Efendisi Dobby’e bir kadro verdi, Dobby artık memur
enjoythesilence
@enjoythesilence
“En uzun,
en çaresiz geceni düşün.
Sabah olmadı mı, oldu.
Yine olur.”
Reşat Nuri, Çalıkuşu
enjoythesilence tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
Hayattaki tek başarısı KPSS sınavından aldığı yüksek puan olan, Allah korkusundan, kul hakkından, inanmıyorsa da insani değerlerden ve hak yemenin vereceği vicdani ağırlıktan korkmayan İnsanların gitmeyeceği sınava listede adını görmek, birilerine bak bunu da kazandım diye göstermek vb sebeplerden dolayı hiçbir kıstas gözetmeksizin başvurduğunu düşünüyorum. O yüzden bırakın hayatındaki boşluğu böyle doldurmaya çalışsınlar, bu doyumsuz tipleri hiçbir kurum ve kadro ihya edemez.
Ayrıca yaş olayını savunan, genç olanın alınmasını mantıklı bulan arkadaşlar bu apaçık adaletsizliktir. İnsanların hangi sebeplerden dolayı bu sınavlara geç girdiğini ya da geç puan aldığını bilemezsiniz. Benim yaşla ilgili bir problemim yok ama kanuni, içtihadi olmayan ve neye göre belirlendiği belli olmayan bir koşul sunulmuş. Kimisi özel sektörde çalışmak zorunda kalır geç girer bu sürece, kimisi geç öğrenir geç puan alır vb. 35 yaş sınırı var zaten bi de bu yaş konusunda garip koşullar yaratmanın ne faydası var.
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
O kadar iyi geçen bir mülakat ve sonuç BAŞARISIZ. Hayırlısı diyorum, benden daha çok hak edip girenleri canı gönülden tebrik ediyorum. Hak etmeden giren varsa eğer Allah’a havale ediyorum.
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Hocam kusura bakmayın da can sıkıntısından önünüze gelene sarıyorsunuz. Pinky adlı kullanıcıyı hiç tanımıyorum, yazdıklarını okudum. İnanın onun yazdıklarını gereksiz diye nitelendirecekseniz sizin üslubunuz ve cümleleriniz 10 kat daha gereksiz. Bırakın artık millete ahkam kesmeyi. Canın sıkılıyorsa girmezsin buraya ya da git göç idaresi genel Müdürlüğü sayfasını yenileyip dur saatlerce. Herkes aynı düşünmek zorunda mı. Saygılı olmayı öğrenin azıcık.
-
RE: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
İnsan hakları ve Eşitlik Kurumu hukuk mezunu da alsın, iibf mezunu da alsın ama sayılar çok saçma. Avukat veya hakim olmak gibi çok güzel kalıplaşmış iki meslek dalı olan hukuk mezunlarının, bu kadroları asli olarak kendi hakkı gibi görmesini anlayamıyorum.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@onur06 kardeşim Allah aşkına yazdığın şeye bak, 1000 kişinin 900’ü 85 üstündeyse ve manipülasyon yoksa 1000 kişinin ortalama %90 ı 85 üstüdür. E zaten başka ihtimal mi var ? 1000 kişiden 900 kişi manipülasyon yapmadan 85 üstü aldım diyerek doğru cevap veriyorsa zaten 1000 kişinin %90’ı 85 üzerinde demektir bu. Hayvan gibi manipüle edilme ihtimali olan bir anketten yola çıkarak 1000 kişiden 900’ü 85 üstü cevap verdi diye o zaman 4000 kişiden 3600 kişi 85 üstü alır evet. Benim söylemek istediğim tek şey oy vermeyen binlerce insanın 80-85 üstü puanlara sahip olduğunu varsaymak ve genellemek yanlış. Bu anketlere sınava girmeyen bile oy vermiş olabilir. Sınav sonucunu beklerken heyecan yapıp değişik şeylere sarıyorsunuz. İstatistik kelimesinin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin. Olasılıklar üzerinden konuşursan istatistik, kesin öyle olur dersen evham olur. Burda insanların yaptığı evham, 100 kişiden 80 kişi 85 üstü diye aynı oranda 4000 kişinin 3200’ü 85 üstü olur demek istatistik demek değildir.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@aryastark
Çok haklısınız aryastark. Bu başlıklarda aşağıdaki gibi şeyler konuşulmasını anlamsız ve gereksiz buluyorum. Ben bu başlığa bu alımla ilgili stres yaşıyorum, rahatlayım diye giriyorum. Tabiki kavga olmalı, evham olmalı, kaos olmalı, stres olmalı, ortam gerilmeli.Yoksa bu gerginliğimiz, bu stresimiz nasıl son bulacak değil mi?1- Meslek ile alakalı teorik ve pratik bilgiler
2-Mülakat süreci ile ilgili deneyimler
3-İş tatmini ve diğer mesleklerle olan kıyası
4-İşin zorlukları-kolaylıkları
5-İtiraz edilen sorularla alakalı istişarelerBaşlıkta yukarıdaki tarzda konuların konuşulmasını isteyen başta @karhan olmak üzere, kim varsa kınıyorum (!)
