@sikilaccisamatha Hocam inşallah hissettiğiniz gibi bugün açıklanır.Süreç herkesi çok yordu artık netleşsin ya
hukukcuuu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
RE: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
İnsan çok umutlu olmasa bile merak ediyor umarım hepimiz için hayırlısı olur arkadaşlar
-
@mami1616 Bende bugüne dair baya umutluydum.İnşallah bugün açıklanırda şu yıpratıcı süreci atlatırız beklemesi çok zor
-
Ben 1 aya açıklanacak diye duydum kişi sayısı da az zaten bence açıklanır gibi mayısın ilk haftası
-
Arkadaşlar diğer forumda listelerin kesinleştiği ama Bakanın inceleme yapacağı bugün açıklanmasının zor olduğu belirtilmiş,yine de bugünde hayallerimiz suya düştü
-
Mülakata girmeden beklerken soruldu gelen yetkililere de o şekilde söylediler İnşallah Öyle olur
-
@çıkmadıkcandan İnşallah bu hafta açıklanır artık hayırlısı ile
-
Evet arkadaşlar hepimiz arasak biraz bilgi almaya çalışsak nasıl olur
-
İnşallah en geç yarın açıklanırda bu belirsizlikten kurtuluruz.Duyumunuzu yazdığınız içinde teşekkür ederim hocam @Kenan
-
Ben kendimce öyle düşündüm hocam da inşallah öyle olmaz biran önce açıklansa keşke herkes ona göre yolunu çizse
hukukcuuu tarafından gönderilen son iletiler
-
Hadi arkadaşlar lütfen arayalım hepimiz
4 ayı geçti ya
-
Arkadaşlar bende aradım kurumu.Komisyon çalışıyor dedi yakında açıklanabilir dediler biraz umut var gibi sanki..Hepimiz arayalım belki harekete geçerler ya
-
Bence Perşembe cumaya kadar açıklanması gerek 50 kişinin hakimlik sonucu hemen öğrenilir yani herşeyde hazırsa ilan edilebilir ama bakalım nolcak inşallah daha fazla beklemeyiz
-
Forum epeydir baya sessiz ya.Öncesinde mülakat zamanı yazanlarda gitti hep kimse uğramıyor foruma..
-
@İDA Aynen.@ankant Hocam gelinde bilgilendirin bizi inşallah
-
@ankant Teşekkür ederiz.Nasıl anladınız yakında açıklanacağını bayramdan önce açıklanır mı sizce
-
@namı-diğer Bu hafta açıklanır mı sizce
-
Hukuktan kazanıpta feragat edecek yok sanırım
-
Birde önümüzdeki hafta açıklanır mı sizce bayramdan önce? Zaten baya gecikti hakimlik beklendiyse eğer oda açıklandı