Şu mübarek günde kim kasten bizi kandırmaya çalışıp duygularımızla oynuyorsa onu Allaha havale ediyorum.
mami1616
@mami1616
mami1616 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
- adim sinavdan çıkış çok kolaydı sınav yorumlari
- adim kesin olmayan sorularla 85 90 dogru sayilı 5000 kişi
- adım soruların yayınlanması 85 90 dogru sayısi aday sayısının 3000 kisiye düsmesi
- adım sinavin aciklanması ve 2900 kişinin netlerinin düşük gelmesi nedeniyle ösym yi suçlayıp dava açma konulu konuşmalarin geçmesi
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Halihazırda işi olan arkadaşlar (guy mali hizmet dguy ilgöç vb) kurum son 3 yiĺdır işi olan kimseyi almıyor. Istihdam politikasına yönelmiş durumda o yüzden sınav başvurusu yapmayarak bir umut bu ilanı bekleyen arkadaşlara çok yardımınız olur. (Guyum )
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Ankara namaz vakitleri google da en çok aranlar arasina girmis .
-
RE: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Forumda ki arkadaşlar sürecin başından beri çok seviyeli bilgi akışı sağladık hepiniz birbirinizden değerlisiniz insallah hepimiz kazanır birlikte yüz yüze tanışma fırsati olur meslektaş oluruz. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
'Abicim mal mısın yaa!4 şık 5 şık cevabını alamamış .sanki ilkokuldan sonra 4 şıklı sınava girdik.ne kadar salak salak sorular bunlar yaa'
Siyasalli71 diye bir sahis ozelden bana bu mesaji gonderdi arkadaşlar. Bu arkadaşa gelir uzman yardimciligi devlet gelir uzman yardimciligi maliye uzman yardimciligi sinavlarin kac şıklı oldugunu lütfen siz ifade edin. -
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar iyi akşamlar burada hepimiz ortak bir amaç için varız bir duyum olumlu bir haber almak ve heyecanımızı paylaşmak için . Şahıslar hiç önemli değil ama bazı şeyleri de göz önünde bulundurmamız lazım yüzlerce liraya mülakat kitapları satılırken tuğrul bey (gerçek adını bilmiyorum kendisini tanımıyorum) sayesinde bedava mülakat ve soru kitaplarına ulaştık. Etkinlik oldu en önde koşanlardan oldu duyum alsa paylaştı Ihtiyaç sahiplerine askıda kitap kampanyası yaptı . Şimdi biz şahsi görüşlerinden dolayı insanları linç etmeyelim ve en ufak bir duyuma ihtiyacımız olduğu şu günlerde insanları küstürmeyelim lütfen saygılarla
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@rabia89 Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır diye sorarlarsa alırlar.
-
RE: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Hayırlı günler arkadaşlar günaydın herkese. Güzel bir gün olur inşAllah iyi haberler alırız . Duyumu olanlar bizim gibi haber alamayanlarla da paylaşırsa çok mutlu oluruz.
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@gari̇p-i̇nsan Ramazan mı Kurban mı hocam onu sorsaydınız bir de 2019 mu 2020 mi oda önemli
mami1616 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
@sessessc ben denetçilik hedefiyle yola çıkmıştım siz kaymakam hedefiyle umarım siz de bu sınavda hedefinize ulaşacaksanız .
-
RE: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
@sessessc sizi çok önceden beri tanıyorum . Söylediğiniz ne varsa çıktı . Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
-
RE: 2021 Sayıştay Denetçiliği Sınavı
Var mı gelişme arkadaşlar nedir son duyumlar.
-
RE: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
@taxat35 88-83 doğru ile mülakata kalınabiliyor. 7 soru o bölümden geliyor dolayısıyla es geçerek kalabilirsiniz.
-
RE: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
Konsensus hakimlik soru bankasının güncelleme notu elinde olan var mı ?
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@m-ali-44 Hocam bir şey öğrenebildiniz mi?
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Konuşmaya nereden ulaşabiliriz acaba . Bu grupta da açıklama yapabilir mi acaba yöneticiler telegramda konuşulan konularla ilgili .