TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. BillOfRights
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 51
    • En İyi 25
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

BillOfRights

@BillOfRights

60
    İtibar
    88
    Profil Görüntülemeleri
    51
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

BillOfRights Takip etme Takip Et

BillOfRights tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

Arkadaşlar kurum içini savunanlar 657 yükselmeye dayandırıyor ama,dün Erdem Cömert net bir şekilde bu konu hakkında fikrini beyan etti.

' 657'de tanımlanan kurum içi yükselme şef,müdür,daire başkanı ve genel müdürlük gibi makamlara yükselmeyi ifade eder.Uzmanlık özel yetenek sınavlarıyla edinilebilen bir unvandır.Uzman olmak yükselme anlamına gelmemektedir. '

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights
    • RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Kaç günden beri kurumu arayın,kurumu arayın diye 5 yaşındaki çocuklar gibi ağlıyorsunuz.Mülakat sonuçları olur,anlarım.Listeye girip,girmediğinizin merakından çatlayacaksınız,demogoji yapıp duruyorsunuz.
      Size 50 kere aynı cevabı verdiler.Listeler hazır,yukarıdan emir bekleniyor diye.
      Mağdur edebiyatı yapıp,telefon başındaki kişiyi mağdur etmekten başka yaptığınız bir şey yok.
      Kaç kişi buradan açıklama yaptı,zaten telefon başındakiler amirlerine iletmiştir,bir daha iletemez azar yer dedi.Siz hala arayın arayın.
      Her zaman hakkın aranmasından yanayım,twitterdaki etkinliklere de katılmaktayım,çünkü elimden sadece o geliyor.
      Şu Duy sonuçlarını bekleyenlerin çoğu zaten guya girecek.Tabiki motivasyona da ihtiyacınız olabilir ama anında hayatınızı değiştirecek bir sonuç değil bu.
      Umarım en kısa sürede açıklanır.

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights
    • RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı

Arkadaşlar açıkça söylemem ve özeleştiride yapmam gerekirse,Guy yüzünden bir çok kişinin faal katılım sağlamadığını(sağlayamadığını) düşünüyorum.
      Guy sınavından sonrada bir çok kişi etkinliklere daha aktif katılacaktır.
      O yüzden öncü olan arkadaşlardan,spontane değil de ilerleyen günler için güzel bir program ayarlayabilirse bu ilan için daha iyi olacaktır.

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights

@duy-profesoru Kimsenin bir şey aradığı yok.Forum,telegram,facebook gibi sosyal medyada doğunun yüksek kapatacağını düşünüyorum demek bencillikten başka bir şey değil.Olurda dediği çıkarsa ben demiştim demek,çıkmaz ise çok şaşırdım demek ne kolay.Bazıları iddia oynamaz,maç başlamadan her maça bu maç şöyle biter,bu maç böyle biter der.Söylediklerinin çoğu çıkmaz ama,bir tanesini bilince ben demiştim der.
      Böyle hassas bir dönemde,alımla ilgili herkes fikrini kendine saklasın.
      Her doğru,her yerde söylenmez...

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights
    • RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)

Sınav hizmetleri 3 Temmuz’da sınavın yapılacağını belirtti. Listeler bugün veya yarın ilan edilecekmiş.

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights

@urfaspor63 Milli piyangonun çıkmasıyla hemen hemen aynı oran gibi 😄

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights
    • RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

Kpss çalışırken ya da üniversite gördüğü hukuk bilgisiyle ne çok avukat çıkartmışız içimizden.Maşallah,yakında Mahfi Eğilmez'e kafa tutar bu tayfa...

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights

@gencbiraday Kimseyi küçümsemek gibi bi durumum olamaz,haddime değil.
      Konuşmalarımı da karşımdakinin cinsiyetine göre belirlemiyorum,özellikle hanımefendi diye belirtmenize gerek yok.
      Farkındaysanız,ceteris paribus varsayımı altında yorum yapıyorum diye belirttim.Gelmiş bana bu süreçte annesini mi kaybetti,hastalandı mı nereden biliyorsun gibi sitemde bulunuyorsunuz.Allah kimseye bu süreçte hastalık,ölüm,imkansızlık,kaza bela yaşatmasın.
      Tüm yorumumu sadece empati yaparak yazmaya çalışıyorum.
      Bir taraftan gelecek kaygısı olan İİBF öğrencileri,bir taraftan elinden hiçbir şey gelmeyecek olan çağrı başındaki insanlar.
      Karşı tarafın vereceği cevabı bile bile bıkmadan,usanmadan arayan diyen arkadaşlara.
      Sizin bu halde olmanızın sebebi onlar değil arkadaşlar,yukardakiler...
      Bugün imkanınız varken siz başkasını ezerseniz,ileride de sizi ezerler.

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights
    • RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021

@willsmithh Hocam,bir kurum daha önce Yds istiyorsa bir sonraki alımında Yds olmasın demek bencillikten başka bir şey değil bana göre.Yds çalışmış birisi olsam saydırırdım yani.Çoğu kişi sadece alan çalışırken belki o alanla birlikte götürdü yds yi.Bu yüzden alandan düşük almışta olabilir.Bir kurum ilk defa alım yapar Yds istemesin diye etkinlikte bulunabilirsin,daha önceki alımlarında istemediği Yds'yi isterse tepki gösterebilirsin.Bana çok saçma geliyor.
      Dipnot: Yds puanım yok 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights

@willsmithh İnsanlar fikrini yazsın demişsiniz,benimde fikrim böyle olduğu için yazdım zaten 🙂
      Yoksa ben böyle dedim diye kimse,düşüncesini söylemekten vazgeçmeyecek zaten.

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights

BillOfRights tarafından gönderilen son iletiler

@kpmg Birçok kişi başladı hocam.

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights

Kesin liste yayımlandı arkadaşlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights

@anadolu-109 Duyum değil hocam.İmza bekleniyordu en son.Başkanın da toplantıda olduğunu söylediler.Bugün imza yetişmezse yarın açıklanır muhtemelen.

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights

Bir aksilik olmaz ise sonuçlar bugün açıklanıyor arkadaşlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights
    • RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)

Tecrübeli ve ya fikri olanlar cevaplarsa sevinirim.
      Kurum sınav sonuçlarını açıklayıp daha sonra mı mülakat tarihlerini açıklar.
      Ya da direk mülakat tarihleriyle birlikte mi açıklar ?

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights

Sınav hizmetleri 3 Temmuz’da sınavın yapılacağını belirtti. Listeler bugün veya yarın ilan edilecekmiş.

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights
    • RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları

Hayır. Mülakata kalanlar listesini ve mülakat tarihlerini gösteren belgeyi indir.Belirtirsin o aralıkta olduğunu.İzin verirler

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights
    • RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

@bati Hazine ve Maliye Bakanını soksan şu mülakata,yarısına cevap veremez hocam.Nabtınız siz ?

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights

@raxog39 2020 Puanları
      P40 : 88,85 sıralama 133
      P43 : 89,32 Sıralama 279

Fikir vermesi açısından.

KPSS A içinde yayımlandı
      BillOfRights
      BillOfRights