu ya siz çok iyi salladınız yada netler baya şişirme.
399mia tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar Facebook’ta ne yazıyorlar ise tersi çıkar merak etmeyin. Kimseye pirim yaptırmayın. Yıllardır buradayım. Tahmin mi istiyorsunuz? Gidip amirim e can mavi ye can çelik’e sorun. Başkasına prim yaptırmayın. Geçen sene 75-76 diyordular 400 kişi bile çıkmadı. Kaymakamlık geçmiş sınavlara bakın denilen kadar yüksek kapatan sınav var mı? Klasikler hariç. Yok. Burası popüler olduğu için Facebook’tan hızlı bir göç var buraya bu nedenle burası trol kaynıyor artık. Bazı arkaşlar ise hatırlamadığını doğru sayıyor soruların hepsine bakmayıp tahminen bir net söylüyor. Bunlar benim uydurmam değil. Geçen seneler bunlar hep oldu. Sınav açıklanınca herkes kayboldu. Bazı arkadaşlar ise ego tatmin ediyor 4 Aralık’a kadar Bırakın etsinler. Bu sınavı yıllarca kazanmış dereceye girmiş kişilerin netlerine bakın fikir verir size. Dört yanlışın bir doğruyu götürdüğü sınavlarda denilen netlerde kapatması için kaç doğru yapılması gerektiğini düşündünüz mü? Bu sınav 70-71 bandında kapatacak arkadaşlar. Soru iptalleri durumları etkileyecek. Ve son bir not. Buraya bu kadar yüklenmeyin sınav sonrası troller kaybolacak Kazananlar ise mülakat sayfasına geçecek kalacaksınız bir başınıza. O yüzden 70 üstü nasibinde varsa Ankara’ya mülakata gelecektir.
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Hani pazartesi öğleden sonra gelecekti ? Yaz hergün tutturacaksın elbet birgün. Sonra bakın demiştim diye de yazarsınız. Şu insanları rahat bırakın. Facebook’ta 2-3 kişi burda 2-3 kişi milleti rehin aldı. Bazıları da bu kişilerden özür dileyecek kadar aman üzülmeyin diyecek kadar ileri gidiyor. Yapmayın arkadaşlar oturup ders çalışın.100. Verdikleri tarihte duyum tutarsa biz demiştik diyecekler tutmazsa virüs sağlık bakanlık bahane sıralayıp tarih verecekler. Geçen sene sınav barajı muhabbetinde milletin duygularıyla oynayanlar hala gelmiş burda duyum kasıyor yeni arkadaşlar inanıyor. Kimden duyum alıyorlar kimden mesaj gelince koşup buraya yazıyorlar biliyoruz.
-
Arkadaşlar sınav 85 ile kapatacak herkese hayırlı olsun. Geçen sene böyleydi 80-85 kapatacaktı 70 i geçen 400 kişi çıkmadı. Bu sene 85 bile az haberiniz olsun 90 bile olabilir. Kaymakamlığı kazanan kişilerin sonradan neden bir daha buralara uğramadığı şu ortamı görünce belli oluyor zaten.
-
Bu kadar duyar kasan arkadaşlar beddua edenler yanlış soruyu doğru sayılan şıkkı işaretledi diye iptal etmesinler diyen güyaaa kaymakam olmak isteyen Adaletten bi haber insanlar. Geçen yıl burda 30 arkadaş 400 e girip mülakata çağrılmadı kimsede dönüp arkasına bakmadı bir destek olmadı onlara. Nerdeydiniz o zaman. O sorular inşallah iptal olur hakeden gider mülakata sizin gibi sadece kendi çıkarını düşünen kişiler Kaymakam olmasın.
