Arkadaşlar bugün mülakata girdim akşam 9da bitti. Sonlara kaldım ben. Şu zamana kadar isim listesine göre alfabeye göre alıyorlarmış ama bugün karışık gitme kararı alıp değiştirmişler. 12 saat toplantı odasında tutulduk. Öğle yemeği verdiler çayı kahvesi kurabiyesi meyve tabağı eksik olmadı ama bütün gün bekledikçe kafa kalmadı. Bana sorulan soruları anlayacak kafam bile kalmadı. Ondan benim pek iyi geçmedi ve o kadar saat bekledik biraz daha toleranslı soru gelir diye düşündüm hiç öyle olmadı her konuda çok fazla zorladılar. Komisyondaki bir iki kişi yardımcı olmaya çalıştı ancak bir kelime bilmediğim çok uç noktalardan sorunca yorum da yapamadım. Hayırlısı olsun
jesist tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
Ne puan açıklanmış ne liste.. Ve çok iyi geçtipine emindim cevaplarıma bakmıştım böyle bir açıklama şekli olamaz gözümde yok hükmünde
-
RE: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
@yatko hocam komisyon 5 kişi. Benim 15 dk sürdü ama 5-10 dk süren de oldu Max 15 dk sürüyor. Bizimle ilgilenen kişiler de komisyondakiler de çok rahattı. Fanustan bir kağıt çekiyorsunuz içinde üç soru var, üçünü de düşünün toparlayıp cevaplayın diyolar. O sorular bitince kendileri de soru soruyor. Çok şey soruluyor, gerçekten beklemediğim kadar çok şey sordular 15 dk için.
-
@namı-diğer hocam geçen hafta aramıştım araştırma devam ediyor belli olunca herkes aranacak demişlerdi ama zaman söylemediler. Başka arayıp detaylı bilgi alan olduysa söyleyebilir mi
-
@çıkmadıkcandan teşekkürler hocam. Demek ki sadece başkanın onayı kaldı bitmiş süreç. hakkımızda hayırlısı olsun
-
Kurumu aradım henüz açıklanma durumu yok dedi, zaman veremez misiniz dediğimde hayır dediler google'da kurumun yazan numarasının sonunu 83le değiştirince direkt sınavla ilgilenen birime ulaşıyorsunuz, diğer günler başka arkadaşlar ararsa bu şekilde sorabilir.
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Kurum avukat alımına çıkmıyor, o görülen davaların vekalet ücretleri hazineye aktarılmıyor herhalde çok bilen arkadaşlar onu da bulsun ben sadece o gün kurumda duyduklarımı aktardım. Bu tartışmayı uzatıp başlığı canlı tutmak sonuç bekleyen diğer arkadaşları sinirlendirecektir, konudan çekiliyorum iyi forumlar.
-
@gençişsiz yönetmelikte listeler başkan tarafından onaylandıktan sonra duyurulur yazıyor. Telefondaki kişi başkanın yurt dışında olduğunu söylemesinden bu sonucu çıkardım ben, umarım yanılmam çok uzamaz
-
@hukukcuuu ya evet özellikle yazılı açıklanmadan önce loading yazan biri vardı sözlü sonuçları ile ilgili hiç yazmadı.. Bilgili birine benziyordu
-
İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
Türkiye Insan Hakları ve Eşitlik Kurumu 6sı hukukçu 7si iibfli 13 uzman yardımcısı alacak. Yazılı sınavı Mart ayında Yıldırım Beyazıt üniversitesinde olacak. Resmi gazetede ilan edildi
jesist tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
Bugün mülakata girenler çıkınca bilgi verse ne güzel olur
-
@hukukcuuu ya evet özellikle yazılı açıklanmadan önce loading yazan biri vardı sözlü sonuçları ile ilgili hiç yazmadı.. Bilgili birine benziyordu
-
@ankant hocam yakın zamanda açıklama ile ilgili ne dediler tam olarak?
-
Mülakat tarihleri belli oldu. 20-21-22 ağustosta hayırlı olsun
-
Hiç konuşulmuyor arkadaşlar iki ay oldu hala sözlü sınav tarihi belli değil, ev mülakatı olmuş geçen seneki alımlarda. Bu sene ile ilgili kurumu arayan veya bilgisi olan var mı?
-
Hakimlik mülakatlar haziran başında bitti geçen sene de aynı zamanda bitmiş Temmuz 16da açıklanmıştı. Ama bu gerçekten çok saçma. Yedek liste belirlersin hakim olan olursa yedekleri çağırırsın. İlan aralıkta verildi Temmuz geldi, insaf bu kadar olmaz artık.
-
@yatko ben ulaşamadım siz konuşabildiniz mi?
-
Kurumu aradım henüz açıklanma durumu yok dedi, zaman veremez misiniz dediğimde hayır dediler google'da kurumun yazan numarasının sonunu 83le değiştirince direkt sınavla ilgilenen birime ulaşıyorsunuz, diğer günler başka arkadaşlar ararsa bu şekilde sorabilir.
-
@gençişsiz yönetmelikte listeler başkan tarafından onaylandıktan sonra duyurulur yazıyor. Telefondaki kişi başkanın yurt dışında olduğunu söylemesinden bu sonucu çıkardım ben, umarım yanılmam çok uzamaz
-
@çıkmadıkcandan teşekkürler hocam. Demek ki sadece başkanın onayı kaldı bitmiş süreç. hakkımızda hayırlısı olsun