Arkadaşlar mülakat tarihleri açıklanmış, bilginiz olsun
mulkiyeuluslar
@mulkiyeuluslar
mulkiyeuluslar tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@cgzm Evet TR yazıyordu, ben de sadece sayıları girdim.
-
RE: Türkiye Belediyeler Birliği Uzman Alım İlanı 2020
@forrest Evet çok haklısınız. İyi bir ingilizce puanı istendiği için speaking olur mu, sorular tamamen ab ile mi ilgili gelir kafamda o kadar çok soru var ki. Sanırım bekleyip görmekten başka seçenek yok.
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Ben cümlenin devamına dikkat etmemişim sadece ösym sınavlarına diye okumuştum çok teşekkür ederim
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Arkadaşlar merhaba. Beklediğim başka bir sınav sonucu olumlu geldiği için buradaki mülakat hakkımdan feragat etmek istiyorum yedekte olan arkadaş varsa iyi olur. Hangi numarayı aramam lazım bilgisi olan var mı?
mulkiyeuluslar tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar merhaba. Beklediğim başka bir sınav sonucu olumlu geldiği için buradaki mülakat hakkımdan feragat etmek istiyorum yedekte olan arkadaş varsa iyi olur. Hangi numarayı aramam lazım bilgisi olan var mı?
-
Çalışma ili olarak Ankara’yı tercih etmeme rağmen mülakat yeri İstanbul olarak açıklanmış. Geçmiş yıllardaki alımlarda da böyle mi olmuştu? Moralim bozuldu gerçekten.
-
İngilizce 34
Gk gy 38
Alan 26 ile sonuç olumlu. Özellikle alan kısmından çok şüpheliydim sınırdan geçmişim. Mülakata kalan arkadaşlara başarılar dilerim. -
Ben cümlenin devamına dikkat etmemişim sadece ösym sınavlarına diye okumuştum çok teşekkür ederim
-
@rawlsinadaleti merhaba, diğer arkadaşın sorusuna kaynak yapmış gibi oldum ama bu bilgi nerede yer alıyor ben denk gelmedim de. Ösym sınavı olmadığı için refakatçi kabul etmezler diye düşünüp emin olamamıştım
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar mülakat tarihleri açıklanmış, bilginiz olsun
-
@forrest Evet çok haklısınız. İyi bir ingilizce puanı istendiği için speaking olur mu, sorular tamamen ab ile mi ilgili gelir kafamda o kadar çok soru var ki. Sanırım bekleyip görmekten başka seçenek yok.
-
@forrest merhaba, ben ilana başvurdum mülakata da çağrıldım fakat maalesef sorular ne yönde olacak hiçbir fikrim yok. Önceki yıllarda açılan başlıklardan da bir sonuca varamadım.