Muhasebe ile alakalı bir kurum olmasına rağmen korkulacak bir muhasebesi yok arkadaşlar çekinceniz olmasın ben yansıtma ve dönem sonu işlemlerini yapmadım ona rağmen 76 aldım bol bol yazarak ve yansıtma işlemlerini yaparak çalışmanız yeterli olur diğer dersler için de zorlanılacak tek şey testte görsen tak diye yapacağın soruyu kağıda dökerken zorlanılması SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI ekim in ilk haftasına kadar açıklanırsa ben 94 ile başvurmayacağım b3nim gibi çok kişi de vardır emin olun 90 a yakın olan kim varsa başvursun şimdiden herkese başarılar

UrsaBiVursa
@UrsaBiVursa
UrsaBiVursa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@dibace
Valla ben 94 le 2 senedir aranamıyorum çok ta şeyapma -
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Cemre33 merak etmeyin 93 94 ler de işe yaramıyor 2 yıldır o sınav senin bu sınav benim
İlan kıtlığı sürdükçe bu da böyle sürer -
@yorgunisletmeci girebilirsin birşey demezler sınıfa bir köşeye bırakabilirsin en kötü çanta almıyoruz deseler bile karşıdaki simitçiye bırakabilirsin
-
RE: Maden ve Petrol Uzman Yardımcılığı 2019
@LioN evet gerçekten haberim yoktu fakat kötü bir haberim var ben şu an sgk da göreve başladığım içij benim kadrom yanacak ve yerime yedek gelemeyecek (yedek gelebilmesi için başlamadan feragat etmem lazımdı) ilgöç uzman yardımcılığı mülakatına girmiştim onu da kazanırsam oradan feragat edeceğim Allah hakeden herkese nasip etsin iyi çalışmalar sağlıklı yıllar dilerim
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Benim atanmayı beklediğim kadar -
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bölüm İşletme
Bilanço ve Gelir Tablosu nedir farkları nelerdir ?
GSYİH nedir ?
MV sayısı kaçtır Seçilme yaşı kaçtır ? (kaçtan kaça düşmüştür)
Sakarya Meydan Muharebesinin Kurtuluş Savaşı açısından önemi nedir ?
İş Akdi nedir unsurları nelerdir ? -
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
@pes-etmeyen-biri KOSGEB in kendisi bile bilmiyordur bence kurumların pek te umurunda değiliz yitip giden zamanımız maddi ve manevi zararımız çöken motivasyonunuz... aahh ulan aahh
-
@Mülkiye_17 kendi arkadaşlarınızı bile yazıp doldurabilirsiniz en az 10 kurumun başvurusunda aynı kişileri yazdım kimsenin aradığı bile yok biri kuzenim diğeri okuldan hocam
UrsaBiVursa tarafından gönderilen son iletiler
-
@pabloescobarr evet sgk il göç mülakatından önce açıklanmıştı ve ben emek verip ders çalışıp umutla,stresle,hayal kırıklıkları,maddi manevi türlü sıkıntılarla ders çalışıp sınavı geçtim ve mülakata girdim hakkım olarak yoksa böyle olmuyor muydu ?
-
@Manchester 3600 ek gösterge ve merkez uzmanlığı sadece bunu biliyorum
-
@pabloescobarr öyle bir şey oluyorsa tabiki yaparım hocam 913 gün işsiz gezdim heyecanla bekleyenlerin halinden anlarım
-
@LioN evet gerçekten haberim yoktu fakat kötü bir haberim var ben şu an sgk da göreve başladığım içij benim kadrom yanacak ve yerime yedek gelemeyecek (yedek gelebilmesi için başlamadan feragat etmem lazımdı) ilgöç uzman yardımcılığı mülakatına girmiştim onu da kazanırsam oradan feragat edeceğim Allah hakeden herkese nasip etsin iyi çalışmalar sağlıklı yıllar dilerim
-
@UrsaBiVursa en az 1 ay gibisinden olacaktı pardon
-
@W-J-Baumol ben iibf için mülakata girmiştim 23 ocak ta bizi komisyona götüren kişi (yanlış hatırlamıyorsam daire başkanı) bir ayı bulur dedi fakat kesin olarak bir ayın bitiminden hemen sonra açıklanır manasında değil de en az 2 ay gibisinden ifade etti
-
RE: Kosgeb Uzman Yard. mı Sgk Denetmen Yard.mı?
@aroma ben de gideceğim kafamdaki bütün soruları yönelteceğim