Sınava ilk girdiğim yıl derece yaptım, anadolu üniversitelerinin birinden mezunum ve sınavdan sonra 6-7 Ay içerisinde ilk mülakatlarımda atandım, hiç bir yerde tanıdığım da yok. 90 puan üstü alan tanıdığım en az 10 kişi var referansı olmadan çok iyi yerlere geldiler. Bu başlık altında ki saçma sapan mesajları okuyan arkadaşlara tavsiyem, çıkın bu başlıktan güzelce ders calısın, atanana kadar kazanana kadar böylesi boş muhabbetlerin içerisine dahi girmeyin.
W. J. Baumol
@W. J. Baumol
W. J. Baumol tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: MÜLAKATI, REFERANS OLMADAN KAZANAN 3 KİŞİ ARIYORUM.
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@bulut25 şiddetle evde çalışmayı tavsiye ediyorum kurslar inanılmaz zaman kaybı çünkü derslerin hepsi iktisadın bir kısmı hariç sözel ve malesef ezbere dayalı, evde oturup adam akıllı çalışmayla çok rahat 80 üstü alınabilir
-
RE: Kpss iktisat ve diğer dersler için kaynak ve çalışma biçimi tavsiyeleri
@Su28A Kpss alan eskisi gibi ders feda edilebilecek bir yer değil. 2019 kpss p48 den 90-91-92 alıp 2-3 sınava girip daha hiç mülakat göremeyen yada hiç mülakat beklentisi olmayan insanlar var. Giriyorsa kişi bu yola tüm dersleri her noktalara her ayrıntıya kadar çalışabilecekse girmeli. Hedefi 95 üstü ise girmeli. Kurumlar eskisi gibi kat kat çağırıp tekrar sınav yapmaktan kaçıyor 4 katı çağırıp mülakatla bitiriyor , 2020 kpss alan sonrası daha da yükselecek puanlar, Her gün ne olursa olsun saatlerse çalışabilecekse girmeli maddi-manevi tam hazır olmalı. Gky kısmı temeli olanlar çok avantajlı ancak tam kıstas değil sizler her branşı 30 üstü yapın p3 75 seviyesinde alacak kadar yapsanız bile p48 95 civarında gelecektir. Size ve kpss alan çalışan arkadaşlara en büyük tavsiyem her gün düzenli programlı çalışmalı sosyal medya yada forum sitelerinden sınava girene kadar uzak durmalı, ne çalıştığını ne kadar süreceğini iyi bilmeli. Allah yardımcınız olsun
-
RE: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Mülakata gitmeyerek feragat etmiş oluyorum değil mi? Ayrıca burası için değil ama başka kurumlarda da yazılı sınavdan sonra istenen özgeçmiş veya diğer formları vermeyerek gene feragat etmiş oluyorum değil mi?
-
RE: 2020 Kpss Alan Sınavı için 10'ar Dakika Ara
Sınavda çay-kahve verilmesi içinde etkinlik açılsın ister misin?
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
@Ahmet03 Hocam kuvvet muhtemel aktüel sosyo-ekonomik bir konu olacaktır ancak çok alakasız bir konuda verilebilir. Kompozisyon kurallarına dikkat edilmeli ve okuyana baygınlık hissi verdirmeden 2-3 sayfa yeterlidir diye düşünüyorum
-
@besplatno sizin gibi edep-adap bilmeden kabadayı jargonuyla konuşan kaba birisi belki kaymakam olacak biraz acı bir durum. Bir arkadaşımız merak etmiş mülakata kalanların hangi kaynaklardan çalıştığını bunda büyütücek ne var, Allah ıslah etsin sizi hakkınızda ve ülkemiz adına böyle hayırlı ise olsun ancak biraz daha güzel üsluba sağ duyuya yaklaşın lütfen
W. J. Baumol tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: MÜLAKATI, REFERANS OLMADAN KAZANAN 3 KİŞİ ARIYORUM.
Sınava ilk girdiğim yıl derece yaptım, anadolu üniversitelerinin birinden mezunum ve sınavdan sonra 6-7 Ay içerisinde ilk mülakatlarımda atandım, hiç bir yerde tanıdığım da yok. 90 puan üstü alan tanıdığım en az 10 kişi var referansı olmadan çok iyi yerlere geldiler. Bu başlık altında ki saçma sapan mesajları okuyan arkadaşlara tavsiyem, çıkın bu başlıktan güzelce ders calısın, atanana kadar kazanana kadar böylesi boş muhabbetlerin içerisine dahi girmeyin.
-
RE: SMMM SGS Sınavı
Arkadaşlar bilgi olması açısından paylaşayım 2019/3 sgs — alan da 65 doğru 33 yanlıs (2 soru iptal oldu) Gky de 24 doğru 5 yanlıs (1 soru iptal oldu) 81 puan geldi— kpss alan dışında hiç bir konu çalışmamıştım. Şunuda yazayım ankara istanbul gibi şehirler dışında staj süresince asgari ücretten fazla ödeyen çok nadir yer var. Antalya da 1200 tl ye çalışan arkadaşım da var, istanbulda asgari ücrete de
-
RE: SMMM SGS Sınavı
@Su28A kazandıktan sonra 3 yıl içerisinde stajı başlatmanız gerekiyor
-
RE: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Mülakata gitmeyerek feragat etmiş oluyorum değil mi? Ayrıca burası için değil ama başka kurumlarda da yazılı sınavdan sonra istenen özgeçmiş veya diğer formları vermeyerek gene feragat etmiş oluyorum değil mi?
-
Hocam gelmeyen kaç kişi vardı bugün? mülakatın ilk günlerinden beri bunu paylaşan bir arkadaşımız olmadı
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Arkadaşlar evrakları ne zaman teslim edeceğiz yada hangi evrakları teslim edeceğiz bi bilgisi olan yada arayan var mı kurumu
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Mülakata giren arkadaşlardan bilgi verecek birileri var mı acaba
-
RE: Maden ve Petrol Uzman Yardımcılığı 2019
@UrsaBiVursa anladım hocam çok teşekkür ederim