Arkadaşlar, vasi kararı 10 gün, 15 gün değil. Kanunda yazıyor
Adanalı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@city-of-justice Yanlış şıkkı soruyordu. ve ben çok net hatırlıyorum ya cevaplarda 10 yıl vardı. bence cevabınız doğru
-
@city-of-justice şu monopülü o kadar iyi öğrendim ama sınavda beynim sulanmıştı. yanlış işaretledim.
-
@mülkiyeli-1 Helal olsun. vallaha unutmuştum ya
-
@azy Kesinlikle tanzi etkisi fikriyle yazılmış soru, enflasyon karşısında devletin alacağını korumak için.
-
@vi̇nni̇e-jones terside likitede etkisi değil mi ?
-
@necipuysalll, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@adanalı yuksek ihtimal sonlardan girersiniz hocam
saolun, kalalım da önemli değil :)))
-
@yunusemrex3521 Hocam size googladn bulduğum metni yapıştırdım. Kaldı ki benim konu anlatımlı notumda apaçık yazıyor. Bence sizde dikkatlice okuyun. Somuttan soyuta gelim var, tipiklikte soyuttan somuta vardır.
Adanalı tarafından gönderilen son iletiler
-
@jasisss vergiden 1, iktisatan 6, ceza 2, hmk 1, medeni 3, alan bu şekilde hocam,
tarih 12/10, türkçe ve matematik berbat
-
@saitulukurt nasıl yok hocam yapmayın lütfen:)
-
@oğuz-kağan eyvallah ustat, kısmetten öteye geçilmez tabi, seneye son şans zaten. yaşa takılıyoruz. Çok şükür bir işimiz var ama idealler uğruna bu mücadele
-
@jasisss, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
için de geçerli. Borçlar hukukunda ödemezlik defi diye bas bas bağıran soruyu tartışma defi diye işaretledim. Tek işaretleyen de ben değilimdir. Yani sınav kolaydı evet, kola
Hocam, SS konusunda konuşacak olursak, yanlışların tek bir veya en az alana yığılmışsa SS açısından olumlu diyebilir miyiz, zira benim iktisat, mat ve türkçede yanlışlarım. diğer derslerim full veya 1 eksik
-
@oğuz-kağan Millet hatırlamadıklarını da doğru kabul ediyor. hayırlısı diyelim. sınav uyuyamadan sınava girdim ve maalesef boş bırakmadığım türkçeyi batırdım. kendime o kadar kızıyorum ki...
-
geçen seneki 24-54 durumundan yola çıkarak herkes 78 diyor ama alan ağırlıklı bir alt banta olamaz mı ? 58-19 veya 57/20, 2018 ile 2019 arasındaki SS ne oldu da SS puanları böyle fark ettiriyor belli değil.
-
@aintmadatcha teşekkür ederim. ders çalışırken de takmıştım bu olası kasta
-
@city-of-justice ustat, geçen sene full çektiğin ders konularından daha çok mu ss gelmişti. bu işin mantığı bu mu gerçekten ?
-
Bu arada, cezanın cam kırma cevabı bir tek bana mı yanlış geliyor, olası kast yok mu sizce ?
-
Dostlar, ümidimi kırıyorsunuz:)
anayasa, idare, iyuk, borçlar full, vergi 13/14, HMK, 6/7, tarihte 10/12, ceza 5/7, medeni 3/7; yazdıklarınızı okudum. Yanlışlarım ağırlıklı matematik, türkçe ve iktisattan olmak üzere: 19/58 netim var. S.Sapmanın az geleceğini düşünmüyorum eğer soru bazlı değilse, ki öyle bişey varsa kılavuzda mutlaka yazması gerekir.allah gönlünüze göre versin. sınav bu