Duyumlarını paylaşan kişilerin savunuculuğunu yapanları anlamak mümkün değil. Bu insanlar size sınavı kazandırmıyor, size başarının kapılarını açmıyor. Niye ilahlaştırıyorsunuz, niye eleştirildikleri zaman size küfredilmiş gibi tepki veriyorsunuz? Öyle ki “önemli” kişilerden biri hakkında konuşacağın zaman ağzını yıka yazmış biri. Yok daha neler. Sizler önemli birer makama gelince üstünüz olan kişilere de böyle tapacak mısınız? Kaymakamlık sınavı gizli gizli yapılan bir sınavmış da sadece buradan haber alabiliyor gibisiniz. Vay duyumcuları küstürdünüz, vay alındılar. Hatırlamıyor musunuz ki geçen yıl 70’i geçtiği için kazanacağını düşünen kaç kişinin hayalleri yıkıldı. Bu umutlanmanın sebebi büyük oranda duyumcu üstün insanlardı. Ama bunları görmezden geliyorsunuz. Hakarete varmadan herkesin fikrini söylemesine izin verin lütfen.
forrest tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Ömermuhtar vallahi benim korkum ösym’nin ünlü hocaların etkisi altında kalıp cevabı değiştirmesidir. Yoksa yabancı kaynakları da taradık arz şokudur deniyor, içimiz rahat. Herkes hakkını savunsun buna bir şey demiyoruz. Biz de bundan sonra ünlü hocaların kitabında yer almayan bilgiyi yanlış kabul eder geçeriz sınavlarda..
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@fuat1907 teşekkürler, hepimiz için hayırlısı olur umarım
-
@Mckr213 bugünkü sandım kalp krizi geçiriyordum
-
Manas destanı gibi analiz yapıyorsunuz ama kendi netinizi söylemiyorsunuz
-
@herseye-rağmen Geçen yıl 17 iş gününde açıklanmıştı. Buna göre ben 11 kasımda açıklanacağını düşünüyorum. Ayrıca geçen sene ben de sizin gibi hiçbir şey yapamadan beklemiştim. Bir de 70 alanlar kazanacak filan denince... Bekleme süremin üzerine bir de mülakatı birkaç puanla kaçırdığım için en az 2 ayım da o üzüntüyle heba oldu. Hakimliğe başvurmuştum bırakın oturup çalışmayı sınava bile gitmedim, içimden gelmedi.
Bu sene dizi izleyerek, sınav öncesinde ihmal ettiğim ailemle vakit geçirerek, romanlarımı okuyarak zaman geçiriyorum. Çünkü elimizden geleni yaptık ve dinlenmeyi gerçekten hak ediyoruz. Kaybedersek zaten tekrar oturup çalışmaya başlıycaz. Zihinsel olarak gücümüzü toplamalıyız. Bence bunu kendinize yapmayın, bu kadar çok düşünmeyin. Bu sınavı olabildiğince unutmaya çalışın, çalışmanız gereken şeyler varsa da onlara odaklanın. Kolay gelsin
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Aşağıdakilerden hangisi Yeditepe Konserleri’nde sahne almamıştır? Sorsalar iyi biliriz hani, her gün sitedeydik
-
Anayasa Hukuku
https://yadi.sk/i/25GsceARGxon2gİdare Hukuku
https://yadi.sk/i/tWw4Oga8nF6Zqg(teşekkür etmek isteyen olursa kazanabilmem için dua etsin)
-
@pabloescobarr olur ya 70 derler 76 filan çıkar, sonra üzülürüz bence gerek yok
forrest tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Peki yine cuma mı beklenir açıklanması için, daha öncesi mümkün müdür..
-
RE: Türkiye Belediyeler Birliği Uzman Alım İlanı 2020
Aman Allah korusun, giremeseniz çok kötü olurdu
-
@ksua Sms geldi, duyurular kısmında da var. Büyük harflerle yazıyor hatta
-
@mulkiyeuluslar Ben de aynı şekilde.. alımın direkt uzmanlık olması da endişe veriyor. Çünkü herhangi bir konuda uzman değilim, hele ki Avrupa Birliği ve dış ilişkiler konusunda..
-
Bu ilana başvuran kimse var mı? Salı günü mülakat yapılacak ve ben bir bilgilendirme yazısı göremedim. Mülakatta ne sorulacak acaba, bir bilinmeze doğru gidiyorum sanırım
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Cv’ye yapıştırdığım fotoğrafla elektronik ortamda yolladığım fotoğraf farklı olsa sıkıntı yaşar mıyım arkadaşlar?
-
@herseye-rağmen Geçen yıl 17 iş gününde açıklanmıştı. Buna göre ben 11 kasımda açıklanacağını düşünüyorum. Ayrıca geçen sene ben de sizin gibi hiçbir şey yapamadan beklemiştim. Bir de 70 alanlar kazanacak filan denince... Bekleme süremin üzerine bir de mülakatı birkaç puanla kaçırdığım için en az 2 ayım da o üzüntüyle heba oldu. Hakimliğe başvurmuştum bırakın oturup çalışmayı sınava bile gitmedim, içimden gelmedi.
Bu sene dizi izleyerek, sınav öncesinde ihmal ettiğim ailemle vakit geçirerek, romanlarımı okuyarak zaman geçiriyorum. Çünkü elimizden geleni yaptık ve dinlenmeyi gerçekten hak ediyoruz. Kaybedersek zaten tekrar oturup çalışmaya başlıycaz. Zihinsel olarak gücümüzü toplamalıyız. Bence bunu kendinize yapmayın, bu kadar çok düşünmeyin. Bu sınavı olabildiğince unutmaya çalışın, çalışmanız gereken şeyler varsa da onlara odaklanın. Kolay gelsin
-
@herseye-rağmen Geçen yıl 9 kasımdaki sınav 3 aralıkta açıklandı. Neden bu yıl bir ayda açıklanmasını bekliyoruz, daha erken olması gerekmiyor mu?