O kadar bankacı var sana mi birakirlar bu kadroyu dediler. Boşuna uğraşma İngilizcesiz yapamazsin dediler. Hiçbirini dinlemedim. Çalıştım ve çalıştım. Ve yapamadım. Adamlar hakliymiş yapacak bişey yok.
mrnobody tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar sgk başkanıyla birebir görüşen kişiyi arkadaşıma aratacağımı söylemiştim. Kurum başkanına şu şekilde ulaşmışlar. Bize yoğun tepkiler geliyor haber yapmamız isteniyor 1600 kişiyi mağdur etmişsiniz tarzında bi görüşme talebinde bulunmuşlar, daha sonra sayın başkan dönüş yapmış. Bu bence daha iyi olmuş. En azından ulusal bi kanala yoğun tepkiler gelmiş diye biliyor kendisi. Bence haber yapmış kadar etki etmiştir bu. Başkanın verdiği cevaba gelince. Yoğunluktan dolayı gecikme oldu tarzında cümleler kullanmış. Tabi , yakında açıklayacağız siteyi takip etsinler, cümlesi banada güven vermiyor. Ama sözün sahibi kurum başkanı olunca insan umutlanıyor. Yinede hiç yoktan bi baskı oluşmuştur diye düşünüyorum. Umarım yakın zamanda biter bu iş. İyi forumlar hepinize.
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Dostlar ben trol değilim. Daha önce ilgöçü duyurmuştun 45 kişi sayıyla beraber geldi bilenler bilir. Doğru çıkmazsada lütfen linç etmeyin. Bugün açıklanacağını duydum sağlam bi kaynaktan. Ciddiye alınası bi duyum olmasa yazmam zaten.
-
Görüştüğüm kişi sgk başkanıyla direk konuştuğunu söyledi. Bi sorun olmadığını yakın zamanda açıklanacağını siteyi takip etmemiz gerektiğini söylemiş. Arkadaşa arattırıp tekrar sordurtacam detayları. Şuan bana söylenen bu.
-
@adalet81 burdayım dostum şimdi sordum. Bişey çıkarsa paylaşırım burda.
https://imgyukle.com/i/RWGTW0 -
Olay o kadar gerçekliğini yitirdi ki, birilerinin doktor eşliğinde gelip " senin aslında mülakatın filan yok, uzun süredir hayal görüyorsun bizde ses etmedik, gel seni bi hastaneye yatıralım " demelerinden korkuyorum
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@friedman98 enerji bakaniyken daha sevimliydi. Petrol falan bulacaktı bize. Şimdi ocagimiza sondaj vuruyor.
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Benimde İngilizce bilgilerim lisedeki hazırlık tan kalma. Bı ay İngilizce gramer çalışıp girecem. Olursa olur olmazsa diğer sınavlarda illaki işimize yarar. Ayrıca benim halen bı işim yok maalesef. Kamuda çeşitli yerlerde çalışan arkadaşlar orayı bırakıp buraya atlayabilsin diye neden ayda yılda bir elime geçmiş sınava başvurmayayim değil mi.
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
arkadaş amma ağladınız yaa. ben geçen guy alımında konyayı 0.2 puanla kaçırdım. bir buçuk sene bekledim yeni ilanı. işsiz güçsüz hemde. sizin kadar ağlamadım bu ne ya puanın yetmiyorsa git yeten sınavlara başvur. bu kadar ağlamanın manası yokki. hayır herkes rekabete girecek diye de bişey yok. bide sanki koysak hepsini patır patır yapacaklar sınavda da millete ahkam kesiyorlar.yok havasını alacaklarmış yok ne biliyim ne. bu ne hırsmış anlamadım gitti. sayenizde sınava girmekten soğuduk yeminle
-
@kaimoğlan hocam senin kullanıcı adını keloğlan diye okuyan bi tek benmiyim acaba
mrnobody tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@rassal yok kardeşim göndermemiştim ben çeşitli sebeblerden dolayı. Başvuru yapmıştım ama belgeleri göndermedim. Ben bi fikriniz olsun diye paylaştım.
-
Beni ankaradan aradılar. Başvuru yapmışsın ama belgeleri göndermemişsin diye. Bu puanımın yettiği anlamına geliyor olabilir arkadaşlar. İşletme için başvurmuştum 92,5 la. Bana geçmiş olsun. Muhtemelen 92,5 üstü kurtarıyor.
-
Nabıyoz şimdi 92,5 la başvurmuyoz mu??
-
RE: Guy becayiş !
@beveridge-eğrisi ahaha. Tertip nereye ya durele kaç gün oldu geleli
-
@adalet81 burdayım dostum şimdi sordum. Bişey çıkarsa paylaşırım burda.
https://imgyukle.com/i/RWGTW0 -
Buralar şenlenmiş, millet ölü toprağını atmış üstünden inşallah sonuçlar açıklanınca da bu şenlik kaldığı yerden devam eder. Özellikle eski dostlar la tanışma fırsatımız olur belki. @beveridge-eğrisi gibi aynı binaya düşeriz kimileriyle
-
@smithes dostum geri dönüşü sizinle paylaştım zaten daha önce. Sn başkan bunun güvencesini vermiş bi şekilde bunun üzerine tekrar bi sor demek pek uygun düşmez. Ara ara yokluyorum tabi ama biraz kapalı kutu çocuk. Kolay olmuyor bişeyleri ikna etmek. Telefon numarasını aldım biraz vakit geçsin açıklanmazsa tekrar tekrar hatırlatırız.
-
@smithes ben size durumu tamamıyla anlattımki yapılacak başka bişey varsa yapalım diye hocam. Tabiki böyle bi fırsat geçmiş elime sonuna kadar kullanırım hem sizin için hem kendim için. Ben bu arkadaşa şunu sordum. İdare etmek amaçlı siz geçiştirmiş olabilirlermi dedim. Biz bu işin takipçisi olacağız. Öyle olsa bile gerekirse haberini yaparız dedi bana. Daha net bi cevap nasıl alınır bilemiyorumki sonuçta sn selim bağlı açıklıyacağız demiş.
-
@bcbc3434 o ayarda bi kanal dostum. Kanalın en üst yöneticisi gibi bişey. Kanalın adını vermiyeceğim diye söz verdim o yüzden yazmıyorum.