@scofieldmustafa Yüksel Hoca bile soruda hata var derken , nasıl bu kadar kendinizden eminsiniz?
Gülbeşeker
@Gülbeşeker
Gülbeşeker tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@economicus Sanalda herkes 90 yapıyor vay canına
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@scofieldmustafa Hocam dguy merkez uzmanlık çalışma yeri ankara yani, guy da taşrada da çalışıyorsun ayrıca dguy da mülakatı da kazandıktan sonra 3 sene içerisinde ingilizce den (sanırım yds yani kurum kendi sınav yapmıyor diye biliyorum) yeterli puan alman gerekiyor, ekstradan bir de tez yazıyorsunuz, Ayrıca İngilizce için dershane kurs vs giderseniz bunları devlet karşılıyor. Maaş olarak da takribi olarak guydan 1000 tl daha fazla alıyorsunuz. Guy da dil yeterliliği tez vs gibi durumlar yok.
-
@botan01 fiyatlar artar gelir değişmez olmalıydı sanırım
-
@onuktekin Tamda onu dicektim çiçek gibi Sgk denetmenliği varken rotasyon yok bişey yok neden burda virgüllü puanlar hesaplar ki merakla bekliyorum açıklamasını, tabi açıklama yapmak istemesi kendi tercihi.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Guy başlığı altında rekabet kurumu kaç puanla kapatır mı konuşulacak anlamadım ki ne konusucaz başka, bazılarının şuan bu mesleğe ekmek su gibi ihtiyacı var ki bende onlardan biriyim, şehir tercihi guy' da çok çok önemli insanlar tedirgin olabiliyor bazılarının son şansı olabiliyor, bazıları deneyimsiz sudan çıkmış balık misali ve ilk kez beş il tercihi yapılacak , fikir almak çok tezat olmasa gerek
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kilici hocam devren kazanma gibi bir durum yok yanlış bu, kişi sebepsiz zenginleşme ve tazmşnat merhaba davası açabilir
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@LioN Günlerdir beklenen haber
Gülbeşeker tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@necipuysalll tek puan türüne pek inanmamıştım ama inşallah böyle olur hocam
-
@necipuysalll Hocam bende il planlama istiyordum sorup sorusturmustum bı ara , ihtiyaç olduğunu da söylemişlerdi hatta burda da paylaşmıştım baya oluyor ama ,p31 sanırım kamu ve hukuk ağırlıklı hocam tabiki bunlar sadece duyum,ses soluk çıkmadı tabiki bakanlıktan
-
@byteks1 gümrük ve ticaret YDS istiyor mu
-
RE: 2020 Göç Uzman Yrd Alimi
@vforvandetta biliyorum hocam o alımı unutmam pek mümkün değil kaçan balık büyük olur misali, bidaha 200 lük alım zor gibi görünüyor
-
RE: 2020 Göç Uzman Yrd Alimi
@vforvandetta ilan geldi sandım ya, ufak çaplı bi kalp krizi yaşadım
-
@bybredd estağfurullah tabide, canımız sıkılıyo tabi böyle yorumlara
-
@fatos hocam kendim icin sormadım orda 81 e gelmez demişlerdi , bende sizin gibi geleceğini düşünüyorum