Bence organize bir şekilde twitter etkinlikleri yapmalıyız.Katılım çok yüksek olmalı.Seçim bir fırsat bizim için seçimden önce ilanı getirebiliriz.Aksi durumda 2019lular da gelecek ve guy puanları çok yüksek kapatacaktır.
yorgunisletmeci
@yorgunisletmeci
yorgunisletmeci tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Birkaç gün içinde örgütlenip belli bir gün ve saat belirlemeliyiz.İzleyen her gün aynı saatte aynı kalabalık kitle ile twitterde etkinlik yapmalıyız.Biz bir gün yapıyoruz bir hafta yapmıyoruz veya bir gün iyi destek oluyor bir gün dediğiniz gibi 10 kişiyiz.Önce örgütlenme sorununu çözmemiz lazım.Biz örgütlensek planlı hareket etsek mutlaka ilanı getiririz.
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
Koskoca bir yılımız gitti ya ilan gelecek diye.İlanlar 2019 kpss sonrasına kalırsa 2018lilere çok büyük haksızlık yapılmış olacak.Her geçen gün aleyhimize malesef.
-
RE: 2019 VMY Duyum var mı?
@samettin Ben de bazen böyle isyan ediyorum.Neden yapıldı ki 2018 kpss puanları kullanmayacaksak.Düşünmemek en iyisi,düşündükçe deliriyor insan.
-
RE: Meslek Kıyaslamaları Hakkında Fikir İstiyoruz
@paretowilfredo sanayi ve teknoloji bakanlığı müfettiş yardımcılığı hakkında da meslek tanıtımı yapabilir misiniz acaba ? Mülakata hak kazanan kişilerin fikir edinmesi açısından fazlasıyla yardımcı olabilecek bir konu.
-
Arkadaşlar şov veya değil önemli olan destek vermesi.şov için bile olsa her türlü destek işimize gelir.kpss öncesi guy getirmemiz lazım.
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
@mrnobody Ben ikitelliyi yazdım.Evime en yakını o
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
@westworld Tahmin yapmak zor olacak,90 ile mülakata kalamayan ama 85 ile kalanlar olabilir.Şans ve doğru tercih meselesi.Bu konuda kimse kimseye yardımcı olamayacak malesef.Başvuran herkes puan yazsa belki,ama manipülasyonlar da olacaktır.İyice düşünüp gönlümüzden geçeni yazmalıyız bence.Önceki alım puanlarının da yol gösterici olduğunu düşünmüyorum.Herkes önceki alıma göre tercih yaparsa ters seçim oluşabilir.
-
Etkinlik yapsak bile katılım düşük oluyor.Organize olamıyoruz.Arkadaşlarımıza yaymalıyız etkinlik olduğunu,hatta kpss hazırlanmayan arkadaşlarımız bile birkaç twit atmalı.En yakın arkadaşlarımız kırmaz bizi.
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
@rassal daha önce ysk seçim müdürü sanırım öğleden sonra olmuştu. Ben kesinlikle bizi dinlerler öğleden sonraya alırlar demiyorum. Sınav saati henüz belli olmadığı için dikkate alabilirler denemeden bilemeyiz.
yorgunisletmeci tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
bende de blokeli diyordu ne olur ne olmaz diye e-devletten yeni hes kodu aldım, sonrasında aday bilgilerine girip oradan hes kodunu güncelledim.
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Arkadaşlar pazar günü malum sokağa çıkma kısıtlaması var, bu kısıtlamadan doğrudan muafız değil mi ? Herhangi bir izin almak gerekiyor mu ? Bir de sınav giriş belgesi çıktısından iki oturum olacağı için iki adet mi çıkartmak gerekir ?
-
@calicartel ortalama 4-5 ay sanırım ancak 9 aya kadar çıkabiliyor sanırım. Ben öyle duydum
-
RE: Meslek Kıyaslamaları Hakkında Fikir İstiyoruz
@paretowilfredo sanayi ve teknoloji bakanlığı müfettiş yardımcılığı hakkında da meslek tanıtımı yapabilir misiniz acaba ? Mülakata hak kazanan kişilerin fikir edinmesi açısından fazlasıyla yardımcı olabilecek bir konu.
-
RE: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
@GönülDağıYağmur 45lik alımda yanlış hatırlamıyorsam 26. 200lük alımda yanlış hatırlamıyorsam 19.
-
@GönülDağıYağmur evet evrak teslimi de yapmadım, rica ederim
-
@GönülDağıYağmur ben kosgebe atandım bu soruyu bir arkadaşım için yazdım, ama evet iki il göç alımında da vardım çekildim onlardan
-
Bir de kazanan arkadaşların oluşturduğu bir topluluk var mı acaba
-
Öncelikle kazanan arkadaşlara hayırlı olsun, kazanan kişilerde ''atanmaya hak kazandınız'' yazıyor değil mi
-
Az önce Müfettiş Bey aradı ön görüşme için,süreç devam ediyor sanırım.Yarın müsait olursak görüşecekmişiz.