@Pinky hocam rica ediyorum burada tek sorunu olan senmişsin gibi davranmaktan vazgeç herkes ortalama 4-5 yıldır bu sürecin içinde kimi 35inin sınırında memur olma şansının son yılları, kimi nişanlı evlenmek için atanmayı bekliyo, kiminin sorumlu olduğu annesi kardeşleri var kimi evli çocuk sahibi özel sektörden ayrılmış eşinin maaşıyla geçiniyo.. demek istediğim kimsenin kimseden yok bi farkı, başkasının derdini bilmeyen dünyanın en büyük derdinin kendinde olduğunu sanır. Rica ediyorum şu acite olaylarını insanın ruhunu daraltan mesajlarını sonlandır, selametle
onur06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Hayır bari iptal edilen soruları önceden açıklasalar da 3-5 gün onunla oyalansak:)
-
Keşke şu foruma yazabilmek için belli kriterler olsa da saçma sapan şeyleri okumak zorunda kalmasak
-
Umarım burdaki bazı insanlarla aynı mesleği yapmak zorunda kalmam, gerekirse onlar kazansın rica edicem
-
Sevgili arkadaşlar biraz abartmıyo musunuz? max 15 gün içinde açıklanacak insanlar ucu belirsiz tarihleri sabırla bekledi, 6 ay sonra açıklanan mülakat sonuçları oldu. Genel müdür yardımcısı bayramdan önce demiş hala burda gvs niye yapılıyo nisanda bitmemişti diyenler var dün gece ataması yapılan genel müdür yardımcısına yazın diyenler filan:) maksimum 15 gün arkadaşlar az sabır
-
Bazı arkadaşlarımızın gvs'si devam ediyor, ama büyük ihtimalle bayramdan önce açıkayacaz dedi, hayırlı olsun arkadaşlar
-
@kemankeşş2 inanılmaz bi öngörü
-
@Pinky2 vay arkadaş 3 hafta önce rica ederek söylediğim bi entrynin etkisinden hala çıkamayıp yazıyo da yazıyo, birader kimse senin kişisel kin ve hırsını burda çekmek zorunda değil bi problemin varsa özelden yaz bana insanlara rahatsızlık verme. 20 gün içinde 3 defa bi daha buraya gelmem hoşçakalın demişsin ilk hesabın yasaklandı ikincisini açtın.. ne kinmiş be
-
@jhonnybravo 12.08.2020.
12+8=20
Acaba -
@aksu8935 sondaki tahmin kendi doğru sayısını belirtmenin süslemesi:) yüklenme çok:)
onur06 tarafından gönderilen son iletiler
-
@Pinky2 hayırlı olsun hocam allah utandırmasın. Tartıştık vs hakkını helal et
-
Önümüzde guy hazine maliye gibi sınavların olduğunu düşünürsek yedekler için bi tahmin yürütmek mümkün müdür acaba
-
@Hopefully ben de farkındayım referansın önemli bi kriter olduğunu ancak 700lü kişiler deyip hedef göstererek onların direkt torpille işe alındığını ima ediyosun. Eğer bir kişi bile referanssız girmişse onun hakkına giriyosun demek istedim
-
@Hopefully 700lü sıralarda olan insanları zan altında bırakıyosun başkasının senin hakkını çaldığını söyleyerek belki de sen başkalarının hakkına giriyosun. Not: kazanamadım
-
@karhan allah rızası için tecrübeli,bilen biri şu soruya cevap versin yahu:)
-
@ridvan yanlışlıkla sizi tagledim hocam kusura bakmayın:)
-
@ridvan şu durumda dahi ders çalışabilen arkadaşlar merak etmesinler bu sınavı kaybetseler bile bu hayatta elbet başarıyı yakalayacaklar
-
@jhonnybravo 12.08.2020.
12+8=20
Acaba -
@gencbiraday ne zaman demişti yarın biteceğini