-
70 ile kapatacak aksi olursa bir daha girmeyeceğim. 3 yıl tecrübe 2 mülakat gördüm. Geçen senede böyle uçuyordu millet. Girin okuyun gönderileri. Moralinizi bozmayın çünkü çoğu kişi moralini bozmamak için Yüksek net yapmış. Geçen senede öyleydi. 3-5 kişide değil Bunlar. Hadi Allah’a emanet olun
-
Allah’ın izniyle geri döndüm arkadaşlar. Birden fazla mülakat gördüm bazen tarih bazen kaynak paylaştım. Bazen yanıldık üzüldük tartıştık.Reklam yapacak kitabım yok reklamını yapacak uzakta eğitimciler ile bağlantım yok. Tanıyanlar biliyor beni. Daha güçlü paylaşımlar ile yerimi alıyorum. Eski arkadaşlara selam olsun yeni katılanlara ise hayırlı.
-
Facebook’ta her dediği tersine çıkan birisinden 70 üstü bir net tahmini gördüm. Rahatladım.70 ile kapatıyor arkadaşlar rahat olun.
-
@districtgovernor ya Hocam Hepsini geçtim 80-90 almasınıda geçtim o kişi böyle netler yapan 100 kişiyi nasıl tanıyormuş ?? Böyle net yapan 100 kişiyi bir arada ancak mülakat komisyonu görüyordur yapmayın etmeyin . Benim sosyal çevrem 100 kişi değil adam kaymakamlığa hazırlanan üstüne 80-90 net yapan 100 kişi tanıyormuş. Herkes bi alkışlasın lütfen.
-
Yanlış soru ile mülakata kalma çabası ne aciz bir çabadır. Gidip ÖSYM başkanına yalvaracaklar resmen lütfen iptal etmeyin diye. Siz bu kafayla kaymakam olacaksınız ha. Sadece gülerim. Doğru sayılanı yaptığı halde evet yanlış iptal olsun diyenlere selam olsun.
399mia tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@can-mavi kaymakam olarak merkeze alınan en az 25-20 Kaymakamken vali yardımcısı olan en az 85-90 kişi saydım. Ek olarak sizin dediğiniz durum var. Sene başı büyük sayıda bir emeklilik olacak. Sürekli sirkülasyonu düşünürsek açık var. Sayı 100-110 bandında olacaktır.
-
@aslanturbey aynen haklısın mevzuat kitapları da okumayalım mevzuat okunması gereksiz ise tecrübeleri ile mevzuat kitabı yazan kişiler o kitapları boşuna çıkarttılar galiba. Ya da siz direk kitap ismi söyleyin onu alsın adaylar arkadaşlar Facebook aracılığı ile kazanmış kaymakam olarak görev yapan kişileri bulup mesaj atıp cevap alabilirsiniz onlar mevzuat okunması gerekip gerekmediğini söylerler. Mevzuat okunması gerektiğini herkes biliyor. Hem sınav için hem mülakat için. Herkese başarılar. İyi çalışmalar.
-
Merhaba arkadaşlar hamdolsun bu sınavı birden fazla kez kazanmak nasip oldu bende kaynak listemi paylaşıp arkadaşlara katkım olsun istedim.
Anayasa Hukuku Ahmet Nohutcu
İdare Hukuku Ahmet Nohutçu bu iki kaynak çok faydalı ve yeterli yanına ek olarak Themis yayınları Zehra odyakmaz muazzam oluyor.
Konu kitapları yanında Bol mevzuat okudum. Sınavı kazanmadan önce sorduğum kaymakam olmuş kişilerden önermeyen olmamıştı kazanıp mevzuat okumayan bir kişi yoktur galiba. Bazen mevzuat.org adresinden okudum bazen çıktı alıp okudum tamamen orijinal hallerini okuyup hakimiyet kurmak istedim mevzuat üzerinde.
İktisat için Yüksel Bilgili
Ve Tufan Samet hoca hem konu hem soru olarak gayet yeterli.
İnsan Hakları AÖF insan hakları kitabını sürekli okudum her sınav sürecinde bu yıl ayrı olarak Kaide soru bankasını çözdüm ikisiyle birlikte çok rahat şekilde halledildi.
Tarih için tarihin pusulasını çalıştım Türkçe için bol paragraf sorusu çözmek şart.
Soru bankası olarak KAS-RİTÜEL-PROROKOL VE STATÜS ÇÖZDÜM.
Deneme konusunda sınava yakın deneme bence yok o yüzden deneme önerisinde bulunmak istemiyorum.
