TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. rmznrbn
    R
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 3
    • İleti 36
    • En İyi 7
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

rmznrbn

@rmznrbn

23
    İtibar
    176
    Profil Görüntülemeleri
    36
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

rmznrbn Takip etme Takip Et

rmznrbn tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019

BDDK listesinde bir arkadaşını tanıyorum ismini vermicem bu arkadaşın kazandığı kurumları şöyle sıralayayım

BDDK UZMAN YRD
      NÜKLEER DÜZENLEME KURUMU UZMAN YRD
      SPK UZMAN YRD
      HAZİNE KONTROLÖR YRD

bu arkadaş ilk önce nükleeri kazandı(asil listesi açıklandı) sonra tabi kesmedi bunu spk bddk hazine hepsine başvurdu şuan spk de nasıl oluyorda hali hazırda üst kurulda çalışan biri BDDK de listeye girebiliyor hadi bu arkadaş girdi komisyon hiç mi bakmıyor bu şuan bi kurumda çalışıyor mu diye hadi bakmadın bari yedek listesi açıkla be mübarek bu kadar olur yani burda kazanmayı sadece bu arkadaş haketmiyor aynı seviyede hatta daha da iyi olan arkadaşlar işsiz şuan bunun vebali ağırdır kimse kaldıramaz ben bu kurumun sınavına 2 kez girdim kazanamayağımı biliyordum sırf soruları göreyim sınav deneyimim olsun diye girdim ama ya sınavı kazanan arkadaşlar onlar napsın o kadar emek verdiler ne diyim Rabbim basiretli mümin olabilmeyi nasip etsin

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn
    • RE: Ege İhracatçı Birlikleri Personel İlanı 2021

Daha önce ilk sıradan mülakatına girip elenmiştim 2 kişi alıcaklardı biri kurumda proje bazlı çalışan personellerden diğeri de en düşük kpss puanına sahip zatı muhteremden seçildi. Kamu denetçiliği kurumuna başvurdum ancak kurum mülakat ortamında alınan görüntü ve ses kaydını kamu denetçiliği kurumuna göndermedi mülakatlar sohbet havasında geçiyor liyakat aramayın ama yinede başvurun belki insafa gelmişlerdir. Bu arada kamu denetçiliği kurumu kısmen ret kısmen kabul kararı verdi kurum 1 ay içinde sözlü sınavı tekrar değerlendirecekti ama onu yapmadı başarılar dilerim umarım liyakat liyakata dikkat edip yetkinliği olan arkadaşlar kazanır.

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn
    • RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

il göç 81 le kapattı doğru ama birden fazla puan türüyle alım yaptı ve bu puanlar p 48 puan türünden 3-4 puan yüksekti mesela benim p48 81 iken il göçe 84 le başvurmuştum. Burda 2000 kişinin de fazladan çağrılacağını düşünürsek ben yinede 75-76 puanları görebileceğini düşünüyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn
    • RE: İTKİB Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020

henüz aramadım bende İMMİB için haftaya belli olur demişler İTKİB de muhtemelen haftaya belli olur

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn

önceki puanlar hep 4 ders üzerindendi hocam sadece ağırlıkları değişiyordu muhtemelen p 48 le alım yapılacak

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn

@çölkaplanı çok rahat geleceğini düşünüyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn

@Gülbeşeker hocam hersene aynı şey olur sınav kolaydı herkes yüksek yaptı derler ama bence 6000 kişinin çağrılacağını düşünürsek 75 i göreceğini düşünüyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn

rmznrbn tarafından gönderilen son iletiler

• Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından: KARİYER MÜFETTİŞ, UZMAN VE DENETMEN YARDIMCISI ALIM İLANI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı merkez teşkilatında Müfettiş Yardımcısı, Çevre ve Şehircilik Uzman Yardımcısı, Coğrafi Bilgi Sistemleri Uzman Yardımcısı; taşra teşkilatında Milli Emlak Uzman Yardımcısı, Milli Emlak Denetmen Yardımcısı ve İklim Değişikliği Başkanlığında ise İklim Değişikliği Uzman Yardımcısı unvanı için aşağıdaki tabloda unvan ve kadro sayıları belirtilen kadrolara atama yapılmak üzere yazılı ve sözlü sınavla (iki aşamalı) alım yapılacaktır.Tablo 1

BAŞVURU ŞARTLARI, ŞEKLİ VE BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

Başvurular Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının internet sayfası (www.csb.aov.tr ve/veya https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

Atama yapılacak kadrolara ilişkin öğrenim dallarına göre KPSS puan türleri, asgari taban puan sıralamasına göre kaç adayın davet edileceği, yarışma sınavına katılacak adaylarda aranan genel ve özel şartlar, müracaat tarihi, yeri, şekli ve istenecek belgeler, yarışma sınavının yeri, şekli, tarihi, sınav konuları ile ağırlık puanları ve diğer hususlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının internet sitesinde (www.csb.gov.tr ve/veya https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr) ileriki bir tarihte yayınlanacaktır.

İlan olunur.

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn
    • RE: P3 Mülakatsız Alımlar

Üniversitelerin açıktan memurluk alımlarında da bazen mülakat yapılmıyor

KPSS B içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn
    • RE: Merkezi satınalma uzman yardımcısı

Bu 2021/1 merkezi alımında yaklaşık 10 kişilik alım yapıldı her sene alınıyor hemen hemen p3, puanı +85 ve 60 yds yani aslında merkezi alım ama kariyer meslek gibi ücretleri fln öğrenemedim

KPSS B içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn
    • Merkezi satınalma uzman yardımcısı

Arkadaşlar bu kadro hakkında bilgisi olan var mı maaşlar iş tanımı görevde yükselme vs.

KPSS B içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn
    • RE: Ege İhracatçı Birlikleri Personel İlanı 2021

Daha önce ilk sıradan mülakatına girip elenmiştim 2 kişi alıcaklardı biri kurumda proje bazlı çalışan personellerden diğeri de en düşük kpss puanına sahip zatı muhteremden seçildi. Kamu denetçiliği kurumuna başvurdum ancak kurum mülakat ortamında alınan görüntü ve ses kaydını kamu denetçiliği kurumuna göndermedi mülakatlar sohbet havasında geçiyor liyakat aramayın ama yinede başvurun belki insafa gelmişlerdir. Bu arada kamu denetçiliği kurumu kısmen ret kısmen kabul kararı verdi kurum 1 ay içinde sözlü sınavı tekrar değerlendirecekti ama onu yapmadı başarılar dilerim umarım liyakat liyakata dikkat edip yetkinliği olan arkadaşlar kazanır.

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn
    • İlbank

6 yıl aynı ilde çalışma şartı var 657 ye tabi değil kendi iç sözleşmesiyle personel alıyor

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn
    • RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

arkadaşlar başuvurda hata veriyor

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn
    • RE: Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alım İlanı 2020

yds istiyor idari memurluk 80 altına düşmez ancak uzman yardımcılığı 75 -80 arası bir puanla kapatır

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn
    • RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

24 eylüle kadar ilan gelmesse sınav ertelenicek malesef yine bir belirsizlik doğacak ve 2029-2020 puanı geçerli olacak.

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn
    • RE: NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ

@İbemodigliani hocam 77-78 puan gelir hocam bu da guy ve defterdarlık için yeterli olur.

KPSS A içinde yayımlandı
      R
      rmznrbn