@paretowilfredo ustadım basligi guncelleyecek misiniz ? Bir de gecen seneki gibi gelecek ilanlarla ilgili bir tablo paylasacak misiniz ?
necipuysalll
@necipuysalll
necipuysalll tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@azy bencede kesinlikle 3 olmali 2 ve 4 tamamen baglantili 3 alakasiz bir sey toplumsal mekan haline gelmesinden bahsediyor
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar cuma akşamına kadar 100 kişilik ilan kesin gelecek.
Sınav 18 Ekim. 5 Aralık için tekraren özür diliyorum.Asıl biz özür dileriz, velevki cumaya kadar ilan gelmese bile siz ve sizin gibi duyumcu dostlarımızı troller karsisinda savunmuyoruz sessiz kaliyoruz hakkinizi helal edin
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Galiba maliye bakani istifa etti insallah bu ilan yatmaz yeni bakan demek ilan gelecek olsa bile 5 6 ay sarkar gercekten cok uzucu bir durum istifa edeceksen ilani ver de oyle et be
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaslar virus tekrar artmaya basladi ciddi boyutlara ulasmaya basladi, yeni bakana etkinlip yapip tweet atsak 14 sehirde olmasi icin nasil olur
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@hukukcukişi benim sahsi kanaatim 100 idari hakim almazlar 20 iibf alirlar geri kalan 80 kisilik kontenjanin hepsini doldurmazlar bazilari adliye kaydirilir toplamda iibf ve hukuk 80 kisi falan alirlar diye dusunuyorum tamamen sahsi dusuncem, hukukcuysaniz sansiniz cok ama cok yuksek
-
RE: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@samatta ben de 89 la basvurmuyorum vergiyede basvurmuyorum 1 kisilik yer acilmistir umarim
-
Arkadaslar ortalama kac gunde aciklaniyor bu hafta aciklanma ihtimali var midir ?
necipuysalll tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@mambaa soru bazli ss degil hocam , eskiden alan bazli idari yargi ortak alan diye ss veriliyordu simdi ders bazli veriliyor anayasa iyuk hmk gibi
-
@vatandaş123 kardesim arkadasn sallamis olabilir mi sana ? Ben gecen sene bundan daha dusuk dogrularla mulakata kaldim keza arkadasmda ayni sekilde, benm gygk 22 alan 56, arkadasminda gygk 24 alan 56 ikimizde mulakata kaldik,sizin krtik falan degul yuksek ihtimal mulakattasiniz
-
@adanalı yuksek ihtimal sonlardan girersiniz hocam
-
59 60 ve uzeri alan yapan arkadaslaer gelir mi diye lütfen yazmayınız yuzde 99 mulakattasiniz 18 gygk nin altina dusmezseniz sorun yok, ayrica tek tek okudum sanki baya trol var , ayrica tavsiyem yazilanlara gruplara online egitimlere aldiris etmeyin sagdan soldan duyduklaryla yorum yaparlar durduk yere ortam gerilir strese girersiniz, ucan kaçanlar olur elbette yuksek yapanlar olur moralinizi bozmayin gecen sene 24 54 300. Oldu bu sene daha zordu daha dusuk olur tahminimce ozellikle gygk cok zordu ve idari kismi...
-
@alp9292 kardesim canını sıkma yuzde 99 mulakatsın referans aramaya baslayabilirsin
-
@arthurpigou cok iyiymis hocam 2 aralik cok gec olurdu bence bu hafta aciklanir inşallah diyelim tabi de
-
@arthurpigou baktmda goremedim emin misiniz ?
-
RE: 2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
@blueberry adamlar yeni puan turune bakmaya üsenmisler ya, kac kati cagrilcak goremedim