(45 kişilik kronolojik sıralama - 7 mayıs açıklanma 20 mayısa kadar belge teslimi - 15 haziran-1 temmuz işe başlamalar/ 200 kişilik istenen muhtemel kronolojik sıralama 6,7 ağustos açıklanma - 20,21 ağustosa kadar belge teslimi - 15 eylül-1 Ekim işe başlamalar) en mantıklısı bu olurdu belki bunun için bayram sonrasını kararlaştırdılar bilemiyoruz inşallah herkese hayırlısı olsun.
Manchester
@Manchester
Odd to melancholy!!
Manchester tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Ben de şuna inanıyorum gerçekten duyumu olan bir insan bu foruma yazabilir yazmayadabilir eyvallah ama sırf ortalığı karıştırmak için troll yazan da olabilir olmayabilir de ona da eyvallah anlamadığım kısım ise şu bu başlığa troll bile yazabiliyorken bak troll diyorum geri kalan insanlar neden fikirlerini yazamazsın ki bence burası resmi gazete değil isteyen sessiz kalsın isteyen yazsın ama herkes mantıklı açıklanmasını ve kurallar çerçevesinde meşgul etmeden istediği fikri yazsın yoksa burada yazan insan kalmayacak
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@enjoythesilence buradaki ortalama reelde düşer burada bilinçli insanlar var oysa ki dışarıda bu sınava öylesine giren yığınlar var burada 82 ise reelde 78 olabilir bence 77 79 hadi olsun olsun max 80 olur o zor ihtimal
-
İstihdam durmayacak deniyor 20000 öğretmen ataması da yapılmış İnşallah bizim süreç çok ertelenmeyecek diğer yandan İnşallah tüm dünyada şu salgın bir an önce sona erer
-
@jhonnybravo son zamanlarda yaşanan şey ise gol atan futbolcunun arkadaşlarıyla golü kutlarken acı bir düdük sesi ile hakemin ofsayt demesiyle birlikte stadyumda oluşan sessizlik oluyor her duyumda önce gol oleyy deyip haftasonuna ofsayta yakalanmış gibi giriyoruz kendimizi aksi durumlara da hazır tutmakla birlikte umarım bu hafta içi hakem gol kararıyla orta saha santra topunu gösterir
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@varol küsüratlı sayı vereyim de salladığım anlaşılmasın şaka bi yana iptallerle beraber 78.4 diyorum at Manchesterbythesea den herkese iyi cumartesi geceleri
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Valla ben hiç bir yerde böyle bir şey duymadım ondan soruyorum ilginç geldi süreç işlesin de nasıl işliyorsa işlesin modundayım ben artık inşallah şu koronalı günler çabuk biter herşey normale döner 45 kişilik alımı bekleyip bu başlıkta yazan tüm arkadaşlar inşallah herşey gönlünüzce olur
-
Arkadaşlar tıpkı 4000 kişilik testte olduğu gibi 800 kişilik mülakata da eşit şartlarda girilecek sıralama 1=800 zaten mülakat yapılma mantığı bu yoksa ilk 200 girecek derlerdi olur biterdi şimdi zaten sözlü puanlamasının yarısı yazılı konuları diğer yarısı teknolojiye açıklık temsil kabiliyeti genel kültürü diksiyon vs gibi parametrelerden oluşuyor bu zorlanıp zorlanmama olayı kişiye göre değişir şimdi mesela yazılıda 95 alan kişi testteki bir soruyu sözlü olarak kem küm yaparak devrik cümle kurarak iki cümleyi bir araya getiremeyerek konuşursa dezavantajına olacak 90 alan kişi aynı soruyu akıcı güzel bir dille doğru cevaplarsa avantajına olacak gerçek iş yaşamı testlerden oluşmuyor senin konuşmana oturup kalkmana insanlarla iletişimini de bakacaklar teorik bilgi olarak ölçtüler zaten 100. olanın da 800. olanın da geçerli bir bilgi birikimi var ki oraya çağırıyorlar ha sıralamadaki 1=800 eşitliğini bozacak olan şey şu yazılıdan 95 alan kişi mülakatta 80 aldı diyelim 90 alan da 80 aldı diyelim ortalaması alındığında yazılıdan 95 alan 5 puan önde olmuş olacak bu da eşitliği bozmuş olacak
-
Bence aramızda bir uğursuz var 800 kişinin içinde şaka bir yana yani pes artık herşey bizi buldu
Manchester tarafından gönderilen son iletiler
-
@şehzade45 asıl senin olmadı ki ortalığa saldırıyorsun dur olduysa da artık duyum aldığın kişiler işini halletmiştir hahaha biz mi saldırdık sen ve senin 06tc din mi kitap mı inanmak mı zorundayım onun duyumuna sen bir dön bir arkana bak kim saldırmış saldırmak kelimesini ne anlamda söylediyse o anlamda söylüyorum
-
@şehzade45 senin TC06 da bayramdan önce deyip sonra ortalardan kaybolup İnternete giremiyorum gibi bir sözün arkasına sığınmasaydı kıvranan zırto da sensin
-
@aryastark aynen dostum benim gibi kpss defterini kapatmadıysanız en doğrusunu yapıyorsunuz çalışmayıp da napacaksınız iş yok güç yok
-
Bir de bu sene covid movid derken millet eve kapanıp kpss a b.... ne varsa var gücüyle çalıştı ve o zamanlardan beri çok çalışan kişiler sınav ertelendiği için de zaman kazandı
-
@Laswell en iyisini yapıyorsun dostum çalışarak zaman çabuk da geçiyor kpssye girseydim aynı senin yaptığın rasyonelliği sergiledim çalışırdım 1 2 defa da buralara uğrardım şimdi de pcden filan oyun oynayarak zaman geçiriyorum bazen buraya geliyorum
-
@aryastark aynen dostum kpssye girmicem ama girecek olanlar kendilerine yazık ediyor çalışarak geçirseler zamanı kaybetçekleri bir şey yok çalışmayarak geçirseler kaybetçekleri değerli bir zaman var sanki birileri rakip elemek için bombayı bırakıp gidiyor yalnız buna kadar düştülerse sözün bittiği yerdeyiz tabi gerçekten böyle amaçları olmayıp paylaşım yapanlar baş tacı onları tenzih ediyorum
-
Umarım bu söylenen duyumlar doğru çıkar burası çok stresli olmaya başladı Allaha emanet olun
-
@ridvan zaten de bir zamanlar üstadlardan biri 100 kişi alım ihtimalinden bahsediyordu bu onun ayak sesleri olabilir mi