Arkadaşlar herkese düdüklüsüz bir yıl diliyorum.
Earth11 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@yaslıkurt musun nesin burda insanları itham altında birakiyorsun sorular verilmismis kaybedince sallamayin.kimin ne kadar emek verdiğini nerden biliyorsun sen eşşek gibi çalıştım sınavı geçebilmek için 75 le kapattı kpssde kurumda 86 89la geçtim ama nasıl emek verdiğimi nasıl çalıştığım bir ben bir allah bir de annem bilir nolur insanların hakkına girmeyin boyle sınav basitti dikkat isteyen sorular vardı onları yapan kazandı.su forumda yok şöyle yok boyle oldu madem öyle strateji yapsaydıniz neden gidip izmiri yazdiniz ankarayi yazdiniz kurum sınavında yuksek kapatacağını tahmin edemediniz mi bunu düşünüp yazmak bile basari.burda benim gibi sınavı geçenler için sorular sizdirildi vs ayıp ya gecseydinizde boyle der miydiniz acaba merak ediyorum
-
Güvenlik görevlisi mülakatı varmış ya biz niye üniversite okuduk olaydık güvenlik görevlisi bizden daha degerliler vergi dairelerine güvenlik görevlisi lazım gelir uzman yrd kim napsın.durum ortada dokun içinizi gib bi açıklama yap su an hepimiz oturduk pazartesi yeni gün bi açıklama derdindeyiz madem yeni listeler belli olurken dava açılacağı biliyordu o zaman bu dava sonucunda ne yapman gerektiğini o zaman belirledin o belirledigin neyse uzatmadan bilgi ver çok zor değil açıklama yahu bi açıklama ...
-
@sokrates12 icimden geçenlere tercüman oldunertelensin diye uğraştıkları yetmiyormus gibi simdi de aranacak zaman degilmis saka gibi. Aramiyorsun madem arayanlara köstek olma ya da öyle bir dusuncen var burda dile getirme çok arayıp bıktırmamak lazimmis!amacımız o zaten ben simdi haftada bir arıyorsam is uzadikca sonra hergun arıycam burda 4-5 yildir bekleyenler beklemekten bikmiyor adamın görevi o zaten bence bunların daha konuları bitmemiş zirvaliyorlar
-
@düdüklütencere arkadaşım sen yanlış sayfadasın lütfen yaa... Bikmadin gitti ben gerçekten senin uzuun hikayelerini okumak istemiyorum.Konuların yetişmiyorsa bir sonraki guy a hazırlan lütfen..
-
@düdüklütencere komedi misin sen ya!yine gelmiş arkadaşım kimse doğru düzgün yazana bisey demiyor burda benim menfaatime uymayan şeyler söylersen tabikide terslerim seni..az ötmedin burda ertelenmeden önceki caban da cabasi..ertelensin diye diye grubun başının etini yedin sen tayfan.amaç burda sınavı bir an önce yaptırmak, beklememek, uzamamasi ..zamanımda herşeye muhalefet olan arkadaş gelmiş grup analizi yapiyor.de haydi işine bak ya
-
Ders çalışabilen var mi galiba ben tükenmişlik sendromu yaşıyorum gerçekten usandim.boş boş okuyorum vicdanım rahatlasın diye
-
@sokrates12 bravo yapılsın sınavlar bitsin bir an önce 7 şubatta vakıfbank sınav yapıyorsa guy da olmalı aramalıyız artik hadi şubat sonu olsun mart nisana kalmamalı bizde biraz dinlenip önümüze bakalım bu ne ya yaz tatili yapamadan 2021 kpss geldi hayatımız geçiyor boyle ders çalışmayla birileri de yiyip içiyor keyfine bakıyor.herkes elini taşın altina koysun sınav merkezinin numarası-312 387 33 45
-
SİNAV MERKEZİ. 0312387 3345 ARAYANLAR YAZSİN GRUBAN NE SÖYLENDİĞİNİ BEKLEMEKLE OLMAZ MART NİSANA KALMAMALİ BU SİNAV RİCA EDİYORUM SİZDEN.SUBAT SONUNDA SİNAV OLSA BİLE BİZ 2022 DE İSBASİ YAPARİZ LUTFEN ARAYİN
-
Hepimiz aptaliz hakkımızı arayamiyoruz bin kişi nedir ya 2-3 yıl olmuş biz boyle pasif kalırsak boyle de kabul ettirler. İlan gelse sevinecek olan biri var mi merak ediyorum bin kişi yahuu beş bin değil ve bazı arkadaşlar ilan gelecek seviniyor. Bu mu yani bizim hakkimiz! Diyecek kelime bulamıyorum çoğu arkadas da sınırdadır eminim zaten puanlar dusuk. Çok üzgünüm.. Zaten yüklü alim olan guy kaldı onu da kaybedicez yakında!