Herkese iyi çalışmalar başarılar. -
@can-mavi üstüne neden alındın can mavi ? Sınavdan önce Aralık diye yanıp tutuşanlar vardı onlara yazdım. Profilimi incelersen duyumuna inanılacak 2-3 kişiden biri olduğunu seneler önce yazmışım. Senelerdir sessiz izliyordum ama dayanamayıp yazdım yeni insanlar hala aynı boşluğa düşmesin diye.
-
Burda sınav tarihi alım sayısı açıklanma zamanı kapattığı net defalarca yanlış çıkmasına insanların çalışma planı alt üst olmasına rağmen kapatacak net muhabbetine hayal kırıklığı yaşanmasına rağmen hala duyum kovalanıyor olmasına inanıyor olmasına anlam veremiyorum. Kazanmak istiyorsanız gidip ders çalışın arkadaşlar senelerdir burdayım duyum kovalayıp inanalar değil çalışanlar kazandı. 2020 senesinde 3-4 kişi Aralık Aralık yazdı aylarca insanlar ona göre plan yaptı sınav ekimde oldu herkes alt üst oldu. Alıcısı olmayan şeyin satıcısı olmaz bırakın şu duyum talebini ders çalışın yoksa çok daha duyum bekleyeceğiniz sınava gireceksiniz.
-
2022 senesinin başında sınav olacaktı ilk üç ayında. Durum değişti. 2021 Aralık ayında sınav olacak büyük ihtimalle düşük bi ihtimalle 2022 sene başına kalabilir. Sayı %99 yine 100 kişi olacak hem açık var hem sene başı emekli olacak çok fazla kişi var. Bakanlığın bürokratik kanadı en az 100 kişilik bir alım istiyor. 12 ayı sırasıyla duyum yazan kişilere kulak asmayın. Sonra bahane hazır. Bakan bey erkene çekti ya da erteledi bla bla..
-
@108-dönem kardeşim bi
Rahat bırak bu forumu lütfen canın sıkıldıkça ya da mesaj geldikçe burda gelip duyum yazıyorsun. 27 gün önce aralıkta sınav yok martta sınav var demişsin. 2020 de Aralık Aralık yazmış sonra ekim yazmıştın burdaki yeni arkadaşlar duyum diye heyecanlanmayın sakın her ayı her sayıyı yazıyor elbet bir tanesi tutuyor oda duyum tuttu oluyor. -
Bu sene son dakika aksiliği ile sınava giremedim ama şunu söyleyeyim arkadaşlar 400 kişiden sadece 100 kişi kaymakam olacak. 400 e girdiği gibi bilgi paylaştığı her şeyi herkesi elinin tersiyle itip doğru mülakat sayfasına koşanlar elendikleri vakit yine duyum kaynak not peşine koşacaklar. Net şekilde söylüyorum bileğinizi de kaynağınızı da duyumunuzu da kendinize saklayın. Referans alınan kitapları keşfettiğimizde kimseye söylemeyin. Birde kaynak sahiplerine bir çift sözüm var. Yok o kadar sorudan bu kadar tutturdum hepsi YALANNNN. Kendi ismiyle kitap çıkartmaya cesareti olmayan insanlar geldi ağa paşa oldu buralarda. Kendi aralarında konuşmaları görseniz bilseniz bir kuruş kazandırmazsınız. Kimsenin reklamını yapıp pirim vermeyin. Son olarak açığa alınan kaymakam sayısı basına yansıyandan fazla bu yüzden bu alınacak 100 kişi açık kapatmadı. Üstüne emekli olacaklar var. Ben duyumcu değilim ama kesin olan bir şey varsa sınav uzak değil Allah’ın izniyle. Hepiniz Allah’a emanet olun.
-
Arkadaşlar nükleer düzenleme kurumu 3 sayılı cetvelden çıkartıldı mı? Bu kurum ile ilgili bir değişim vardı hatırlayamadım? Özellikle idare başlığı altında güncelleri değişimleri yazalım aklımıza gelen. Herkes bir tane yazsa gayet Bilgi birikimi olur.