Arkadaşlar bende son bir tahminimi yazayım eğer çıkarsa beni burada hatırlarsınız standart sapmanın 3 puan olacağını düşünüyorum ve sınav da 81 bandında kapatacağını düşünüyorum 78 doğru yapan mülakata kalabilir inşallah herkes için hayırlı olur
kamucu06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@frieddmann evet kardeşim beklediğim cevap buydu bende bunu düşünüyorum cezada indirim müessesi gibi düşünmemek gerekiyor
-
Bu sorular çok kalitesiz di hakim alacağın adama sor şöle olay falan da bak bakalım adam bu konuyu biliyor mu muhakeme gücü nasıl yanlış yapsam da diyeyim ki helal olsun adamlar güzel soru sormuşlar takdir edeyim tanımlarla soru mu hazırlanır böle bilgi falan ölçülmez ösym nin sınavları gerçekten berbat
-
Kazanan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Görüyorum ki bazı şeyler gerçekten nasip. Cevap kağıdıma baktığımda bariz kolay olan şıkkı yanlış işaretlemişim bilmediğimden değil de sınav psikolojisimi yoksa başka bir şey mi anlamadım ama olmayacağı varmış eğer ki öle olmasaydı şu an içerideydim ama benim nasibim değilmiş. Allah herkesin gönlüne göre versin şimdiden mülakatlarda da başarılar
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@city-of-justice açıklayım kardeş fayda fonksiyonu U(x,y)=x.y kişinin geliri 100 tl bu durumda bütçe doğrusu; M=Px.x+Py.Y kişinin tüketici dengesine gelebilmesi için bütçe doğrusu ile fayda eğrisinin teğet olması lazım bu da malların fiyatlarının birbirine oranı ile x ve y nin marjinal oranlarına eşittir yani PX/Py=y/x yapar yerine koyarsak bütçe denkleminde de 2xy=100 yapar x i çekersen x= 50/y yapar bu da 50/px yapar
-
Arkadaşlar geçen sene giren biri olarak şunu söyleyebilirim ki kesinlikle hem gk gy hem de alan sınavı bu seneden daha kolaydı en azından daha net sorular vardı ondan 60 yapmakla bundan 60 yapmak aynı şey o levent hocamıdır nedir soruları ve cevapları gördükten sonra her soru yapılır cevabı belli çünkü aa evet bu ya diyeceğin ama bu sınavda arada kalınan çok şık vardı burada arada kalınan en az 15 soru verebilirim sadece alanda o da
-
@Abdurrahim Arkadaşlar geçen sene giren biri olarak şunu söyleyebilirim ki kesinlikle hem gk gy hem de alan sınavı bu seneden daha kolaydı en azından daha net sorular vardı ondan 60 yapmakla bundan 60 yapmak aynı şey değil o levent hocamıdır nedir çok bilmiş soruları ve cevapları gördükten sonra her soru yapılır cevabı belli çünkü aa evet bu ya diyeceğin ama bu sınavda arada kalınan çok şık vardı burada arada kalınan en az 15 soru verebilirim sadece alanda o da bu arada benim olur ya da olmaz ama bu sene geçen seneden düşük kapatır sonuçlar açıklandıktan sonra aha da buradayım
-
Ben bir girdiğim sınavda Ramazan gününde sonuç açıklama zamanına denk gelmişti sayfayı açtım bir baktım olumsuz sigarada içiyorum canım bir sıkkın aklıma gelen tek şey o an bir sigara yakmak iftar vaktine de baya var zamanın hiç geçmediği bir zamanda
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@richie-rich bu soru bombaydı ilk defa gördüm bende merak ediyorum sallama 42 ile başlayanı yaptım 1.düzey
-
@RootofAllEvil haklısın bakınca anladım şimdi doğru bu
kamucu06 tarafından gönderilen son iletiler
-
19 gk-gy
32 ortak alan
33 idari yargı
Sıralama:106
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar şimdiden -
Mesaj atmış ösym başkanı dedim herhalde açıklandı geçmiş olsun mesajıymış
-
@galaxyy 4 gibi açıklanacak herhalde
-
@frieddmann bu sene kaymakamlık sayıştay vb sınavlar 10 da mı açıklandı dostum
-
Beklemek heyecanlandırıyor bilsek şöle şu saatte açıklanacak iyi olurdu şimdi akşama doğru açıklanırsa bu saatler geçmez
-
@kimkibu123 hayırlı olsun dostum inşallah iyi sonuçlar alırsın
-
@kimkibu123 Dostum kaç doğrum var dedin. Bir de iktisat maliye ile Vergi beraber mi full
-
@frieddmann çok iyi hadi bakalım güzel sonuçlar görmek dileğiyle
-
@frieddmann kardeş benim idare, idari yargı, ceza, vergi full