ARKADASLAR BUGUN BEN DEDIGINIZ NUMARAYI ARADIM ORADA CALISAN MEMURLA UZUNCA BIR SURE KONUSTUK DEDI KI SIZ YAZIN BIZI COK RAHATSIZ ETMESINLER HERGUN DEFTERDARLIK ICIN 100 KISI BIZI ARIYOR.BIZ MESGUL OLUYORUZ ISLERIMIZI YAPAMIYORUZ BIZIM ELIMIZDE OLAN BIRSEY YOK BIZ FELDIGINDE 1 SAAT DAHI BEKLETMEDEN ZATEN ACIKLARIZ DEDI.AYRICA TAM ANLAYAMADIM AMA GVS YOKMUS GALIBA SADECE ARSIV ARASTIRMASI YAPILIYORMUS BUNU BURADA YAZMAMI BANA SOYLEDI BENDE SOYLEDIGI ICIN YAZDIM IYI AKSAMLAR
samettin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaslar bu kadar duyum geldi hic bisey cikmadi bn anlamadim dogrusu
-
RE: 2019 VMY Duyum var mı?
Arkadaslar ben anlamiyorum her sene yuksek oranda alim oluyordu bu sene olmadi moralim yerlerde gecenlerde dershaneyi aradim biz bisey diyemeyiz diyorlar ilanla ilgili cok yazik olacak cidden 1 yillik emegim ne deyim bisey diyemiyorum artik
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Ben hakkımı helal etmiyorum. Yazılı sınavda dogru isaretledigim 2 yada 3 soru iptal edildi.mulakata deli gibi calistim mevzuati 7 ya da 8 kez okudum. Hepsini bastan sona. Mualkatimda nispeten iyi gecmisti boyle olmamaliydi.
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kemankeşş 1961 anayasasinda 1971 yilinda yapilan degisiklikle yururlige girmistir
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Müşrif hocam hatta aldigi ilk dis borcu merkez bankasi finansmaninda kullanmis diye hatirliyorum ama blki dogru degildir
-
Aşagidakilerden hangisi pasaport kanunu 13. Maddeyeye gore diplomatik pasaport verileceklerden degildir?
A)diyanet isleri baskani
B)eski icisleri bakanlari
C)TBMM uyesi olmayan balanlar
D)TBMM uyeleri
E)cumhurbaskani yardimcilari -
Arkadaslar sinir disi etme karari resen valiliklerce alinabiliyor muydu
-
@gürkan35 tamam tesekkurler hocam
-
Evetnhocam ben aldım zaten
samettin tarafından gönderilen son iletiler
-
Başlayamayan arkadaşlar için soruyorum bir haber alabildiniz mi ne zaman başlayacagimizla ilgili eğer bir bilgi aldıysanız paylaşırsanız sevinirim
-
RE: Biontech ve Sinovac tercihi
Kesinlikle Sinovac derdim ama galiba Biontech olacağım
-
RE: İlbank
ARKADASLAR MULAKATTA NE SORARLAR BEN IKTISAT BOLUMU MEZUNUYUM MESELA ALAN MI SORCAKLAR NE SORARLAR BIZE
-
Hocam bilmiyorum şimdiye kadar 1 kez aradım sadece
-
@sokrates12 ben guy beklemiyorum 90 dogrum vardı Ankara yazdım ve olmadı böyle olması bzm açımızdan dezavantaj ben mülakat listesine 2. Sıradan girdim ve hep maliye bakanlığı olsun diye çalıştım ben zaten olmazsa hakkımı da helal etmiycem
-
Yds li kısım hangisi yanlış bir tercih mi yaptım bilmiyorum yönetici kadrosu için tercih yaptım sadece onu hatırlıyorum
-
@duha hocam peki yönetici kadrosu yazıyor bu uzman yardımcılığına eş değer mi
-
@duha sisteme girdiniz mi hocam sistem direkt atıyor zaten öyle bir durum yok gibi sanki
-
Arkadaslar p14 puanım 90 yada 91 küsür sıralamam 105 şansım var mı yoksa düşük mü gelme olasılığı