@mali-sömürü hocam bu biraz diğer adaylar için mali sömürü olur
papuayenirakı
@papuayenirakı
papuayenirakı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
mali-sömürü nickli arkadaşın bu tarz soruları bilerek sorduğunu düşünüyorum. Geçen günlerde de GUY sınavına hem 2019 hem 2020 puanıyla başvurabilir miyiz diyordu. Amacı sadece isminin hakkını vermek sanırım
-
Şimdi farkettim nereden bakıldığını, 5 dakika önceki başvuru ile 5068. sıradayım
-
@hayırlısı035 Teşekkür ederim hocam. Aksine sosyal medya ile aram oldukça iyi ama telegrama yabancıyım bir haftadır kullanıyorum
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
@earth11 Hocam bence torpil olmayan yer yoktur ancak siz yine de böyle düşünerek çalışmalarınıza ara vermeyin.
-
Grup çok sessiz Çalışmalarınızı nasıl sürdürüyorsunuz arkadaşlar, konu kitaplarından mı yoksa mülakat kitaplarından mı çalışıyorsunuz?
-
Mülakata giren arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok iyi olur
papuayenirakı tarafından gönderilen son iletiler
-
Hangi iller çağırıldı acaba?
-
Bugün mülakata girenler var mı forumda?
-
Mülakata giren arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok iyi olur
-
Yarın mülakatlar başlıyor ama grupta ölüm sessizliği hakim
-
@earth11, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
@billofrights bende aynı durumdayım iktisat mezunuyum hukuk çalışsam mi diyorum ceza, iflas, idare eledim. içim rahat etmiyor sonra hadi sorarlarsa diye diğer konulara da odaklanamiyorum günüm bir paket sigarayla boyle düşünmekle geçiyor elde var sıfır .iktisatta çok geniş büyüme, uluslarasi iktisat, doktrinler onları elesem bu kez iktisat mezunusun bunu bilmen lazim.maliye zaten yüzde yuz soracaklar eleme şansım yok ayni şekilde muhasebede ve en kötüsü sınavda okuyunca bi yerden aklınıza geliyordu burda bildiğin şeyi aklına gelmediği için soyleyemiyorsun. zaten sıkıntıya sokanda bu.bana sınavdan daha stresli bir süreç yaşatıyor su an.heyecan yapacagimi düşünmüyorum(ama ilk mulakatim devlette. özelde daha önce grup ve özel mulakatlarim oldu ikisindende geçtim ama çok samimi bir ortamdı herşey konuşabiliyordun burda daha resmi olmam lazim gibi..) ben genelde test sınavlarında iyiyim direkt sorarsa bir iki cümle anca soyleyebilirim aslında bilmediğimden değil iste hatirlayam diye çünkü çok fazla şeye çalışıyoruz.önceki yıllarda arkasin biri demiş herşeyi ezberledim, herşeye doğru cevap verdim ama sonuç sıfır demiş acaba sadece bilmekle de olmuyor mu torpil de mi gerekli bilemiyorum. Hayırlısı olsun artik kısmet eminim benim durumumu yasayan bir suru insan vardır.bu arada 14 de 7 kişi arasına girmek daha avantajlıdır diye düşünüyorum 400 den 200 kişi arasına girmektense mülakatlarda sizin düşünceniz nedir bu konuda?
Ne gibi bir avantajı olduğunu düşünüyorsunuz hocam?
-
@earth11 Hocam bence torpil olmayan yer yoktur ancak siz yine de böyle düşünerek çalışmalarınıza ara vermeyin.
-
Grup çok sessiz Çalışmalarınızı nasıl sürdürüyorsunuz arkadaşlar, konu kitaplarından mı yoksa mülakat kitaplarından mı çalışıyorsunuz?
-
Burdur için mülakata girecek olan var mı acaba?
-
Teşekkür ederiz hocam, güzel bir çalışma olmuş.
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Ödemeyi mobil bankacılık üzerinden yapabiliyor muyuz yoksa atmden yatırmak şart mı?