Earth11 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
@optimumm hangi il için gireceksiniz? Bence avantaj
-
@billofrights yani iyi geçtiğini düşünmüş kendi adına ama rakipleri daha iyi olabilir bilemiyorum sonuçta bizim bilgimiz rakiplerimiz bilgisiyle karsilastiriliyor.şansına girdigin grupta en iyi ifade eden sen olabilirsin çünkü birini seçecekler çok şey bilmesen de seçilirsin ya da girdigin grupta herkes çok iyidir herşeye cevap versen bile diğerlerlerine oranla kotusundur sans faktörü var de ayni sınavda olduğu gibi
-
@papuayenirakı 14 kişiden 7 kişi alacaklar vasıflı aday sayisi 200 kişide 100 girecek olan bir ile gore daha azdır.yani 200 kişinin arasından en iyi 100 kişiye girmektense 14-7 ye girmek daha basit.ama torpil islerse 200 kişiden 100 e girmek daha basit çünkü torpil sayisi daha azdır bunu anlatmak istedim
-
@billofrights bende aynı durumdayım iktisat mezunuyum hukuk çalışsam mi diyorum ceza, iflas, idare eledim. içim rahat etmiyor sonra hadi sorarlarsa diye diğer konulara da odaklanamiyorum günüm bir paket sigarayla boyle düşünmekle geçiyor elde var sıfır .iktisatta çok geniş büyüme, uluslarasi iktisat, doktrinler onları elesem bu kez iktisat mezunusun bunu bilmen lazim.maliye zaten yüzde yuz soracaklar eleme şansım yok ayni şekilde muhasebede ve en kötüsü sınavda okuyunca bi yerden aklınıza geliyordu burda bildiğin şeyi aklına gelmediği için soyleyemiyorsun. zaten sıkıntıya sokanda bu.bana sınavdan daha stresli bir süreç yaşatıyor su an.heyecan yapacagimi düşünmüyorum(ama ilk mulakatim devlette. özelde daha önce grup ve özel mulakatlarim oldu ikisindende geçtim ama çok samimi bir ortamdı herşey konuşabiliyordun burda daha resmi olmam lazim gibi..) ben genelde test sınavlarında iyiyim direkt sorarsa bir iki cümle anca soyleyebilirim aslında bilmediğimden değil iste hatirlayam diye çünkü çok fazla şeye çalışıyoruz.önceki yıllarda arkasin biri demiş herşeyi ezberledim, herşeye doğru cevap verdim ama sonuç sıfır demiş acaba sadece bilmekle de olmuyor mu torpil de mi gerekli bilemiyorum. Hayırlısı olsun artik kısmet eminim benim durumumu yasayan bir suru insan vardır.bu arada 14 de 7 kişi arasına girmek daha avantajlıdır diye düşünüyorum 400 den 200 kişi arasına girmektense mülakatlarda sizin düşünceniz nedir bu konuda?
-
Arkadaşlar durumlar nasıl herkes nasıl çalışıyor ben hiçbirşey bilmiyorum galiba çalışamıyorum da enerjim yok:) daha önceki yıllarda hiçbirşey bilmeden geçenler olmuş mu:) bir suru konu var ve aklımda tutamıyorum tecrübeli olanlar yatistirsin bizi biraz ihtiyacımız var. ya çok zorlamiyorlar falan zaten bilgini sınavda ölçtüler çok sürmez zaten diye nolur bisey söyleyin grup çok sessiz
-
Arkadaslar küçük yerlerde torpil oluyor mu İstanbul Ankarada vardır kesin ama küçük bir ilde torpil var mi boşa mi çalışıyoruz merak ediyorum oralara zaten 3 5 kişi alınıyor şansımız daha mi az? Tecrübeli olan cevaplarsa iyi olur
-
@düdüklütencere2 itmam diyene bak daha önceki cumlende ithamla başlamışsın valla ben arkası boş konuşmuyorum senin gibi.nerde bu ertelensinciler diyordumki hemen damladı biri.millet senin sayende ertelensin lafindan tiksinmişti bir zamanlar (ki o donem belirsizlikten bıkmıştık)he bi de düdüklü tencerede pişen yemekleri yiyemiyorlardi:))çok sevindim mülakata girmeyeceğini bak bu kez birine hayrın dokunmuş bundan sonra da boyle devam..
-
@düdüklütencere2 hayrola senin ne isin var burda üstüne mu alındın yarasi olan gocunur iste.yok salt ezber yapmam senin gibi kalıp kelimeleri(kopyala yapıştır) söyleyip durmam mulakatta.anlayarak ezber diyorum bak sen daha onu bile anlamamisin
-
Arkadaşlar vaka sayıları arttı mülakat a etkisi ne olur? Sınav yapılmasın diyenler mülakat da ertelensin diyor mu merak ediyorum:)yoksa bütün curcuna sınava çalışmadıkları içinmiydi:))