Arkadaşlar amacınız merkez uzmanlıksa evet YDS yi tartışın çünkü neredeyse hepsine gelecek ama amacınız taşra uzmanlık olan GUY ise lütfen bu başlıkta YDS tartışmayın.
bucalı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@pareto_wilfredo hocam suskunluğunuzu anlıyoruz fakat size değer veren ve sürekli bu forumda vakit geçiren bu insanlar için bir seferliğine de olsa bir değerlendirme yaparsanız çok seviniriz, saygılar hocam.
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar memurlar. net’e haklı talebimizi iletelim,500 kişilik Hmuy kadrosuna en fazla 500 aday başvuru şartını taşıyor.Fazla kişi iletirse memurlar. net haber yapar ve belki de bakanlık ilanı revize edebilir.
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Maliye de sanki özel bütçenin tanımını vermişti ben özel bütçe dedim
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Guy mülakatları bitene kadar(30 nisan) çok şükür duyumculardan ve tröllerden kurtulduk.
-
RE: 2019 VMY Duyum var mı?
4 yıllık forum ve Facebook grupları tecrübeme dayanarak bir şeyi iyi öğrendim, oda kimsenin hiçbir şey bilmediğidir.Ancak @pareto_wilfredo hocam eğerki bir kurumda alım konusunda bir hareketlilik var diyorsa 2 ay içinde gerçekleşmesini de inkar edemem.
-
@paretowilfredo anladım hocam teşekkür ederim.Ay sonuna kadar umutluyuz o zaman hocam:)
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
30 Kasım’da ki il göç sınavına giren biri olarak bu Sınav bariz daha kolaydı arkadaşlar
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Yarın akşama yetiştirmeye çalışıyoruz diye üniversite twit atmış,alın size duyumun kralı,başka da kimseye inanmayın.
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@beveridge-eğrisi hocam devlet hava meydanları işletmesi kit’tir İdt değil bence cevap DHMİ
bucalı tarafından gönderilen son iletiler
-
arkadaşlar HMUY'u kazanıp, İzmir Guy sözlü mülakatına kalan yada girmeyecek olan var mı?
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@earth11 2018’in 3 hafta sürdü ama hocam.En son yapılan
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
Bence son zamanlardaki en zor Sayıştay sınavıydı.
-
Arkadaşlar memurlar. net’e haklı talebimizi iletelim,500 kişilik Hmuy kadrosuna en fazla 500 aday başvuru şartını taşıyor.Fazla kişi iletirse memurlar. net haber yapar ve belki de bakanlık ilanı revize edebilir.
-
RE: 2020 KPSS A Grubu Hukuk Soruları ve Cevapları
arkadaşlar siyasi parti kapatılması sorusu ne yaptınız?
toplantıya katılanların salt çoğunluğumu yoksa üye tam sayısının salt çoğunluğu mu? -
@sirlot hocam esnek çalışma uzatır dedim ama yanılmışım,yedeklerin atamaları onaylanmış bazı arkadaşlara atama mesajı gitmiş sanırım bu hafta hepimize mesaj gelir hayırlı olsun herkese.
-
@sirlot uzatır hocam bence ama yine de en iyi @paretowilfredo hocam bilir.
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Dün sabah 4 kişi saydım ben gelmeyen öğlende 3 diyorlar toplam 7 kişi.
-
@paretowilfredo anladım hocam sağolun.