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Hukuk 17/3 , İktisat 16/4 , Maliye 16/4 , Muhasebe 13/7 , İngilizce 18/2
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Geçen sene 200 kişinin çağrıldığı durumda 90.5 ile kapatmış. Bu sene 360 kişi çağrılacak ve geçen sene bu şekilde taşra-merkez ayrımı da yoktu. Aynı gün MTA Müfettişlik sınavı da var. Seçimlerinizi kendi mantık ve isteklerinize göre yapın bence. Birbirini manipüle edip acaba bana ekmek çıkar mı diye bekleyen o kadar çok insan var ki
-
RE: MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Bahriye-Nazırı BDDK uzman Yardımcılığı tek gün ve pazar yapılsaydı akşam biner ona da giderdim. Hiç tanımadığınız insanlara sizinle konuşmadığı halde bu şekilde yancı olarak konuşmaya dahil olma çabanızı çok çocukça ve gereksiz buluyorum. MTA için puanım o kadar yüksek değildi ve başvurdum. BTK başvurusu yaptım ama gelmeyebilir. Bu süreçte sanki bir tek siz yoruluyorsunuz, bir tek siz stres yaşıyorsunuz gibi davranmayı bırakın arkadaşım. Puanı yetmeyen, canı sıkılan, kafası takılan, eğlence arayan vb. önüne gelene saygısızca mesaj atıyor. Puanınızın, durumunuzun ya da her ne kafası yaşıyorsanız onun sebebi biz değiliz arkadaşım. Lütfen birazcık sosyal sınırlarınızı ve haddinizi bilin. Kaç yaşında insanlarsınız, iki üç aşama sonrası uzman müfettiş olacak insanların şu boş boş hareketleri gerçekten çok üzücü
enjoythesilence tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@baykuş benim işim var sizin yok tarzında bir mesaj yazmışsınız da bir arkadaşa, üstten bakmanızı hak olarak düşündüren kurum ve mesleğinizi öğrenmek istedim fakat çok da açık yazmamışsınız her kurum zaten bir yere bağlı, herkes ya uzman ya müfettiş zaten çoğunluk olarak.
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@baykuş Hocam nerde çalışıyorsunuz çok merak ettim. Kurum ve unvan nedir acaba?
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Hukuk 17/3 , İktisat 16/4 , Maliye 16/4 , Muhasebe 13/7 , İngilizce 18/2
-
MTA müfettiş yardımcılığı sınavını da Ankara üniversitesi yapmıştı. 21 Aralık 2019 yazılı sınav tarihiydi. 14 Ocak 2020 de MTA yazılı sınavı kazanıp sözlü mülakata hak kazananları açıklamıştı. Ne zaman açıklanabilir sorusuna referans olsun
-
@Aslankayserili Hocam içinizde kalacaksa buyrun özelden yazın, Burayı meşgul etmeyelim. Benim derdim özel olarak siz değilsiniz. Herkesin işi gücü var, girip girip size cümle yazacak istekte ve tercihte değilim zaten. Karşımızdakilerin de birer insan olduğunu, bizimle aynı düşünmek zorunda olmadıklarını dikkate alalım yeter. Burayı bu şekilde meşgul etmede payım olduysa da diğer arkadaşlardan özür dilerim. Konuyu kapatıyorum.
-
@Aslankayserili tepki verdiğiniz konular nedir mesela? Birilerinin karamsar cümleler yazması mı? Siz istemiyorsunuz diye herkes çok iyimser cümleler yazmak zorunda değil Hocam. Burası ortak bir platform, hiç kimsenin birbirine üstünlüğü yok. Birini yolladık biri geldi vs tarzı cümleler hiç tanımadığınız bir insana karşı hoş olmuyor. Rahatsız oluyorsanız, girmezsiniz buraya olur biter. Bırakın herkes saygı çerçevesinde bütün düşüncesini yazsın, hepimiz gerginiz hepimiz bir şeyleri kazanmak ve kaybetmek arasında gidip geliyoruz. Aylarca açıklanmayacak diye düşünen de, yarın bence açıklanacak diyen de stres altında. Umarım en kısa zamanda açıklanır ve bu stresli süreç de son bulur. Saygılarla
-
@jhonnybravo Hocam cidden çok haklısınız, yazdıklarınızın altına imzamı atarım
-
@Aslankayserili söz gümüşse, sükut altındır demişler. Cevap veremeyeceği, üstesinden gelemeyeceği Diyaloglara girmemeli insan. Umarım saygıyı öğrenebilirsin.