@108-Dönem, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Korumaamiri Çok güzel söylüyorsun canım kardeşim ancak var mı ÖSYM den bir dayanağınız. ÖSYM ile görüşme yapıldığını biliyor musunuz. ÖSYM ile bakanlığın 2 kere görüştüğünü biliyor musunuz. 2 tarih teklifinde bulunduğunu biliyor musunuz. Birisi 5 Aralık diğeri 12 Aralık, bunu biliyor musunuz. Asla ve asla emin ve kesin bir bilgi olmadan yazmayacağımı biliyor musunuz. 106 ve 107'lerin dil eğitimleri muamma, 108'lerin mesleğe intikal, 106 ve 107 lerin dil eğitimlerinin netleşmesine bağlı iken bakanlık bu sene yeni alım yapmamayı bile planlıyordu. Sayın Bakana, personel yapmama planı sundu toplantıda alımın Mart-Mayıs 2021 yapalım denildi. Bakan bey tekliflere sıcak bakmadı. 80 kişilik bir planlama var, Eylül ayının sonunda 20 kişilik ek kadro isteyecek bakanlık. Ekim ortası gibi ilana çıkıp, Aralık başı sınav yapacak. ÖSYM ile 2.gorusmede 5 Aralık üzerinde anlaşıldı. Resmi protokol için ek kadro izni bekleniyor.
Ama şuan anladım ki buraya yazmak ile hata yapıyorum. Çünkü ben bakanlık içinden aldığım, toplantılardan aldığım, bakanlık da personel üstü abilerimden aldığım bilgileri, resmi planlamaları paylaşıyorum ancak görüyorum ki hiç bir dayanağı olmayan insanlar "bence-sence" muhabbetine giriyor. Beni azıcık tanıyan insanlar çok iyi bilir ki mesajlara çok içten ve samimi cevap veriyorum, çünkü ben süreci çok iyi biliyorum. Ama gerçekten insanların biraz nankör olduğunu unutuyorum. Net bilgi ve kesin bilgi olmadan paylaşım asla yapmam bunu bilin (zaten artık paylaşım da yapmayacağım, foruma da bir daha girme planım yok siz bence-sence denemeye devam ediniz). İnsanları inandırmak için daha ne yapmalıyım bilemiyorum. Mülakat süreci bana bilgileri verildi ve nokta atışı söylediklerim çıktı çünkü ben bir şeyleri kafadan uydurmuyorum, kesin ve net olmadan da yazmıyorum. Geçen hafta Adalet Bakanlığında üst düzey bir abimle görüştüğümde idari yargı alımının Aralık sonu planlandığını ancak netlik olmadığı söylendi. Bunu hiç yazdım mı ben, yazmadım. Çünkü net değil. Kimsenin duyguları veya emeği ile oynamayı istemem ki bu bana yakışmıyor. Zaten de artık girmeyeceğim foruma bu son mesajım olacak. Çünkü insanların bu tavrı benim hiç hoşuma gitmiyor. Herkese sağlıklı, azimli bir hazırlık süreci diliyorum. Sınav 5 Aralık 2020 Cumartesi günü yapılacak. Aksini düşünen ona göre çalışsın. Ekim gibi ilan gelince biraz daha fazla çalışacak vaktiniz olur. Kendinize iyi bakın. 2020 Kaymakamlık süreci herkes için hayırlı olur ve makama şeref katacak vatan evlatları o makama oturur. İyi günler dilerim herkese. Allah'a emanet olun.
Aferin, şuraya iki bilgi getiren herkesi küstürün, kaçırın. 108.Dönem kusura bakmayın üstad, nezaketiniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.