@Herhangibirii arkadaşım ben de artık buraya ara sıra uğruyorum ve 1 dk önce yazıldı 10 dk önce yazıldı diye başlık yeşillenince acaba konuyla alakalı bir gelişme var mı diye umut ediyorum başlığa giriyorum bir de bakıyorum "yaşın kaç üşüdün mü çay ısmarlıcam kahveler benden...." gibi yazılar yazıyor bana olan itirazın ne size göre boş yapmak peki başlıkta yazılanlar ne iyi niyetli olsaydınız siz de bunlara itiraz etmek için kaydolurdunuz tamam bu durum turnosol oldu bana sırf"sus artık" gibi bir uslüple dedin diye yine sertleşirdim ve inadına yazmaya da devam ederdim ama hala bu durumda bile size tek bir tane bile like atan ve destek yazan olduğu için anladım buraya ait değilim uymuyor burası bana zorlamanın manası yok buyurun sizin olsun iyi eğlenceler
Pinky2
@Pinky2
"Dünya, hassas kalpler için cehennemdir"
Pinky2 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@aryastark @jhonnybravo @enjoythesilence ve iyiniyetli hakkaniyetli forumdaki diğer tüm arkadaşlar ile özelden bana destek verdikleri için nicklerini yazamadığım 4 5 arkadaşa Allah yar ve yardımcınız olsun derim belki sonuçlar açıklanınca mutlu haber vermek ve sizin mutlu haberlerinizi almak aksi halde de derdinize ortak olmak için bir günlüğüne uğrarım hoşçakalın
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
@guliverrrr hocam hayat çok garip siz tek yaşamaktan dert yanıyorsun ve kendime ait bir hayatım yok diyorsunuz üzülüyorsunuz ben de kalabalıklar içinde yalnız yaşıyorum ben de tek yaşamak istiyorum çünkü benim de kendime ait bir hayatım yok başkaları için yaşıyorum sorumluluklarım var vicdani olarak da bırakıp gidemiyorum mutsuzum onların mutluluğu için kendimden vazgeçtim ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum hangisi daha kötü bilmiyorum ama hayat çok zor Allah hepimize sabır versin
-
@Marsiyal ne yapmışım taktınız bana siz burada onlarca olumlu olumsuz istediğinizi yazın ben yazınca ne oluyor dön geçmiş sayfalara oku ne yazmışlar ben kötü bir şey mi yazdım şimdi burada açıklanmamasını hakkında sitem ettim dikkat ettiysen artık ara sıra gireyorum bu mecraya ona da mı karışacaksınız
-
Rüyamda açıklandığını ve kazandığımı gördüm yazılı sınav açıklanmadan önce de aynısı olmuştu yazılının açıklandığını ve mülakata gideceğimi görmüştüm hemen ertesi gün de yazılı sınav açıklanmıştı bu hafta açıklanacak sanki rüyalarım çoğunlukla çıkıyor uyanır uyanmaz yazayım dedim inşallah bu hafta açıklanır artık
-
Demek ki kurumlar telefon trafiğine maruz kalmak kalmamak için gece ya da hafta sonu açıklıyor my nightwatch has begun!!
-
@Pirinçkimirinçki hadi canım bak işine istediğim fikri söylerim katılmak zorunda mıyım senin ucube twitter etkinliğine tapulu yerin mi burası istediğimi söylerim
-
@Pirinçkimirinçki insanların fikirleri değişebilir katılmıyorum twitter etkinliğine ne diye ortamı gerginleştiriyorsun diye itham ediyorsun ki beni fikrimi söyledim zorlarsan öyle derim tamam senin dünya güzeli twitter etkinliğin senin olsun ben ne zaman açıklanırsa zamanı bekliyorum ortaya konuştum zaten
-
@Marsiyal mesela bir üstteki arya arkadaş da sitem etmiş twittera bakmıyorlar diye daha bir sürü öyle yazdığınız yazılar var çok yazıyorum diye susturdunuz şimdi de ara sıra gelip okuyorum ve bazen yazıyorum susturmaya çalışıyorsunuz inşallah hak ettiğinizi bulursunuz
-
@aryastark geçiniz arya hocam ben duyumlarınızı takip ediyorum olumsuz olunca da üzülüyorum ama kafamızı kuma gömmenin de manasını olmadığını bildiğim için gerçeklelerle yüzleşebiliyorum dert yansam da bazı şeyleri boşverin onu bunu buralar"duymakistedikleriniduymakisteyenleriseverlerklübü" gibi bişi olmuş sonra da sgk gibi 7 ay bekleyince hayal kırıklığı hayır sanki burada kimse istemiyor açıklanmasını açıklansın diye feryat ediyoruz zaten bakma geçen sinirliydim de öyle dedim yoksa biz de twit atıyoruz uğraşıyoruz ama bundan gayrı elimizden ne gelebilir ki keşke olumlu duyumlar çıksa ama yok belki siz de yanılacaksınız yarın açıklanacak keşke de öyle olsa tez vakitte açıklansa da sadece burada olmak zorunda olduğu için burada olanlar da dahil herkes kurtulsa selametle
Pinky2 tarafından gönderilen son iletiler
-
@onur06 hocam estağfurullah sen de hakkını helal et ve buradaki herkes etsin ilk mülakatımdan elendiğimde çok kötü olmuştum ne demek bilirim haliyle hepimiz stresliydik ben de ev hayatımda ki sorunları buraya taşımamalıydım oysa rica etmiştiniz inşallah olur istediğiniz herşey amin
-
@aryastark ben de merkez göç sayfasına baktım ilk 3 yedekte yazmışsınız yüzde 99.9 olur inş sizin de hocam yolunuz açık olsun
-
Ben de buraya son kez yazıyorum kazandım ama sıkıntılar devam ediyor bana teselli oldu biraz Allah hepinizin gönlüne göre versin
-
@aryastark redcrossbjk kazanmış
-
@Hayırlısıı benim kalbim temizdir rüyalarım çıkar bu sabah gerçekten heyecanla rüyamdan uyandım en ufak bir duyumum yok olsaydı burda söylerdim çoktan susamam biliyorsunuz
-
Arkadaşlar benim ki duyum değil temenni
-
@Hayırlısıı gerçekten öyle oldu ama geçen yazılı kısmında umuyorum yarın açıklanacak artık
-
Rüyamda açıklandığını ve kazandığımı gördüm yazılı sınav açıklanmadan önce de aynısı olmuştu yazılının açıklandığını ve mülakata gideceğimi görmüştüm hemen ertesi gün de yazılı sınav açıklanmıştı bu hafta açıklanacak sanki rüyalarım çoğunlukla çıkıyor uyanır uyanmaz yazayım dedim inşallah bu hafta açıklanır artık
-
@redcrossbjk açıkça söyleyim yanlış anlaşılma olmasın salgın sürecini yok sayıyorum sürenin donduğunu farzediyorum bunu anladım bu süreçte ve GM de sgk gibi değil mülakattan sonra normalde en fazla 2.5 ay civarı açıklanıyor eğer hazırlıklar yapıldıysa gerçekten bu aralar da bile açıklanır tersi olursa da 2, 2.5 ayı geçmez diye düşünüyorum boşverin stres yapmayalım artık