@redcrossbjk aynen hatta mgk ve yaş konusu da bizmişiz
çölkaplanı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
memurlar. net haber yapmış gib her yıl yapılan guy sınavını açmadı 2018 kpsye giren adaylar mağdur oldu diye
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ben demiştim 65 net
Ve 73 puanla kapatacak
Yine diyorum
At fava bekle gör -
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
bence sesimizi haluk levent e duyuralım. adam sağlıkçılar için düşünülen mülakatı kaldırtti ya
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@yolosapiens valla birak simdi bos seylere takılmayı da imla hatalarini türkçeyi senden fazlasyla iyi bilirim. Daha sinava bil girmemiş osym nin tokatini yememis bos bos öneri sunuyor. Once bi puanini al da konusma hakkin doğsun. Buralarda puani olmayana soz hakki yok benim puanim 91.72 atanirsam eger ayni seviye olmadigi sure zarfıyla(mesela goç -guy)istedigim istedigim kuruma gecer çalışırım.
Senin bos onerinle 90 alan adami guy yapalm p gitsin 85 alan adami da mufettis yapalim.
Akliml dalga gecme birader de get yoluna -
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
Babanın ekmek teknesi sanki.
Çalış gir kazan. Çıkmış hak arıyor. -
RE: Guy Sınavı Ertelensin
@Cemre33 ya hocam suna cevap verme gereksiz asalak insanlar bunlar. Zaten girse sinava bi halt yiyemeyecek :))
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
bu hesaplama işlerinde biraz daha kendimizi geliştirirsek TÜİK bizi sınavsız işe alabilir:)))))
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
belki bir çoğu için anlamsız olabilir fakat en büyük referans nasiptir.
nasipte varsa zaten olur. torpil arayan günübirlik zavallı maşalara itibar edip moralinizi bozmayalım dostlar.
kader gayrete aşıktır.
çölkaplanı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Adli Tıp Kurumu PERSONEL ALIMI
iibf den her kesin başvurusunun kabul olmadğını öğrendiğimden beri pek de 4 gözle beklemiyorum malesef bölüm farkından dolayı 82.68 ile başvurum olumsuz olacak:=:)
-
RE: Sağlık Bakanlığı 79 İİBF Mezunu Bilgisayar İşletmeni Alıyor
Ne zaman aciklanir acaba
-
bide merak ettiğim şey bu herkesin pc sertifikası varmı
-
@hustundag bir fark olmaz benım bildigim zaten herşeyi söz. pozisyonunda alıyor artık devlet neredeyse
brüttür o. 4500 alınır büyük ihtimal eğer öyleyse -
@hustundag bilinmez ama inş düşer hocam. ve maaşları ne kadar bilgisi olan var mı
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@rmznrbn arkadaşlar defterdarlık hangi puan türünde alım yapar sizce belli mi? ve p48 ile alım olursa 82 puana gelir mi
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@rabia89 22 ekimden sonra gelmeye başlar
-
@başarısız nerelerde çalışılacak acaba hastane mi yoksa il sağlık müdürlükleri mi ?