@ankara0648 bakmıyoruz hocam allaha emanet
hanniball tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
RE: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Ben sıcağı sıcağına yazayim.İktisat gayet basitti herkes yapmıştır.Hukuk iktisata nispeten zordu.Ticaret sorusunun biri küçük çaplı pratik yapmamızı istiyordu 5oncullu.Matematiğe gelince arkadaşlar basit mod medyan çıkıyor diyor bir cok kisi. Siz onlara bakmayın.İlk soruda 4 öncül mod medyan sapma aritmetik ortalama hesaplatti.Bir soru optimal satış miktarı falan diye biseydi direk formül diye saldim.Bir soru hisse senetleri verilmiş getiri ve standart sapma verilmiş korelasyon katsayısı verilmiş yine getiri ve standart sapma soruyordu.Bir soru ozkaynak maliyeti ile ilgili 5-6 terim verilmiş yine formullerden yapılacaktı.Bir soru da Anuitelerden.Bırakmak isteseler matematikten 5 kişi anca geçer.Yarın sınavdan sonra tekrar yazarım.He unutmadan katilim gerçekten azdı.400 kişinin gireceği sınava 250 varsa iyidir.
-
RE: 2019 KPSS Sonuçları
Alan 127.25
Gy gk 86,25 p48 sıralama 7 puan 97,35
herkes umarım dilediği puanları almıştır -
@Willsmithh hocam hem onunuzdeki herkes başvuru yapmicak hem de İngilizce olduğu için cekinilecek hem de İstanbul da bence gelir başvurun
-
@Baelish Hocam yakin zamanda BDDK bekleniyor.Anca ingilizcenjz iyiyse değerlendirebilirsiniz.Yerinizde olsam denerim
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Merak eden arkadaşlar için SBB yönetmeliğine gore yds70 istiyor
-
RE: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@paretowilfredo ustat havacılık tazminatı falan diye bisiler duydum ama gerçekten meslekle ilgili hicbir şey bulamadım bilgin varsa paylasirsan bizi mutlu edersin
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Benim olmuş ama yazilanlara katiliyorum.İktisat 85 civarı beklerken 69 hukuk yine 85 beklerken 65 muhasebe 70 gibi beklerken 63 İngilizce 100 beklerken 88 gelmiş. Ortalama 71 ile kalmisim.Hakkımızda hayırlısı
-
@rmznrbn Söz hakkı doğmuş bana yanıtlayayım. İlk olarak kazandığım sınavları eksik ve yanlış yazmışsın. BDDK Murakıp yard. uzmanlık değil. Bir de KGK Uzman yard. unutmuşsun. Ocak sonunda NDK açıkladı. Benim SPK BDDK KGK Hazine mülakatlarım bekliyordu. Sadece BDDK mülakatına girdim. Diğer üç kurumun mülakatına katılmadım bile? NDK mülakat sonucunu açıklarken diğerlerinin mülakatı olmamıştı bile. Böyle anla diye peşi sıra yazıyorum. Çünkü sıkıntılı bir arkadaşsın belli.Neden yalan yanlış konuşuyorsun? Kesmedi falan yazmışsın ayıp değil mi? He bir de komisyon hiç bakmıyor mu falan demişsin. Buna iyi güldüm. Komisyon kazandığın sınavları senden iyi biliyor kardeşim merak etme sen.
-
RE: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@newworldorder, içinde söyledi: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Yok mu eskilerden bize yol gösterecek Uzman denetçi arkadaş.
yıllardır kamuda güzel mevkiler edinmiş bir büyüğüme sordum kurumu.İleride özele geçmeyi düşünüyorsan bir BDDK değil ama tecrübe olsun diye sınavına gir dedi.
hanniball tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bazı arkadaşlar neden bu kadar zor bir sınav yapılıyor, aynı maaşı almıyorlar falan diye sormuşlar. İlana çıkan kurum eski Ekonomi Bakanlığı. Uzmanlığınızı aldıktan sonra Ticaret Ateşesi olarak çalışma imkanınız var. Kamuda çalışabileceğiniz iyi mesleklerden biri. Bunun yanında ilan linkindeki yer değil binası. Orası eski Gümrük Bakanlığı.
-
@rmznrbn Beni kastettigini zannettim. Özür dilerim. Yalnız NDK taşra uzmanlığı değil arkadaşım.Üst kurul.
-
@rmznrbn Söz hakkı doğmuş bana yanıtlayayım. İlk olarak kazandığım sınavları eksik ve yanlış yazmışsın. BDDK Murakıp yard. uzmanlık değil. Bir de KGK Uzman yard. unutmuşsun. Ocak sonunda NDK açıkladı. Benim SPK BDDK KGK Hazine mülakatlarım bekliyordu. Sadece BDDK mülakatına girdim. Diğer üç kurumun mülakatına katılmadım bile? NDK mülakat sonucunu açıklarken diğerlerinin mülakatı olmamıştı bile. Böyle anla diye peşi sıra yazıyorum. Çünkü sıkıntılı bir arkadaşsın belli.Neden yalan yanlış konuşuyorsun? Kesmedi falan yazmışsın ayıp değil mi? He bir de komisyon hiç bakmıyor mu falan demişsin. Buna iyi güldüm. Komisyon kazandığın sınavları senden iyi biliyor kardeşim merak etme sen.
-
RE: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Aradım üstüne mail attım hala listeden adımı çıkarmamışlar.
-
@W-J-Baumol, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Arkadaşlar ev ziyareti gerçekleştirilmeyen arkadaşımız kaldı mı ? ‘’Bana ev ziyareti yapılmadı’’ ya da ‘’arkadaşıma daha yapılmadı diyecek’’ var mı?
Bana pazartesi gelecekler
-
Benim olmuş ama yazilanlara katiliyorum.İktisat 85 civarı beklerken 69 hukuk yine 85 beklerken 65 muhasebe 70 gibi beklerken 63 İngilizce 100 beklerken 88 gelmiş. Ortalama 71 ile kalmisim.Hakkımızda hayırlısı
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@Marsiyal Bi soruşturalım dostum
Üstad bir şey ogrenebildiniz mi ? -
Gecen sene murakıplik 5 hafta uzmanlık ISR yaklaşık 7 haftada aciklanmis. Gelecek hafta murakiplik açıklanabilir
-
@muhasebeduayeni ankaradayim daha bana haber bile verilmedi
-
Bundan önceki alımda yazılının açıklanmasından 8 ay sonra mülakatlar yapılmış.40 kişilik alımda yazılının açıklanması 1 ay bile sürmemiş.Yani biz daha çok bekleriz dostlar...