En son Çarşamba açıklanır diyen arkadaşa selam olsunn..
Laswell tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Kimseyi araya katmadan hakkıyla kazanan tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ederim yolunuz açık olsun devletimizin en üst yerlerine gelip hizmet etmek nasip olsun inşallah
-
@aryastark Hadi bir taraf doğru kabul edelim diğer tarafın eline ne geçiyor millete umut satarak,benim düşüncem hayırlısı olsun deyip önümüze bakmaktan yana er yada geç açıklanacak her dakika kontrol etmek bana sağlıklı gelmiyor..
-
@extraordinary Hocam sanki duyumları doğru çıktıda şimdi verecekleri yeni bilgi doğru çıksın..
-
@kemankeşş2 Hocam en geç Çarşamba demiş
o zamana kadar çalışmaya devam Çarşamba günü ister bakarsın ister bakmazsın
(Ben öyle yapıcam)
-
@Manchester Aynen hocam ben açıkçası aldırış etmiyorumda çalışmama bakıyorum ama bu tarz iddialara inanıp etkilenen arkadaşlar var aslında bugün yada yarın ya da haftaya bir şekilde açıklanacak sonuçlar her gün heves etmek yerine önüne bakmak her açıdan daha faydalı olur gibi geliyor..
Laswell tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KPSS 2020
Benim bide merak ettiğim gk gy çok etkiliyor mu bu sıralamayı netleriniz kaç bu kısımda?
-
KPSS 2020
Sonuçları bir başlık altında toplarsak çok sağlıklı olabilir değerlendirme için..
-
Merkezi atamalar
Merkezi atamalarda ilk atamalar için taban puan tahmininiz nedir ?
-
RE: Askerdeyken merkezi atama ?
@LioN Herhangi bir süre söz konusumu peki 6 ay yada 12 ay yapılması durumuda değişikliğe sebep olur mu?
-
RE: Askerdeyken merkezi atama ?
Askerdeyken merkezi atamadan atanırsam hakkımla ilgili nasıl bir durumla karşılaşırımm?