Yahu artık duyum muyum gelmesin ki millet dayısını amcasını amca çocuklarını arayıp 2 gün sonra aciklanacak listeye müdahale etmeye kalkmasın pat diye açıklansın şu iş bitsin, adamlar iletişim kanalları kapandı diyor sgk denetmeni arkadaş büyük tepki aldım diyor hâlâ duyum pesinde olanlara söylüyorum sizi yeşil sahalarda görmek isteriz (twitter da bakan hanım başkan beye tweet atarken)
adalet81 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Psikoloji ? Hahaha psikoloji artık sadece üniversitede bir bölüm adı kardeş
-
@newworldorder burda ne gerçekçi duyumlar paylaşıldı, bu kadar kesin bilgi verebilecek biri taş olsa çatlar yazardı, herif bi mulakat tarihlerinde konuşmuş ağzını açmamış şimdi kaynak yok açıklama yok ortaya lafı atıp çekiliyor, öyle olsa dahi bu kişinin bilerek ciddi bir duyum alarak yazdığına inanmıyorum takılmayın.
-
@mrnobody Hay Allah senden de razı olsun kardeşim, cevap gelmeyince o arkadaş ta cevap vermiyor bizi takmıyor galiba diye düşünmeye başlamıştım
-
Muhakkak twitter dayız
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Öğretmen adayları twitter da 19900 kişi alım yapılacağı için ziyaselcuk istifa diye tag açmışlar anonim olmayan hesaplardan istifa çağrısı yapıp erken seçimle oyla tehdit ediyorlar bizler en son ilandan sonra 19 ay olmuş 2 kpss geçirmişiz halâ sgk da guy da büyüklerimiz alınmasın darilmasin ilan versin mülakatta zorluk çıkmasın diyerek 3000 kişiye 1 ay sevindik delisi olacak moddayız
-
@denetcii ben geçtiğimiz hafta yaşananlardan sonra konuşanlardan daha çok susanların bir bildiği olduğuna inananlardanim belki dediği çıkacak ama böyle ortaya laf atıp verilenlerin bir halt bildiğine inanmıyorum
-
Arkadaşlar twitter verileri oldukça iyi şimdiye kadar 10300 atıldığı söyleniyor lütfen devam edelim
-
@newworldorder tuh ya nasıl akıl edemedim deseydin diyeceğim ama güvenemiyorum silivri bu aylarda daha soğuk diyorlar
-
@JosephStiglitz Allah devletimize zeval vermesin kardeşim her kurumunun ayrı bir önemi var tabi ama şimdilik tercihen sgk il müdürlüğünden yana kalbimiz
adalet81 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavına Hazırlık Platformu
@paretowilfredo üstad ocak duyumunu aldıysanız ön görüşme ev görüşmesi aşamaları yapılmayacak mı bunu çıkarabilir miyiz bu durumdan ?
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçiliği Mülakat Süreci
@albertcamus teşekkürler peki yeni bir gelişme var mı, bilgisi olan paylaşabilir mi
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçiliği Mülakat Süreci
Bu kaldirilan gönderilerde ne yazıyor arkadaşlar ? Süreç uzadı ve çok kritik bir hal aldı
-
@perküsyon teşekkürler hocam peki nette yazan 5050 maaş tutarı brüt rakam mı, kesintilerle beraber 3200 diyen arkadaşlar var doğru mudur
-
Göreve yeni başlayan bir denetmen yardımcısı kaçıncı dereceden başlıyor acaba bilen var mı
-
@sancaktar şu haftayı da bitirelim sonra insallah bi şeyler yapalım kardeşim
-
@calfagri bu alıma hangi tarihte çıkılmıştı hatırlıyo musunuz acaba
-
@JosephStiglitz amin hepimiz insallah kardeşim:)