Türkiye Belediyeler Birliği Uzman Alım İlanı 2020
-
Bugün mesai bitiminde başvuru sona eriyor. Ty sitesinde var ama burada bahsedilmemiş.
YDS puanı olan arkadaşlar değerlendirsin. Belediyeler Birliği sitesinde gerekli bilgiler var.
İlan için;
-
Başvuru süresi 5 Ocak 2021 tarihine kadar uzatılmıştır.
-
Bu ilana başvuran kimse var mı? Salı günü mülakat yapılacak ve ben bir bilgilendirme yazısı göremedim. Mülakatta ne sorulacak acaba, bir bilinmeze doğru gidiyorum sanırım
-
@forrest merhaba, ben ilana başvurdum mülakata da çağrıldım fakat maalesef sorular ne yönde olacak hiçbir fikrim yok. Önceki yıllarda açılan başlıklardan da bir sonuca varamadım.
-
@mulkiyeuluslar Ben de aynı şekilde.. alımın direkt uzmanlık olması da endişe veriyor. Çünkü herhangi bir konuda uzman değilim, hele ki Avrupa Birliği ve dış ilişkiler konusunda..
-
@forrest Evet çok haklısınız. İyi bir ingilizce puanı istendiği için speaking olur mu, sorular tamamen ab ile mi ilgili gelir kafamda o kadar çok soru var ki. Sanırım bekleyip görmekten başka seçenek yok.
-
Sitede duyuru yok. Sms mi attılar mülakata çağrılanlara?
-
@ksua Sms geldi, duyurular kısmında da var. Büyük harflerle yazıyor hatta
-
@forrest Bana mesaj gelmedi. Arada siteye girip kontrol ediyordum ama gözümden kaçmış. Listeye girmişim ama az kalsın mülakatı kaçıracaktım.
-
Aman Allah korusun, giremeseniz çok kötü olurdu
-
@forrest hocam kurum maas calısma sartları falan iyi mı bilginiz var mı
-
Maalesef yok hocam
-
@sinapsis Belediyeler Birliği'nin sitesinde maaş hesaplama aracı var. Araca göre uzman maaşı yaklaşık 4.500 TL gözüküyor.
-
@ksua sağolun hocam, biraz düşük mü bana mı öyle geldi dmskks
-
@sinapsis Kamuda uzman yardımcılığına göre düşük, KİT maaşlarına göre daha da düşük. Sitedekinden farklı olmasını umuyorum.
-
Selamlar,
Bir sonraki alımlar için..
Bugun mulakat yapıldı. 20 kısılık uzmanlık alımı İcin 10 kısı mulakat geldi. Mulakatta komisyon cok tatlıydı.Asla gergin bir ortam yoktu. Gırıste uc renk zarftan birer tane secıyırsun. Zarflardakı soruya gecmeden once alanından soru soruyorlar.Zarflarda o anda akil yurutmeyı gerektiren sorular ama ağır degıldı. Mesela gelecegın sehırlerı nasıl olur gibi bu soruydu. İngilizcede zarfta cıkan soruları cevaplıyorsunuz speaking yaptırıyorlar. Sorular zor degil yeteneklerin neler, yeni normalleşme nedir gibi sorulardı. İs ortamı nezih gibi duruyor.
Metroya yakın bir yerde. Arayıp sorduğumda sevırs yemek vs yok demıslerdı. Maas konusu dusuk deniyor, ama orası da bence muamma artık işe olan ihtiyacınıza göre değişir diye düşünüyorum,sevgiler..